قبل از این که برنامه ریزی کنیم باید هدفمونو مشخص کنیم.که چه رشته ای و چه دانشگاهی و چه درصدهایی مورد نظر ماست و ما باید متناسب با هدفمون برنامه ریزی کنیم.به طور مثال یک شخص رشته مکانیکو دوست داره و دانشگاه صنعتی اصفهان مورد نظرشه.و با توجه به توانایی های خود و با توجه به دانشگاه و رشته مورد نظر میخواد به درس ریاضی به 30 سوال پاسخ بده54درصد بگیره.
خب حالا که هدفمون مشخص شد برنامه ریزی میکنیم که به هدفمون برسیم.
3 نوع برنامه ریزی داریم. 1_بلند مدت 2_میان مدت 3_کوتاه مدت
1_بلند مدت:یعنی مشخص کنیم که یک درسو تا چه ماهی از سال بخونیم و تست هاشو بزنیم یا مثلا چه وقتی از سال یه درسو دوره کنیم.یه عنوان مثال یک شخص برنامه ریزی میکنه که درس دینی رو تا ماه مهر تموم کنه.یا در درس ریاضی مبحث تابع رو تا ماه آبان با تستاش تموم کنه.
2_میان مدت:یعنی اینکه ما برنامه ریزی کنیم که در هر هفته یا روز چه درسی بخونیم تا به برنامه بلند مدت برسیم.به عنوان مثال:شنبه 22\8\91 سه تا درس دینی2وعربی مبحث اسم وفیزیک فصل 2 رو میخونیم.یا مثلا در یه هفته چه درس هایی بخونیم
3_کوتاه مدت:یعنی در برنامه میان مدت ریز بشیم.به عنوان مثال:شنبه22\8\91 ما از ساعات8 الی10 فیزیک میخونیم.از ساعت 11الی 13 دینی میخونیم و ...
چند نکته مهم:
نکته1:همیشه در برنامه کوتاه مدت یه بخش زمانی جبرانی قرار بدید.یعنی اگر صبح نتونستید یه درسو بخونید ،بتونید تو ساعات جبرانی بخونید و از برنامه عقب نمونید.
میتونید برنامه ریزی درسیو با برنامه آزموناتون هماهنگ کنید.
تو برنامه ریزی بخش دوره خیلی مهمه و سعی کنید وقتی یه درسو مطالعه میکنید چند روز بعد با تست زدن یا با خلاصه نویسی که کردین دوره اش کنید.خیلی ها از این دوره نکردن ها ضربه دیدنا.حواستونو جمع کنید. سعی کنید یه درسو در طول سال هم دوره کنید.
نکته2:هر درسو که خوندید تستشو همون روز بزنید تا واستون تثبیت بشه.سعی کنید تا اونجا که میتونید تست بزنید.هر چی تست بیشتر بزنید مسلط تر میشید و سرعتتون بالا میره.تست زدن خیلی مهمه ها...
نکته3:سعی کنید هر مبحثو که خوندید ،خلاصه نویسیش کنید که موقع دوره کارتون راحت تر باشه
نکته4:واسه هر آزمون هدف گزاری کنید.یعنی بگید من میخوام تو آزمون بعد دردرس دینی به 10 سوال پاسخ صحیح بدم وبه درس عربی به 11 سوال پاسخ صحیح بدم.البته با توجه به برنامه و توان خودتون باید این هدف گزاریو کنید.
نکته 4:آزمون هایی که میدید رو تحلیل کنید تو همون روزی که از آزمون میاین خونه انجام بدید.این تحلیل آزمون خیلی خیلی مهمه.
سوالارو نگاه کنید و با پاسخ هاتون چک کنید.اگه درست بود که هیچ .اگر اشتباه پاسخ دادید ،ببنید چرا پاسختون اشتباه بوده.تو چی اشتباه کردین.سعی کنید مشکلو پیدا کنید و دوباره سوالو حل کنید.اگرم به سوال پاسخ ندادید،باید ببنید چرا این اتفاق افتاد.سوالو بلد نبودید یا اون مبحثو نخونده بودید و یا در بین گزینه ها شک داشتید مشکلو پیدا کنید و دوباره سوالو حل کنید.
اگر سوالی در مورد مطالب بالا داشتید بپرسید یا اگر در جایی مشکل داشتید و کمک میخواستید در حد توانم کمکتون میکنم.میدونم سال اول کنکور دادن چه حسی داره چون خودم تازه کنکور دادم و البته یه سال هم پشت کنکور بودم.
بهم ایمیل بزنید:amir_black110@yahoo.com
البته بازم با یه مشاور خوب صحبت کنید.شاید مطالب بالا به انداره کافی کامل نبود یا کمی مشکل داشت از یه مشاور خوب هم کمک بگیرید بد نیست.
مطالب بالا تجربه های خودم در دو سالی که کنکور دادم و مجلات مختلف و سی دی هایی که خوندم و نگاه کردم بوده.فقط خواستم کمی کمکتون کنم چون سال کنکور یکم سخته و نیاز به کمک داره.

LinkBack URL
About LinkBacks