خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 38 از 49 نخستنخست ... 2837383948 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 556 به 570 از 724
    1. Top | #556
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هر بار هر معدلی که گفتن مثبت رای نیاورد الان دوباره نشر دریافت جشن میگیره میگه دوباره زنگ بزنین

2. Top | #557
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها چرا به دقت به حرفهای من توجه نمیکنین...من میگم برای این نظام آموزشی که سه سال دیگه تمام میشه تاثیر به صورت مثبت باشه و برای نظام آموزشی جدید (6 3 3 ) تاثیر را قطعی کنن...تا اون موقع آموزش و پرورش ساز و کارهای امتحان نهایی برای سه سال اول متوسطه دوم و دوم متوسطه دوم و سوم متوسطه دوم رو طراحی کند... به خدا این بهترین پیشنهاده ...همه نماینده ها باهاش موافقت می کنن...

3. Top | #558
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      دوستان کسی شماره لاریجانی رو نداره ؟؟؟؟؟؟

اونم از نحوه تاثیر معدل آگاه کنیم ...
      احتمالا تو سایت مجلس هستش

اگر لاریجانی بدونه داستان چیه و تاثیر قطعی ، تاثیر منفی میذاره و با تاثیر مثبت یا حذف موافق باشه قطعا نظرش رأی میاره

دیدین همین صبح یک تنه چه کار کرد به حرف هیچکس هم گوش نکرد ، اگر موافق تاثیر مثبت یا حذف باشه قطعا تاثیر مثبت یا حذف میشه

4. Top | #559
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      . (۱۹ اردیبهشت۹۵) با روشنگری های صورت گرفته، طرح تاثیر معدل در کنکور در جلسه ی امروز مجلس با اختلاف یک رأی تصویب نشد و برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش مجلس ارجاع شد. باز در آگاهی های بعدی خبرهای دقیق تر را به شما خواهیم رساند.
      محمدرضا باهنر درخصوص ارجاع طرح مذکور گفت: جزئیات طرح نیاز به اصلاحات ویرایشی دارد و باید توجه داشت که پشت کنکوری‌ها نگرانی‌هایی در این رابطه دارند که باید برطرف شود و نگرانی‌ها درخصوص طراحی سوالات مصحح و خود آزمون است و همچنین از بابت معدل‌های گذشته خود نگرانی دارند که به چه نحو باید معدل‌های کم جبران شود. بنابراین باید این موضوعات به صورت شفاف در متن بیاید.
      تفسیر خبر (نشر دریافت) : در حال حاضر هشتاد درصد ظرفیت دانشگاه ها بدون تاثیر کنکور پر می شود و این یعنی خواسته‌ی نمایندگان محترم برآورده شده است اما کسی در جلسه امروز این حقیقت مهم را بیان نکرد. آن بیست یا پانزده درصد باقی مانده به دلیل رقابت بسیار فقط به کمک سوابق تحصیلی قابل سنجش و پذیرش نیست که قانون سال ۹۲ هم این واقعیت را پذیرفته است. موضوع فقط میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در نتیجه کنکور سراسری است که راه حل روشنی دارد: تا وقتی امتحانات نهایی استاندارد با ضریب امنیت بالا در هر سه سال پایانی دوره متوسطه برگزار نمی‌شود تاثیر نمرات سال سوم دبیرستان بیست و پنج درصد و به شکل مثبت باشد و به محض برگزاری آزمون نهایی در سه سال پایانی تاثیر قطعی شود و میزان اثرگذاری آن هر سال افزایش یابد. این دقیقا چیزی است که از سال ۸۴ در قوانین اسناد و گزارشهای مجلس بر آن تاکید شده است و منطقی و عادلانه به نظر می‌رسد.

