خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات

☆●منبع فیزیک واسه این موقع●☆

سلام دوستان خوب هستین اانشا...؟؟؟
      ممنون میشم 2 دیقه وقت بزارین راهنماییم کنین ثواب داره باور کنین☺☺
      دوستان واسه فیزیک من مبتکران های فرید شهریاری رو دارم تا الان چیزی نخوندم متاسفانه یدونه توی پارانتزم بگم (واسه فیزیک و ریاضی با تیپ بندی رو خیلی راحت یاد میگیرم عین کاری که خط ویژه واسه ریاضی کرده) بنظرتون چیکار کنم؟؟پیشنهادتون چیه؟؟تست های مبتکران یجوریه احساس میکنم زیادم هست در کل سرتونو درد نیارم بنظرتون چیکار کنم واسه تسلط به 50 درصد حدودا همایش استادا شرکت کنم(کدوم) یا ...
      فقط تورو خدا اگه میتونین راهنمایی کنین مضایقه نکنین ممنونم از همتون ...😍😍

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      کتاب سیب مهروماه رو بگیر و جمع بندی فیزیک آفبا
      باهاش پیش برو
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      up

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      فیزیک در حال حاضر از نظر کتاب جمع بندی بدترین وضعیت رو داره
      کتاب مهر و ماه در محموع کتاب خوبیه ولی ناقصه بعضی نکات و فرمول ها رو نداره
      متاسفانه خط ویژه فیزیکم که امسال به کنکور 95 نمیرسه
      فقط امیدوارم موج آزمون الگو یا جمع بندی خیلی سبز برسن به کنکور 95 تازه اینام باید بررسی بشن ببینیم کتاب خوبی از آب در اومدن یا نه
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش نمیخوام نا امیدت کنما
      ولی کسی میتونه تست های کنکور الان رو جواب بده که 7 بار سئوالات اخیر کنکور های مختلف رو حل کرده باشه وجزوات مختلف رو جوییده باشه!
      این که عین لبو بری سر جلسه کنکور تستا رو بزنی خیال خامه!
      بهت توصیه میکنم چندتا قسمت ساده رو بخون و تستاشو بزن
      بردار ؛ فیزیک پیش 2 ؛ قانون گاز ها؛ویژگی های ماده بهترین کاندید ها هستن
      بقیه رو نخون که جیز میشی
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      فیزیک در حال حاضر از نظر کتاب جمع بندی بدترین وضعیت رو داره
      کتاب مهر و ماه در محموع کتاب خوبیه ولی ناقصه بعضی نکات و فرمول ها رو نداره
      متاسفانه خط ویژه فیزیکم که امسال به کنکور 95 نمیرسه
      فقط امیدوارم موج آزمون الگو یا جمع بندی خیلی سبز برسن به کنکور 95 تازه اینام باید بررسی بشن ببینیم کتاب خوبی از آب در اومدن یا نه
      خیلی سبز امسال نمیرسه !

7. Top | #7
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoud007 نمایش پست ها
      دوستان واسه فیزیک من مبتکران های فرید شهریاری رو دارم تا الان چیزی نخوندم متاسفانه یدونه توی پارانتزم بگم (واسه فیزیک و ریاضی با تیپ بندی رو خیلی راحت یاد میگیرم عین کاری که خط ویژه واسه ریاضی کرده) بنظرتون چیکار کنم؟؟پیشنهادتون چیه؟؟تست های مبتکران یجوریه احساس میکنم زیادم هست در کل سرتونو درد نیارم بنظرتون چیکار کنم واسه تسلط به 50 درصد حدودا همایش استادا شرکت کنم(کدوم) یا ...
      فقط تورو خدا اگه میتونین راهنمایی کنین مضایقه نکنین ممنونم از همتون ...������������
      صفر تا صد فیزیک خوشخوان

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      خیلی سبز امسال نمیرسه !
      هیچی دیگه
      فقط میمونه الگو
      البته زیپ اندیشه فائق و خوشخوانم هست که زیپ پایه هست ولی پیشش هنوز نیومده .. خوشخوانم به نظرم سطحش بالاس برای همه دانش آموزا خوب نیست
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

ویرایش توسط Sajjad.SK7 : 19 اردیبهشت 1395 در ساعت 12:24

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      هیچی دیگه
      فقط میمونه الگو
      البته زیپ اندیشه فائق و خوشخوانم هست که زیپ پایه هست ولی پیشش هنوز نیومده .. خوشخوانم به نظرم سطحش بالاس برای همه دانش آموزا خوب نیست
      من برای جمع بندی از معجزه فیزیک مهروماه استفاده میکنم البته فقط درسنامه ی مختصر داره

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درسنامه گاج+سوالات کنکور

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      فقط تورو خدا اگه میتونین راهنمایی کنین مضایقه نکنین ممنونم از همتون ...������������
      سیب مهر و ماه خوبه درسنامه ی گاج هم خیلی خوبه...اگه 2 تاشو همزمان بتونی بخونی خیلی خوبه..
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همايش نشر دريافت بگير تعريفشو شنيدم ، اگه رو مفهوم مسلط نيستى معجزه فيزيك مهر و ماه نگير

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      تست تیتری بزن ینی مثلا تو گاج فصل خازن برای مثال 20تا تیتر داره تو از هر کدوم یکی بزن بعدش فصل دیگه تا کم کم دیگه نیازی نداشته باشی درسنامه بخونی و تند تند تست بزنی
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      من برای جمع بندی از معجزه فیزیک مهروماه استفاده میکنم البته فقط درسنامه ی مختصر داره
      گفتم که کامل نیست ولی در حال حاضر بهترینه

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مبحثی بخون
      سراغ پیش یک و فیزیک سه نرو که کار دو ماه و سه ماه نیست
      آینه ها آسونه،فیزیک دوم آسونه،همینارو بخون،وقتتو بیشتر تلف نکن،نمیرسی،برادرانه بهت گفتم،بعد کنکور خودت متوجه میشی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن