الگو +اندیشه فایق +فاگو
الگو + خیلی سبز +زیست نشر دریافت (همایش قدیم)
خیلی سبز +فایق+فاگو
الگو +نشر دریافت +فاگو
بنظر من اگه سطحتون ضعیفه و اول راه هستین فاگو رو بگیرین! چون من خودم دومشو گرفتم راستش زیاد خوشم نیومد بعد که تست میزدم زیاد از خودم راضی نبودم! ببین تستارو بر اساس متن کتاب میدن حالا یکم می پیچونن کتابو! در واقع با ادبیات کتاب کار میکنن و بنظر من اگه خود کتابو خوب بخونی نتیجه بهتری میگیری!
فاگوزیست بستگی به این داره که کجای کار هستین .
کسی که سال 3 ام و 4ام از زیست رو نخونده باشه ممکنه تو خوندن فاگوزیست دچار خستگی بشه . چون مطالب سال های بعد هم قاطی کرده در حالی که اون مطالب فعلا به کار کسی که تازه از سال دوم شروع کرده نمیاد .
ولی اگه میتونید مطالبی که مربوط به فصل خود کتاب درسی هست رو جدا کنین درست حسابی خیلی خوبه...
کاری که شخصا دارم میکنم اینکه کتاب زیست نقره ای گاج رو دارم . بعد اینکه خوندن و تسلط رو یه فصلم تموم شد . اون تست رو میزنم ( بدون اینکه پاسخ تشریحی رو نگاه کنم ) بعدش اون سوالاتی که براشون بیشتر از حد معمول ( 40 ثانیه فرضا ) مشخص میکنم . در اخر هم اگه سوالی رو اشتباه زده باشم یا نزده باشم کتاب رو نگاه میکنم و خودم تحلیل میکنم که چرا اون سوال اشتباهه . اینجوری قدرت تحلیل خودم ادم میره بالا . بعد از روی همون تحلیلها میام یه سری نکات رو به حاشیه کتاب اضافه میکنم .
اخر کار هم که دیدم تسلطم نسبتا خوب شده رو فصل میام فاگو رو میخونم و نکاتی که تشخیص میدم به درد همین فصل میخوره یادداشت تو حاشیه کتاب . در مورد نکات ترکیبی هم تا وقتی خودم تو فصلای جلوتر بهشون نرسیدم وارد نمیکنم تو کتاب .
این روش شاید از نظر بعضیا زمانبر باشه ولی خب تحلیل کردن رو تقویت میکنه .
هر فصلیم که تموم کردم برمیگردم کل فصلایی که خوندم رو مرور میکنم و یه سری تستایی که خودم ستاره زدم کنارشون + تستایی ضریب 3 یا 5 رو از هر فصل میزنم !
بغیر از یکی یا دو پست , همه اومدن کتاب معرفی کردین , کسی هم اصلا کاری به این نداره که استارتر در چه سطحی هست
الان ک سال دومم کتاب درسنامه نداذم با خوندن الگو و سبز تو ازمونای گاج (خدایی خیلی سطحش بالاس )زیر هفتاد ندارم تو کانون هم ک بعدا برسیش میکنم معمولا 80 با بالا میزنم
برا سال بعد منبع اموزشی لازمه بگیرم یا کتاب درسی کافیه?
به هیچ کدومش رای ندادم فاگوزیست که کاملا ناقص الخلقه هست زیست برادران نصری هم پیش 1 و 2 هاش ناقص الخلقه هستن اندیشه فایقم تو عمرم ندیدم کتاب های نشر دریافت مثل گاج هم تجاری هستش(معلمایی که پول کلاساشون بیشتر از یک میلیونه بلانسبت خر نیستن تو چل تومن کاغذ هر چی دارن رو کنن ی دختره که شاگرده عمارلو بود تو اینستا زیر پست عمارلو نوشته بود استاد نکته هایی که تو کتاباتون می گین بدرد نمی خوره اونایی که سر کلاس می گین خوبن) من می گم 4 جلدی الگو و تصویر نامه زیست مهروماه و حتما کتاب درسی کار کنین اگه نساخت بر بدن برین سراغ ی منبع دیگه
من فاگو برای زیست دوم گرفتم خیلی سبز برای سال دوم چاپ93هم ازیه نفرپیشم هست،اول کتاب وبعدش خیلی سبزروخوندم وبعدش اومدم اوناییکه که خونده بودم رو ازروی فاگو یه نگاهی بکنم وبررسی کنم،بنظرمن لااقل برای زیست دوم وفصل دوم وسوم که تاالان خوندم ، فاگو کپی خیلی سبزهست حتی نکات ترکیبیش هم مثل خیلی سبزه فقط توفاگو آدرس نداده؛ ! ولی برای خیلی سبزاین خوبی رو داره که اگه نکته ترکیبی ازسالهای بعدی آورده لااقل آدرس داده که مربوط به چ سالی هست وکدوم صفحه که آدم گیج نشه
برای فاگو هم خوبه که مثل جزوه مدرسه ای،درسنامه ها پشت سرهم هستن ولی کاملا مشخصه کپی ، پیست هست کتابش
ازدیدمن وبرای خودم خیلی سبز رو بهترمیدونم به نسبت فاگو / الگو وغیره هم ندیدم که نظرموبگم
امیدوارم پدیده جدیدی برای کنکور96ظهور کنه برای درس زیست که قلم وبیانش وجمع کردن وارائه مطلبش برای این درس مثل آقای بهمن بازرگان شیمی مبتکران باشه
این وسط فقط یه بازار مکاره ای درست شده که یه عده پول پاروکنن،یه انتشارات و یه کتاب درحدیه فصلش خوبه ،یه کتاب دیگه درحد دوفصل خلاصه هیچ کدوم قابل تکیه نیستن
تف به این کنکور
شماهاهم تف کنید
ویرایش توسط am_ete : 21 اردیبهشت 1395 در ساعت 12:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)