دوستان به نرمی پیش برید شما قضاوت کنید جنگ نرم جواب میدهد یا جنگ با تیر و تفنگ و...
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
ببین منم دوستی دارم که از بعد این خبر درس رو گذاشت کنار با گریه و گفت دیگه نمیخونه ... منم میخواستم معدل برداشته بشه.... اما نشده الان میخواین چکار کنید اگه واقعا درس خوندین خوب ادامه رو بدین حیف تلاشاتون نیست؟! قبلا هم گفتم کنکور یه امر نسبیه...امر قطعی نیست که بگی چون معدلم پایینه من قبول نمیشم
اما اگه درس نخوندی این بحثا دیگه فرافکنیههه چون خودتونم میفهمید به جایی نمیرسین فقط وقت و تمرکزتونو از بین میبرین
دوست عزیز یک مقدار احساسی صحبت میکنید ..رستگار رحمانی را همه میشناسند ..ایشون با معدل 13/8 شدن رتبه اول تجربی و زبان با تاثیر مثبت ..اگه اونسال تاثیر قطعی داده میشد ..رتبه ایشون بین 700 تا 1000 میشد دوست عزیز من ....یا تخمین رتبه گزینه 2 میشه همه چی را فهمید .اینه که من همه را بالای 90 میزنم نزدیک محال هستش ..بیشترین درصد زیست را رتبه 1 پارسال 89 زده بعد من بزنم 90 ..اون هم با کلی استاد که اینا دارن و مشاور
خودم اگه تهران بودم یه اعتشاش درست و حسابی به هر قیمتی بود مرتکب میشدم ...بیشتر از این که از تصویب شدن طرح ناراحت بشم از این دروغهایی که این احمقا گفتن اعصابم خورد شد . در حال حاظرمن راهکار بهتری نمیبینم ...
البته دارم تلاش میکنم با خانم فاطمه کریمی هم تماس بگیرم اگه بشه این اسکل ها رو بچزونیم
There is enough light for one who wants to see