منم مطالبی که دوستان گفتن رو تأیید می کنم و این نکته رو هم عرض میکنم که تو انتخاب منابعتون زیاد وسواس به خرج ندید و اصلا اصلا چند منبعی نباشید
منم مطالبی که دوستان گفتن رو تأیید می کنم و این نکته رو هم عرض میکنم که تو انتخاب منابعتون زیاد وسواس به خرج ندید و اصلا اصلا چند منبعی نباشید
رفقا یه سوال دارم در کتاب های شیمی مبتکران در چاپ 93 چقدر تفاوت داره با چاپ 94 اون و چه چیزهایی کمو زیاد شده؟
سلام دوست عزیز(:
منابعتون خوبه اما ب نظر من فک کنم برای زیست الگو ر و تو اولویت قرار بدین بهتره الگو واقعن عالیه تو زیست.. فیزیک من هم گاج زدم هم خیلی سبزو برای پیش درسنامه گاج بهتره اما خیلی سبز تستاش بهترن و سخت تر.. شیمیم همونطور ک گفتین مبتکران عالیه و خوندن مبتکران و فار کنار هم خیلی خوب میشه .. به امید موفقیتتون(:
بنظر من واسه ریاضی اصلا طرف خیلی سبز نرو سوالاش خیلی سخت تر از کنکوره
فیزیک پایه از گاج استفاده کن پیش هم بنظر من گاج بهتره
زیست خیلی سبز رو من استفاده کردم راضیم ازش
ادبیات موضوعی گاجو بزار واسه دوران جمع بندی اگه اول کار بخوای بخونیش گیج میشی
عربی هم بهتره مبتکران استفاده کنی![]()
براي عربي در كنار كتاباي جامع خيلي سبز ،گاج كامل و درك مطلب و فن ترجمه الگو(منابعم واسه عربي) لازم كتاب واسه لغتم بخرم يا نه؟
خب دوست عزیز از منابعتون معلومه که درس زبان فارسی رو حذف کردید ! در آینده پشیمون میشی دوست عزیز اینم اضافه کن و پنج بحث الگو بگیر+کتاب درسی (فراموش نشه!) در ارتباط با شیمی خیلی سبز هم خوبه . عربی گاج سفید رو هم نگاه بنداز . فوت فن عربی نشر الگو هم خوبه !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)