کسی که زیستش ضعیفه چی کار کنه ؟
من هنوز موندم چرا میگید سوالای فار بهتره !! اگه از نظر مرور میگید آره خیلی خوبه اما از نظر سطح میگید - سطح سوالات فار خیلی پایینه پس نمیتونید باهاش خودتونو بسنجید- اگه مشکلت نمودارشه - میتونی از معجزه ی مهروماه استفاده کنی(خودم ندیدمش و فقط شنیدم)
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
سلام داداش ممنون
برا زيست كه هيچ وقت تست زدنو كنار نزار واسه الان اگه تستاي كنكورو نزدي اونارو بزن ولي اگه كنكورارو كار كردي يه كتاب از همين ازمونا كه اومده بگير بنظرم
والا صد در صد كه نميشه كلشو زد ولي ميتوني مثلا تستاي تركيبي هر فصل رو كه با رنگ ديگه ايي مشخص كرده بزني
ولي الان كه دوماه مونده بنظرم اي كيو نگيري بهتره...سردرگم ميشي
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
اقا کار ندارم من خودم زیست قلمچیمو 50 60 میزنم خیلی قوی نیستم... ولی در همین حد میدونم ک کتاب فار دیگه بابا زیادی اسونه.... نیست؟؟؟ خداییشش اسونه دیگه...
این کتاب ازمون اندوزیست به نظرم خوب اومد.. سوالات سخت اما منطقی و جالب... حتما اونم یه نگاهی بندازید اساتید یه نظری بدن ممنون...
.الگو رو من فقط بخاطر درسنامه خلاصش میگیرم چون دوره کردن زیست برام خیلیییی مشکله.. تستاشم خوب یا ید باشه خیل مهم نیست...از الگو باید نکات تستاشو یاد گرفت.. تست سنجشی برای من و امثال من نیست
الگو رو منم گرفتم تو قلمچی 60 یا 70 میزنم اوایل 10 الی 20 بود .
درکل ازمون الگو رو 40 میزنم شدیدا دپرسم کرد ولی به قول معلم شیمی . الان اشتباه بزنی بهتر از اینه کنکور (اون گفت نهایی ) اشتباه بزنی.
خودتم داری می گی دیگه الگو درسنامه هم جهت یاداوری داره همون الگو رو بگیر به چیز دیگه ای هم فکر نکن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)