خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

ساخت کوه مصنوعی در امارات برای تقویت احتمال بارش :|:|

ساخت کوه مصنوعی در امارات برای تقویت احتمال بارش

امارات متحده عربی به ساخت خشکی‌های دیده نشده تاکنون مشهور است اما ساخت یک کوه در وسط کویر یک امر کاملا جدید و عجیب است.

این کشور که اکثر آن در کویر واقع شده، به امید تقویت توسعه ابرهای بارشی به دنبال ساخت یک کوه مصنوعی با اندازه واقعی است.

دشت‌های کویری امکان بالا رفتن هوا را که برای تبدیل آن‌ها به ابرهای باران‌زا ضروری است، مشکل می‌کند اما ایجاد یک کوه می‌تواند بارش باران را در این مناطق خشک ممکن سازد.

در این مرحله، افزایش بارش باران در مناطق خشکی مانند کالیفرنیا ممکن است مناسب‌تر باشد تا یک کشور که بطور طبیعی در وسط کویر قرار دارد، اما این حقیقت باعث نشده تا امارات طرح پیشنهادی سازمان دانشگاهی پژوهش‌های جوی در همکاری با مرکز ملی هواشناسی و زلزله شناسی آمریکا را سفارش ندهد. محققان در حال حاضر به دنبال تعیین امکان‌پذیر بودن ساخت کوهستان در امارات متحده عربی هستند. این جدای از تحقیقات بعدی برای بررسی نقش ابعاد این کوه بر تغییرات چشمگیر در الگوهای هواشناسی است.

به گفته محققان، این کوه تنها باید بتواند فرآیند تشکیل ابر را افزایش دهد و نیازی به تولید ابرهای خاص باران‌زا نیست. زمانی که ابرها شکل بگیرند، یک فرآیند هواشناسی موسوم به بارور کردن ابرها باعث افزایش میزان بارش این ابرها خواهد شد. اما بنظر می‌رسد که کار ساخت کوه هنوز در حد رویا باشد.

پیش از آغاز هرگونه ساخت‌وساز این کوهستان مصنوعی در امارات، دانشمندان و محققان مرکز ملی هواشناسی و زلزله شناسی آمریکا به برآورد هزینه امکان‌پذیری این پروژه گمارده شده‌اند. اگر دولت امارات تصمیم بگیرد که هزینه این پروژه عملی است، پس از آن تیمی از مهندسان به امکان‌پذیر بودن فیزیکی ساخت یک کوه در وسط بیابان خواهند پرداخت.

منبع: ایسنا
      حکایت ما جاودانه شود

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      عربا ! دارن کوه مصنوعی میسازن !

اونوقت ما هنوز دغدغه های مسخره ! ای داریم...

خواهرم دو تار موت بیرونه ! و...!

حکایت ما جاودانه شود

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Team Sar Dadbin نمایش پست ها

این دوتا با هم هیچ منافاتی نداره که ! . باید بگی عربا دارن کوه مصنوعی میسازن ولی ما بارش بارون و آب خوردن مردم رو به برجام ربط میدیم ! اصن شما میفهمی یا رئیس جمهور ؟ خدا رو چ دیدی شاید به خاطر این برجام هم که شده یه کوه سر از زمین در اورد برامون ! قدرت کدخدا رو دست کم گرفتی ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دوستان خواهشا با نظرات گران بهاتون، اظهار فضل نفرمایید !
      پساپس ممنون :/

بعضیا قیاس مع الفارغ میکنن.
      چرت نگو برادر. واسه سلامت دهن خودت خوبه، وگرنه به من چه.
      بگوو !!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      هیچکی حق نداره رو حرف آقای روحانی حرف بزنه ! اصن راهکار برای بارش باران فقط برجامه . هرکی حرف دیگه ای داره هم روحانی و دوستان اعتدال گرا دهنش رو مورد عنایت قرار خواهد داد

There is enough light
      for one who wants to see

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

من از این حرفت تعجب میکنم داداشم

آخه اون موضوع کجا و این موضوع کجا

هر چی دو دو تا چهار تای منطقی میکنم میبینم خیلی شیک و مجلسی اصلا هیچ ربطی بهم ندارن

علیه حال بهتره هر چیزی رو به هر چیزی ربط و بسط ندیدم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما یه فکری نمی کنی ببینی امارات که اندازه یه استان ما هم نیست جا واسه کوه به اون عظمت ساختن نداره ؟
      به نظرت اگه جا داشتم میرفتن اونهمه جزیره مصنوعی تو دریا بسازن ؟ اگه میشد وسط اون کویر چیزی ساخت الان با اب شیرین کن و... شهرش کرده بودن
      اگه هم بخوان تو دریا بسازن مثل یه بادبان عظیم میشه و نمیتونه یه جا بمونه!!! فقط اکوسیستمو به هم میریزه
      راستی مواد اولیه ی این کوه چیه ؟ از کجا قراره بیاد ؟

