سلام. دوم تجربیم و میخوام سال اینده برم سوم برا همین میخوام از تابستون شروع کنم.یه کتاب شیمی 3 بین مبتکران و خیلی سبز و گاج بهم بگید که هم از نظر اموزش و هم از نظز تست خوب باشه.امسال شیمی 2 رو الگو رو داشتم که بسیار عالی بود .امسال چاپ میشه؟
سلام. دوم تجربیم و میخوام سال اینده برم سوم برا همین میخوام از تابستون شروع کنم.یه کتاب شیمی 3 بین مبتکران و خیلی سبز و گاج بهم بگید که هم از نظر اموزش و هم از نظز تست خوب باشه.امسال شیمی 2 رو الگو رو داشتم که بسیار عالی بود .امسال چاپ میشه؟
همه خوبن و کامل! با هر کدوم که راحت تری و خوب باهاش ارتباط برقرار میکنی همونو بخون! ولی فکر گاج کتابشو بر اساس کنکورهای اخیر ویرایش کرده و تست های بهتری داره!
اگه امسال با شيمى مشكى نداشتى و بهش علاقه مندى ---- خيلى سبز اما اگه شيميت خوب نيست و از شيمى بدت مياد ----- مبتكران اموزش واقعا ادمو جذب ميكنه
اموزش:مبتکران (انگارمعلم وایساده بهت درس میده) تست:خیلی سبز من خودمم سومو تموم کردم هنوز بین این دوتا موندم.. خودم امسال مبتکران داشتم اموزش عالیییییییییییی بود
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
مممنون بچه ها ولی از نظر تست مبتکرانو خیلی سبز و گاج و مقایسه کنید اخه تا الان داشتید در مورد اموزش حرف میزدید
راستش من امسال شیمی خیلی کم تست کار کردم..ولی همون چنتا هم که کار کردم سطحی متوسط بود.از مبترکان به خاطر همین نمی تونم نظر قطعی بدم ولی تا جایی که شنیدم خیلی سبز برای تست قوی کار کرده.
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
اگه توی شیمی قوی هستی و دنبال درصد خوب میگردی
تا اواسط تابستون صبر کن
که کتاب تست الگو تالیفش تموم بشه
اونو کار کن
که مولفش همون مولف شیمی 2 الگو هست و کتاب خوبی میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)