جا داره یه سلامی هم کنیم خدمت سنجشی که میگفت :
با سلام
هنوز هیچ چیز مشخص نیست
ولی احتمالا تاثیر مثبت است
سلام ** کش
یه شیر پاک خورده ای(ترجیحا دختر برای اثر گذاری بیشتر)نیست که بره بخاطر تاثیر قطعی خودکشی کنه؟؟باور کنید با دعا های کنکوری ها حتما با صالحان و نیکان محشور خواهد شد..
شاید اینجوری بشه یک جریان رسانه ای درست کرد...
یا اینکه بریم جلوی سازمان سنجش خودسوزی کنیم...
گزینه های روی میز دیگه هم گروگان گیری مسلحانه که البته من خدایی رو برای گروکان گیری پیشنهاد میکنم اگه قبول نکردن خلاصش کنیم...
این چه جویه نزدیک کنکور ایجاد کردن...حداقل آدم تکلیف خودشو بدونه خیلی بهتره...یه روز میگن حذف یه روز میگن قطعی یه روز میگم مثبت یه روز میگن رادیکال...
A SONG OF ICE AND FIRE
تو رو قرآن الان بشینید درستونو بخونید ...
بسه هر چی وقتتون سر این جریان کاملا سرکاری و بی خود تلف شد !!![]()
بذارین کنکورو که دادین بریزین حالشونو بگیرین !!اون موقع خیالتونم راحت تره میتونین فیاضی و امثال فیاضیو زیر گیوتین قاچ قاچ کنین !!
نشه که بشینین بعدش حسرت بخورین اگه فقط این یه ماهم میخوندم صد تا ، دویست تا ، هزار تا ، رتبه لامصبم بهتر می شد ، اونی که میخواستم قبول می شدم !!
![]()
خدایی ما کم نذاشتیم اس دادیم داد زدیم ، کل کل کردیم دلیل اوردیم ، نمیخوان واکنش نشون بدن دیگه ! اونا که باریدن به آیندمون لااقل خودمون بیشتر نباریم![]()
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
ویرایش توسط sh-n : 14 اردیبهشت 1395 در ساعت 16:24
تخمین رتبه گزینه دو رو ملاک قرار ندین لطفا چرا دارین خودتونو ازار میدین...چرا بجای این بحث تلاشتونو توی این دو ماه زیاد نمیکنید ...مطمن باشید با معدل زیر 15 هم پزشکی میارید ...شما از کجا میدونید اونی که معدلش 20 زیست رو 90 میزنه؟! و از کجا معلوم اونی که معدلش 13 زیست رو زیر 50 میزنه ببین بازم میگم به هیچی نمیتونی حساب کنی جز تلاشت ...
آقایون خانوما..............میشه لینک سایت خبری که گفته تاثیر مستقیم لحاظ میشه رو یکی بفرسته...........من هرچی میگردم چیزی نمیابم![]()
ناموسا بیکار نباشید بجای سر کله زدن با خودمون بریم دهن فیاضی رو مورد عنایت قرار بدیم !من ارامش میگیرم وقتی جد و ابادش مورد عنایت قرار میدم
![]()
آقا اين علي مطهري صفحه اينستا داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي خوايم اونجارو باخاك يكسان كنيم به بچه چا.....
A SONG OF ICE AND FIRE
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
ویرایش توسط sh-n : 14 اردیبهشت 1395 در ساعت 16:37
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)