5. Top | #560
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      احتمالا تو سایت مجلس هستش

اگر لاریجانی بدونه داستان چیه و تاثیر قطعی ، تاثیر منفی میذاره و با تاثیر مثبت یا حذف موافق باشه قطعا نظرش رأی میاره

دیدین همین صبح یک تنه چه کار کرد به حرف هیچکس هم گوش نکرد ، اگر موافق تاثیر مثبت یا حذف باشه قطعا تاثیر مثبت یا حذف میشه
      مثل اینکه شما اصن نمی دونی قضیه چیه

6. Top | #561
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب از قید سال استفاده نکنن
      از دستورهای شرطی‌ while و If استفاده کنن
      If(tarmim =ejra {
      Tasir =+
      Else()
      Tasir=ghatei
      }
      یا خدا c++ یادم رفته
      خوشا دیدار ما در خواب ...

7. Top | #562
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ismail1373 نمایش پست ها
      مساله آگاه شدن ایشون نیست. مساله "سال "هستش...یا باید برای همه سال ها مثبت باشه یا اصلا نباید مثبت باشه
      دقیقا ...فکر کن کمسیون و سنجش موافقت کنند برای همه سال ها مثبت باشه ..فکر کن !!!

8. Top | #563
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

اینم شده مد جدید زنگ بزنیم اگاه کنیم مگه حرف ناحساب زد ؟اخه اون طرح بود ؟؟دو سال قبل ما قطعی بوده امسال مثبت بعد دوباره قطعی انصاف باید داشت

9. Top | #564
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadi91 نمایش پست ها
      هر بار هر معدلی که گفتن مثبت رای نیاورد الان دوباره نشر دریافت جشن میگیره میگه دوباره زنگ بزنین
      دوست عزیز 2 بار تاثیر قطعی را ی نیاورد و 1 بار تاثیر مثبت رای نیاورد...
      امروز هم اگر گذاشته بودند به رای گیری مطمئنا رای می آورد...

10. Top | #565
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      حالا چی شده فعلا؟
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

11. Top | #566
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

اصلا نفهمیدین چی شد دوس عزیز دست کم رادیو گوش بدین

12. Top | #567
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lover sick نمایش پست ها
      بچه ها چرا به دقت به حرفهای من توجه نمیکنین...من میگم برای این نظام آموزشی که سه سال دیگه تمام میشه تاثیر به صورت مثبت باشه و برای نظام آموزشی جدید (6 3 3 ) تاثیر را قطعی کنن...تا اون موقع آموزش و پرورش ساز و کارهای امتحان نهایی برای سه سال اول متوسطه دوم و دوم متوسطه دوم و سوم متوسطه دوم رو طراحی کند... به خدا این بهترین پیشنهاده ...همه نماینده ها باهاش موافقت می کنن...
      خب داداشی میخوای الان پیشنهادت رو تو انجمن به رأی بزارم؟

موافق و مخالف هم صحبت کنن؟

همکاران محترم لطفا در رأی گیری شرکت کنید

رسما خل شدیم رفت

پ ن پ : موضوع اینکه داداش گلم نمایندگان نظر ما واسشون مهم نیست به هیچ وجه

13. Top | #568
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شاید این سیاست دکتر زاهدی بود.احساس میکنم خودش هم میدونست همچین چیزی نمیشه..خواست با عمل ثابت کنه که تاثیر مثبت امکان نداره

14. Top | #569
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ismail1373 نمایش پست ها
      شاید این سیاست دکتر زاهدی بود.احساس میکنم خودش هم میدونست همچین چیزی نمیشه..خواست با عمل ثابت کنه که تاثیر مثبت امکان نداره
      بعید نیست از اینا

15. Top | #570
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadi91 نمایش پست ها
      اصلا نفهمیدین چی شد دوس عزیز دست کم رادیو گوش بدین
      حقیقتا من اصلا هیچ کدوم از جلسه های مجلس رو گوش نکردم ...

اصلا نمیدونم رادیو و تلویزیون چیه ؟؟؟؟؟ 5 ساله تلویزیون نگاه نکردم ...

صفحه 38 از 49 نخستنخست ... 2837383948 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن