بانظرmehdi.denکاملا موافقم؛هیچ نادانی تاثیر مثبت رو نخاهد پذیرفت؛برید دعا کنید بیشتر نشه تاثیر قطعی!
بچه ها بیشتر میخان اونجوری تفسیر کنن که دوس دارن بشنون'اما متاسفانه واقعیت چیز دیگری است
?
من امیدوارم قطعی بشه؛اگرم نشه چیزی از دست نمیدیم'توکل برخدا"امیدوارم طوری نشه که یعلمون با ولایعلمون برابر بشن'کسی که سال امتحانات نهایی دهنش صاف شده با کسی که به هردلیلی نخونده نباید یکسان باشن'باتاثیر مثبت معدل بالاها باید بازم بیشتر بخونن و انگار اصن نهایی الکی درس خوندن
ازسال 84 دارن داد میزنن؛ایها الناس کنکور داره حذف میشه؛ملت بخونید ...
بعد طرف گرفته خابیده و سال کنکور یادش افتاده معدلش پائینه'اومده دم از عدالت و قانون و...میزنه'خب برو ترمیم کن معدلتو اگه راس میگی'اصن امسالم نشد ترمیم کنی خب یکسال بمون معدلتو ببر بالا اگه راس میگی؛ بعد برو کنکور بده که انقد التماس به این و اون نکنی و همه رو متهم نکنی'کاریم به قانون نداشته باش که بفهمی درس خوندن یعنی چی لااقل ولمسش کنی'نگید نمیدونستیم و مشکل پیش اومد و دیوان عدالت و تبصره 2 که خودتم میدونی ربطی نداره!
?
چیزی که معلومه اگه تاثیر مثبت نشه ظاهرا دوم دبیرستان هر درسی کشوری باشه تاثیر داره.یعنی وضع بدتر میشه واسه معدل پایینا.
?
کمی صبر پیشه کنید ، فردا صبح همه چیز مشخص میشه
امیدوارم عدالت حقیقی رعایت بشه و همه تکرار میکنم همه به حقشون برسن
اقا بهزاد اگه حرفی میزنن از سر غرض نیست که خوب الان با این شرایط منم میگم مثبته احتمالل زیاد ،در هرصورت واسه ماکه کنکورمون اصلا معدل تاثیر نداره چه
بچه ها زیاد امیدوار نباشید...لطفا اول زنگ بزنین به این مطهری...بهش بفهمونید اونی که حفظیه نهایی هست نه کنکور...دوباره فردا بلند میشه حرف میزنه کار ما رو خراب میکنه...کلا زیاد امیدوار نباشید...
ویرایش توسط magicboy : 18 اردیبهشت 1395 در ساعت 18:37
خب الان انتظار دارید من شب کابوس اینو نبینم با این قیافش؟
مردم محترم محمود آباد و نور سعی کنید در انتخاب هاتون من بعد دقت بیشتری داشته باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)