عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
دوستان تو گروه 500 نفره تلگرام به اکثر نمایندگان توضیحات لازم رو دادیم خداروشکر همه موافقن....تورخدا شماهم تلاش کنید...
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
منم امیدوارم ..ولی هر چی این جمله بند ی ها را میذارم کنار هم نتیجه خوبی ازش نمیگیرم ..از جمله
ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با بیان اینکه امروز جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو برگزار شد، گفت: مصوبه اول این شورا این بود که آموزش و پرورش موظف شد نمرات سه سال آخر متوسطه دانش آموزان را به صورت نهایی و کشوری به سازمان سنجش ارسال کند.وی افزود: در مصوبه دوم این مسئله مطرح شد که با توجه به حساسیت و ملی بودن آزمون سراسری هر گونه تغییری در این آزمون سبب بروز اختلال در تحصیل دانش آموزان و دانشجویانی که وارد دانشگاه شدهاند، میشود و تبعات اجتماعی وسیعی دارد، بنابراین در این شورا مصوب شد که از طریق سه وزیر علوم، بهداشت و آموزش و پرورش و روسای قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی و دیوان عدالت اداری برای تصمیم گیری در مورد نحوه اجرای رای دیوان عدالت اداری رایزنی شود.
اینا یعنی چی ..یعنی نمی خواهیم تغییر بدهیم این برای 29 فروردین همین امسال هست از خبرگزاری فارس
خدایی در گفتوگو با فارس: تعیین تکلیف تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون ۹۵ به جلسه آینده شورای سنجش و پذیرش موکول شد/ افزایش درصد پذیرش ظرفیت رش�
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
دوستان من نمی خواستم فاز نا امیدی بدهم و خودم از همه بیشتر از این قانون من درآوردی ناراحتم و لی این جواب سنجش منو دیوونه کرد
امروز 3 بار پرسیدم آخرینش اینو گفت
اول صبح گفت از طریق سنجش
دومی گفت نمیشه اظهار نظر کرد
آخری ایم را گفت
امیدوارم اصلا تصویب نشه تا همه این داستان ها تموم بشه...
اگه قطعی بشع من مخوام به زورگیری بپردازم
درآمدشم خوبه الان تو شبکه خبر نشون میداد ماهی 8 تومن در میاوردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)