خیلی عالی بود دستت درد نکنه
به زبان خودتون : اشته دسی درد نیره ( به نقل از یکی از دوستان )
دهنت سرویس پسربت حسودیم شد انقد خوب میزنی منم پیانو میخوام
آفرین آفرین
یه سوال : از بچگی شرو کردی ؟ بنظرت از الان شروع کنم چند سال دیگه اینطور میزنم؟
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
من نه پیانو دارم و نه کلاسی رفتم
وقتی به کاری علاقه داشتی باشی میتونی خیلی خوب حتی با بدترین امکانات اونو فرا بگیری
من 5 سالی هست که رفتم سمت آهنگسازی با کامپیوتر و با نرم افزار cubase ، مثل کاری که خیلی از خواننده ها تو جهان میکنن و آهنگ میسازن.
برای موفقیت تو موسیقی اول باید احساساتت رو تقویت کنی و بعد ملودی های زیبا خودش میاد و فقط کافیه تو برنامه پیاده کنی .
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
سلام
درسته که احساس و علاقه نقش مهمی در اجرای کارهای هنری مثل همون اهنگسازی یا طراحی و......داره ولی اشنایی با تئوری کار هم مهم هست,چه بسا اینکه اگر با تئوری کار بیشتر اشنا بودین مسلما Ending کار که بیشتر توی چشم میاد میتونست خیلی بهتر و زیباتر بشه,برای موفقیت در موسیقی اگرچه احساس یا داشتن ذوق هنری هم تاثیر داره بیش از اون شناخت تئوری موسیقی حایز اهمیته.
حتما هم نیازی به داشتن پیانو نیست , میتونید از برنامه های Fl studio یا Sonar که دارای شبیه ساز پیانو هستن استفاده کنید.
همه مواردی رو هم که ذکر کردم چیزی از ارزش کار شما کم نمیکنه , فقط در حد یک نظر بود,امیدوارم روزی با سواد موسیقی بالاتری , کار ارزشمندتری از شما ببینیم
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
آفرین
من واقعا تحسینتون می کنم
البته ربطش رو به مادر بارانی نفهمیدم که اونم از کج فهمی بنده بوده
شما چند سالتونه؟
اگه این دفعه رو هم حساب کنم فک کنم هیجدهمین باره که میخوام برم موسیقی یاد بگیرم !
(گیتار هم زدم ولی بیشتر گوش خراش بوده تا دلنواز با توجه به ذوق هنریم البته!!)
منتظر بعدی ...
موفق باشین
ووووووووووووووووويي مررررررسي...عالي بود....
واااااقعن افرين...
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)