سلام
بچه ها از این صفحات اختیاری عربی مثل فی رحاب نهج البلاغه یا دعا های اخر بعضی درسا سوال میاد؟
سلام به بچه های سوم
منم سوم تجربی ام
خب اول از همه یه تشکر کنم از استارتر عزیز به خاطر این تاپیک فقط اگه به جای خان اول بنویسی امتحان اول دیگه عالی میشه
بچه ها از امتحان نهایی غول نسازید لطفا چون خییییییلی آسونه
برنامه من واسه عربی:
امروز 3 درس اول + سوالات نهایی (از سال 80 تا 94 )
فردا 4 درس بعدی + سوالات نهایی
جمعه یه مرور هفت ساعته + چند تا امتحان نهایی از خودم میگیرم + تصحیح
شنبه پیش به سوی 20 (ان شاء الله)
با آرزوی موفقیت برای هر کی که تلاش می کنه
ویرایش توسط mahdi2015 : 22 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:59
تو مقدمه گفته تدریس اختیاری....
وقتی تدریس اختیاری باشه سوال نمیاد که...
چون بعضی از دبیرا تدریس میکنن بعضیا نه...(هیچکس تدریس نمیکنه!!!)
بچه ها امروز ساعت 14:30دکتر فرشاد خلیلی مدرس عربی رو قراره بیارن در مورد امتحان شنبه صحبت کنه .....حتما ببینید==> شبکه سه سیما
جواب خیلی از سوالامون رو میدن ...
موفق و پیروز باشید...
آقا من یه چیزی بهتون بگم
این که صبح امتحان یا چند ساعت بعد خوندن فکر میکنید هیچی یادتون نمیاد طبیعیه ، صبح امتحان به هیچ وجه مطلب جدید نخونید
در شرایط جلسه که قرار بگیرید و آرامش پیدا کنید مطالب به طور خودکار ریکاوری میشن .
من خودم حس میکردم تاریخ هیچی یادم نیست ولی امتحان رو در عرض یه ربع نوشتم چون سوال رو میدیدم جواب میومد تو ذهنم
در نیم ساعت قبل امتحان اگه خوردن مایعات اذیتتون نمیکنه یه شیرموزی ، یا شیر توت فرنگی بگیرید و میل کنید ، باور کنید تاثیر گذاره واقعا توی امتحان
عربیِ شمام امروز قرص خواب شده ؟!![]()
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)