شبیه این میمونه که کردوانی بگه دریاچه ارومیه رو با خاک بپوشونیم گل بکاریم روش بعد نتونه تعداد کامیون های لازم برای حمل خاکو حساب کنه
      خودتون حجم خاک و مشکلات پیدا کردن و جا به جایی و... رو حساب کنین میبینین طرح منطقی نیس
      ویرایش توسط Amin ZD : 15 اردیبهشت 1395 در ساعت 19:09

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      من از این حرفت تعجب میکنم داداشم

آخه اون موضوع کجا و این موضوع کجا

هر چی دو دو تا چهار تای منطقی میکنم میبینم خیلی شیک و مجلسی اصلا هیچ ربطی بهم ندارن

علیه حال بهتره هر چیزی رو به هر چیزی ربط و بسط ندیدم
      کلا عادت بعضی دوستان اینه دوتا چیز نامربوط رو به هم ربط بدن !!!
      پدر علم ارتباطات ایرانن بعضی ها!!!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آیا میدونستید اونا میان از ما ماسه ی کنار ساحل میخرن

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

این دوتا با هم هیچ منافاتی نداره که ! . باید بگی عربا دارن کوه مصنوعی میسازن ولی ما بارش بارون و آب خوردن مردم رو به برجام ربط میدیم ! اصن شما میفهمی یا رئیس جمهور ؟ خدا رو چ دیدی شاید به خاطر این برجام هم که شده یه کوه سر از زمین در اورد برامون ! قدرت کدخدا رو دست کم گرفتی ؟
      باز شروع کردی ؟

دغدغه ی بیشتر سیاسیون و مردم ایران الان چیه ؟ حجاب و اینا دیگه!
      حکایت ما جاودانه شود

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      باز شروع کردی ؟

دغدغه ی بیشتر سیاسیون و مردم ایران الان چیه ؟ حجاب و اینا دیگه!
      خب من به چرت و پرت حساسم هرجا میبینم باید جواب بدم ، خیلیا بیخیال میشن و میگذرن ولی من اینجوری نیستم .
      در ضمن تا اونجایی که من اخبار رو دنبال میکردم یادم نمیاد کسی در مورد حجاب حرف زده باشه ، حتی رهبر هم توی سخنرانی های اخیر در مورد اقتصاد مقاومتی صحبت میکردن ، در هر صورت من یادم نمیاد حجاب شده باشه دغدغه سیاسیون یا ملت ، شما میتونی صبح ها برنامه رضا رشیدپور رو دنبال کنی تا حداقل از تیتر روزنامه ها با خبر بشی

There is enough light
      for one who wants to see

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

خب من به چرت و پرت حساسم هرجا میبینم باید جواب بدم ، خیلیا بیخیال میشن و میگذرن ولی من اینجوری نیستم .
      در ضمن تا اونجایی که من اخبار رو دنبال میکردم یادم نمیاد کسی در مورد حجاب حرف زده باشه ، حتی رهبر هم توی سخنرانی های اخیر در مورد اقتصاد مقاومتی صحبت میکردن ، در هر صورت من یادم نمیاد حجاب شده باشه دغدغه سیاسیون یا ملت ، شما میتونی صبح ها برنامه رضا رشیدپور رو دنبال کنی تا حداقل از تیتر روزنامه ها با خبر بشی
      آهان! لابد این قضایای گشت نامحسوس و...! هم چرت و پرته !
      حکایت ما جاودانه شود

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خخخخ...تو ایران اگه بعضی از کوه ها رو بکنن احتمال بارش تو بعضی جا ها شدیدا شدید میشه!!
      .
      .
      .بنظرتون کندن کوه سخت تره یا درست کردن کوه؟.... بنظر خودم کندن سخت تره چون همزمان یه کوه جدید میسازی...ولی خوب وقتی کوه واسه ساختن کوه نباشه ساختنش سخت تر میشه چون کار بیل های میکانیکی سخت میشه.......واقعا چرا با کندن کوه و تنظیمشون همه جای ایران سبز نشه؟؟؟...خخخ

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آهان! لابد این قضایای گشت نامحسوس و...! هم چرت و پرته !
      خخخخخخخخخخ همون خانوما که دخترا رو میبرن تو ون نصیحتشون میکنن ؟
      (کنایه - ایهام تناسب) نه چرت و پرت نیست ولی من نمیفهمم چه ربطی به بارش بارون و تکنولوژی داره ؟ لابد 1 متر پارچه جلوی پیشرفت ما رو گرفته ؟

There is enough light
      for one who wants to see

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

خخخخخخخخخخ همون خانوما که دخترا رو میبرن تو ون نصیحتشون میکنن ؟
      (کنایه - ایهام تناسب) نه چرت و پرت نیست ولی من نمیفهمم چه ربطی به بارش بارون و تکنولوژی داره ؟ لابد 1 متر پارچه جلوی پیشرفت ما رو گرفته ؟

7هزار نیروی نامحسوس ! با حقوق و مزایا ! "صرفا بخاطر حجاب !"

خب اگر حقوق اینو بده به 7هزار دانشجو ! که در موارد علمی و فرهنگی فکر کنند و سرمایه گذاری کنند، آیا تحولاتی در علم و فرهنگ شکل نمی گیره؟
      حکایت ما جاودانه شود

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن