من نمیدونم که کلیات هم منتفی شد یا نه ..اگه منتفی شده باشه که دوباره مطرح بشه ..رسمن ما برنده ایم ..فرصتی برای طرح دوباره در مجلس نیست ..با توجه به اینکه نمایندگان هم حساسا شدند رو ی موضوع ....
دوستان برای صدمین بار ( خودمم هم خسته شدم )
را ی امروز خیلی معن یداشت .....2 بار رای نیاورد پیشنهاد زاهدی و فیاضی و سخنان موافق رییس سنجش ..
لاهوتی هم که مخالف توکلی بود می گفت مردم پیامک زدن و کلا می گفت تاثیر نباشه ...
سلام دوستان
من نمیدونم که کلیات هم منتفی شد یا نه ..اگه منتفی شده باشه که دوباره مطرح بشه ..رسمن ما برنده ایم ..فرصتی برای طرح دوباره در مجلس نیست ..با توجه به اینکه نمایندگان هم حساس شدند رو ی موضوع ....
دوستان برای صدمین بار ( خودمم هم خسته شدم )
را ی امروز خیلی معن یداشت .....2 بار رای نیاورد پیشنهاد زاهدی و فیاضی و سخنان موافق رییس سنجش ..
لاهوتی هم که مخالف توکلی بود می گفت مردم پیامک زدن و کلا می گفت تاثیر نباشه ...
دوستان امروز صدامون شنیده شد....
مجلس دهم تازه 9 خرداد فکرکنم شروع به کار بکنه ..بعد هم هیئت رییسه کمسیون و ........
اصلا این را بررسی نمیکنه ..اونا هم هوشمندن نمیآن اول کار مخالفت کنند با خواست مردم ...
تازه ترکیب مجلس عوض شده
جمع بندی کلی از این داستانا:
تو ایران،اعتراض بی معنیه.....اینا همه ش یه بازی بود بی خودی درگیرش شدیم
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
سلام شما رادیو رو شنیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط یک رای کم اورد تا تصویب شه چرا شلوغ بازی درمیارین اخه ؟کلیات طرح که تصویب شد هفته بعد دوباره بررسی میشه طرح مثبت اقای توکلی رای نیاورد اقای خدایی هم که گفت باید قطعی باشه من خودم معدلم پایین هست اما نمیشه چشم روی واقعیت بست و الکی جشن گرفت من دقیق گوش کردم .دوست عزیز شما شک نداشته باش تاثییر قطعی هست این همه زنگ زدید نماینده ها هر بار فقط حدود 50 نفر مخالف تاثیر مثبت هستن این جلسه فکر کنم 55 نفر بود جلسه کلیات هم همین حدود بود امروز 111 نفر موافق تاثیر قطعی بودن نمیشه که هر چی دوست داریم تفسیر کنیم .
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
خلاصه و مفید اینکه همچنان بچه ها درگیر حاشیه های معدل باشن و اصل کنکور رو فراموش کنن
همچنان در حال پاسکاری بین نمایندگان عزیز هستش(تاثیر + رای نیاورد و یه چیز دیگم تصویب نشد و فرستاده شد کمیسیون آموزش)
از نظر شخصی من بهتره اونایی ک ترمیم اسم نوشتن آماده ترمیم باشن و اونایی هم ک ننوشتن آماده تاثیر قطعی
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)