خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 16 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 231
    1. Top | #181
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این تبصره هم باید مجلس بش رای بده؟

2. Top | #182
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر ارسلان نمایش پست ها
      این تبصره هم باید مجلس بش رای بده؟
      اینو گذاشتن مثلااز دانش آموزان دلجویی کنند ..بله احتمال رای آوردنش بستگی به خود ما داره ..اینو شخصا از یکی از نمایندگان پر نفوذ مجلس عصری شنیدم که بهشون زنگ زدم ..جالبه اصلا خودشون این را گفتند قبل اینکه من بگم ...تلاش کنیم نا امیدی ممنوع

3. Top | #183
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فرضا که ما امتحانم دادم کارنامه که نزدیکای کنکور میاد
      بعد ما نمراتو کجا باید وارد کنیم
      اصلا چیزی معلومه؟
      ن بابا كجا كارنامه نزديكاي كنكور مياد؟؟؟ تا18خرداد ك بيشتر نيست... فوقش 10روز بعدمياد...
      ولي معلوم ني ...واس همين نميدونيم ك تاثيرداره يا نه...
      ما همه ميگفتيم تاثيرداره...اما امروز يكي از بچه ها گف "قای خدایی اخر سخنرانیش گفت ترمیم معدلو گزاشتیم ک اگه امسال قبول نشدن از سال بعد واسه 96 شرکت کنن.ترمییم برای 95 اثر نداره"
      واس همين ديگ هيشكي مطمئن ني...

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
      پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
      جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
      (مارک تواین)

4. Top | #184
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      اینو گذاشتم مثلااز داشن اموزان دلجویی کنند ..بله احتمال رای آوردنش بستگی به خود ما داره ..اینو شخصا از یکی از نمایندگان پر نفوذ مجلس عصری شنیدم که بهشون زنگ زدم ..جالبه اصلا خودشون این را گفتند قبل اینکهمن بگم ...تلاش کنیم نا امیدی ممنوع
      من که به هرکی اس میدم یا زنگ میزنم جواب نمیدن
      نمایندها حالیشونه اصلن تاثیر معدلو اینا یا باید توضیح بدیم؟

5. Top | #185
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من که به هرکی اس میدم یا زنگ میزنم جواب نمیدن
      نمایندها حالیشونه اصلن تاثیر معدلو اینا یا باید توضیح بدیم؟
      سعی کنید پیام محترمانه بهشون بگید تاثیر مثبت بگذارن تا هم معدل بالایی ها نا امید نشن و همنعدل پایینی ها نابود نشن....باید بهشون بگی ...یه بخشی میدونن یه بخشی هم نه ...آره اکثرا هم جواب نمیدن تلفنووومن خودم شاخ در وردم وقتی گوشی را برداشتن تازه نماینده معروف مهمی بودن

6. Top | #186
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arnika نمایش پست ها
      ن بابا كجا كارنامه نزديكاي كنكور مياد؟؟؟ تا18خرداد ك بيشتر نيست... فوقش 10روز بعدمياد...
      ما همه ميگفتيم تاثيرداره...اما امروز يكي از بچه ها گف "قای خدایی اخر سخنرانیش گفت ترمیم معدلو گزاشتیم ک اگه امسال قبول نشدن از سال بعد واسه 96 شرکت کنن.ترمییم برای 95 اثر نداره"
      من فک نمی کردم معدل واقعا اینقدررررر تاثیر داشته باشه
      یه تخمین رتبه زدم با معدل 20 و معدل خودم 18 دیدم من باید خودمو بکشم تا یه رتبه سه رقمی بیرم

7. Top | #187
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      منم ثبت نام کردم ولی با توجه به صحبتا فکر نمیکنم تاثیر بدن
      انشالا که تاثیر معدل مثبت بشه که راحت بشیم و امتحانم نریم دیگه
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

8. Top | #188
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      سعی کنید پیام محترمانه بهشون بگید تاثیر مثبت بگذارن تا هم معدل بالایی ها نا امید نشن و همنعدل پایینی ها نابود نشن....باید بهشون بگی ...یه بخشی میدونن یه بخشی هم نه ...آره اکثرا هم جواب نمیدن تلفنووومن خودم شاخ در وردم وقتی گوشی را برداشتن تازه نماینده معروف مهمی بودن
      به نمایندهای با نفوذ اس بدیم یا نمایندهای شهر خودمون؟

9. Top | #189
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      منم ثبت نام کردم ولی با توجه به صحبتا فکر نمیکنم تاثیر بدن
      انشالا که تاثیر معدل مثبت بشه که راحت بشیم و امتحانم نریم دیگه
      مثبت باشه ديگ امتحان نميديدن؟؟؟
      خو هرررچي معلمون بالاتر باشه ك بهتره....

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
      پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
      (مارک تواین)

10. Top | #190
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من فک نمی کردم معدل واقعا اینقدررررر تاثیر داشته باشه
      یه تخمین رتبه زدم با معدل 20 و معدل خودم 18 دیدم من باید خودمو بکشم تا یه رتبه سه رقمی بیرم
      يني معدل بالاي 18 رتبه با درصداي اختصاصي ميانگين 15 و عمومي ميانگين 30 ميشه زير10000... دييييييدم ك ميگما!!!!!!!!!!!

(مارک تواین)

11. Top | #191
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      مثبت باشه ديگ امتحان نميديدن؟؟؟
      خو هرررچي معلمون بالاتر باشه ك بهتره....
      نه
      هر چقدر که برای امتحان تشریحی وقت میزاریم به همون اندازه از وقت تستمون زده میشه مخصوصا درسایی که سبک تشریحیشون با تست فرق داره
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

12. Top | #192
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      يني معدل بالاي 18 رتبه با درصداي اختصاصي ميانگين 15 و عمومي ميانگين 30 ميشه زير10000... دييييييدم ك ميگما!!!!!!!!!!!
      من پارسال درصدام در حدود همینی مقداری که شما میگین بود رتبم 15هزار شد

13. Top | #193
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پارسال درصدام در حدود همینی مقداری که شما میگین بود رتبم 15هزار شد
      من دوستم با معدل 19.68 و درصداي اختصاصي رياضي 12 فيزيك 18 و زيست 20 و شيمي 18 و عمومياي حدودا 40-50 بجز عربي 20 شد رتبه 2100... الانم پرديس دارو فردوسي ميخونه....

(مارک تواین)

14. Top | #194
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه طبق مصوبه 98 به بعد هر سه سال نهایی بشه و تاثیر هم مثل الان قطعی باشه خب دقیقا قانون اجرا شده دیگه...
      تازه اگه بر مبنای دیوان عدالت هم ابطال بشه فقط دیپلمه های 93 به قبل براشون مثبت میشه(اگه نرم افزار تفکیک داشته باشن)
      با این وضع مثبت اعلام شدن تاثیر معدل سوم و پیش که سراسری هم برگذار شده خیلی دور از تصوره واگه صورت بگیره مطمئنا بخاطر همین جو که درست شده وگرنه در صورت قطعی موندن هیچ مشکلی در اجرای قانون وجود نداره که دیوان عدالت پاش بیاد وسط(بدبختانه)

A SONG OF ICE AND FIRE

15. Top | #195
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعد کنکور میام تاپیک میزنم که چونه با معدل 18 پزشکی قبول شدم
      تا اون موقع خدافظ

صفحه 13 از 16 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن