استارتر شما رشتت ریاضیه ؟
ویرایش توسط AmirMansour : 18 اردیبهشت 1395 در ساعت 19:38
اقای دکتر و امیراریا من جزوه ی مترادف متضاد هارو دارم ولی چجوری بفرستم خب؟؟؟؟
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
آپلود عکس با لینک مستقیم آپلود فایل با هاست و فضای رایگان uplod.ir
اینجا آپلود کن و لینکی که بهت میده بذار
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
من برنامم اینطوریه :
سه شنبه که تعطیل میشیم فقط میرم کلاس حسابان و حسابان کار میکنم این هیچی ..
از چهار شنبه شروع میکنم عربی خودندن : ترجمه سه درس اول + قواعد +حل سوالات کتاب و امتحان نهایی تا جایی که شد +اگه تایم اضافه اومد رو پایه و تحلیل صرفی کار میکنم که شوتم توش!
پنجشنبه : ترجمه درس چهار و پنج + قواعد + حل کتاب و نهایی + بازم مثل روز قبل پایه و تحلیل صرفی + مرور سریع هر چی چهارشنبه خوندم !
جمعه : درس شیش و هفت + قواعد + حل سوالات کتاب و نهایی + پایه و تحلیل صرفی+مرور سریع درس هایی که پنجشنبه و چهار شنبه خوندم .
اینجوری که من برنامه ریختم و با توجه به سرعت بالام تو خوندن عربی ، یحتمل ، اگه هر روز ساعت 6 شروع کنم و تا 2 نهایتا ، 3 شب ، تموم میشه !!!!
به نظرم بد نشد این افتاد امتحان اول ! هر روز دیگه ای بود بیشتر از یک و نیم روز وقت نمی دادن !!
خیلی وقته هر کار میکنم عربیم از 16 تا 17 تکون نمیخوره ! همشم به خاطر پایه داغونمه ! هیچوقت تحلیل صرفی و اعراب درست نمی نویسم ! پارسال یه کلمه از عربی نفهمیدم !! لااقل اینجوری وقت دارم بخونم یه مقدار از گمراهی درام!!
نتایج و میزان تحقق رو تو همین تاپیک اعلام می نمایم
فعلا برم یه مرثیه واسه دینی بخونم که نمی دونم چطور ممکنه یه تو یه روز نصفی تموم شه !! حساب کردم اگه هر درسی با توجه به علاقه و درک و میزان پرش ذهنی من دو ساعت طول بکشه جمعا 32 ساعت نیاز دارم فقط دینی بخونم که میشه ، 16 ساعت تو هر روز . رکوردی که من به نصفشم نزدیک نشدم تاحالا ! امیدوارم خدا به خیر کنه و مرور نصفه نیمه ای که رو بخش دومش داشتم به دردم بخوره !
چقدر بسیار نوشتم !!
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
منم برنامم رو میگم شاید برای کسی مفید واقع بشه
پنج شنبه:کل هفت درس(قواعد و ترجمه و همه چی) هر درس 1 ساعت که در کل میشه 7 ساعت.
جمعه:صبحش 3 تا نهایی حل میکنم بعد نقاط ضعفم رو در میارم یه دور دیگه میخونم.
سلام.
امیدوارم خوب باشید
برنامه من جسارتا :
4 شنبه قواعد عربی 2 رو مرور میکنم
5شنبه و جمعه هم فقط مرور قواعد و ترجمه
20 بگیرید
موفق باشید
خدانگهدار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)