هر بار هر معدلی که گفتن مثبت رای نیاورد الان دوباره نشر دریافت جشن میگیره میگه دوباره زنگ بزنین
بچه ها چرا به دقت به حرفهای من توجه نمیکنین...من میگم برای این نظام آموزشی که سه سال دیگه تمام میشه تاثیر به صورت مثبت باشه و برای نظام آموزشی جدید (6 3 3 ) تاثیر را قطعی کنن...تا اون موقع آموزش و پرورش ساز و کارهای امتحان نهایی برای سه سال اول متوسطه دوم و دوم متوسطه دوم و سوم متوسطه دوم رو طراحی کند... به خدا این بهترین پیشنهاده ...همه نماینده ها باهاش موافقت می کنن...
. (۱۹ اردیبهشت۹۵) با روشنگری های صورت گرفته، طرح تاثیر معدل در کنکور در جلسه ی امروز مجلس با اختلاف یک رأی تصویب نشد و برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش مجلس ارجاع شد. باز در آگاهی های بعدی خبرهای دقیق تر را به شما خواهیم رساند.
محمدرضا باهنر درخصوص ارجاع طرح مذکور گفت: جزئیات طرح نیاز به اصلاحات ویرایشی دارد و باید توجه داشت که پشت کنکوریها نگرانیهایی در این رابطه دارند که باید برطرف شود و نگرانیها درخصوص طراحی سوالات مصحح و خود آزمون است و همچنین از بابت معدلهای گذشته خود نگرانی دارند که به چه نحو باید معدلهای کم جبران شود. بنابراین باید این موضوعات به صورت شفاف در متن بیاید.
تفسیر خبر (نشر دریافت) : در حال حاضر هشتاد درصد ظرفیت دانشگاه ها بدون تاثیر کنکور پر می شود و این یعنی خواستهی نمایندگان محترم برآورده شده است اما کسی در جلسه امروز این حقیقت مهم را بیان نکرد. آن بیست یا پانزده درصد باقی مانده به دلیل رقابت بسیار فقط به کمک سوابق تحصیلی قابل سنجش و پذیرش نیست که قانون سال ۹۲ هم این واقعیت را پذیرفته است. موضوع فقط میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در نتیجه کنکور سراسری است که راه حل روشنی دارد: تا وقتی امتحانات نهایی استاندارد با ضریب امنیت بالا در هر سه سال پایانی دوره متوسطه برگزار نمیشود تاثیر نمرات سال سوم دبیرستان بیست و پنج درصد و به شکل مثبت باشد و به محض برگزاری آزمون نهایی در سه سال پایانی تاثیر قطعی شود و میزان اثرگذاری آن هر سال افزایش یابد. این دقیقا چیزی است که از سال ۸۴ در قوانین اسناد و گزارشهای مجلس بر آن تاکید شده است و منطقی و عادلانه به نظر میرسد.
خب از قید سال استفاده نکنن
از دستورهای شرطی while و If استفاده کنن
If(tarmim =ejra {
Tasir =+
Else()
Tasir=ghatei
}
یا خدا c++ یادم رفته
خوشا دیدار ما در خواب ...
شاید این سیاست دکتر زاهدی بود.احساس میکنم خودش هم میدونست همچین چیزی نمیشه..خواست با عمل ثابت کنه که تاثیر مثبت امکان نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)