There is enough light for one who wants to see
سلام اینقد شلوغ نکنید تمام فشارایی که شما با اس ام اس وتلفن میارین رو اونا با این توجیه که شما رو انتشاراتیا تحریک میکنن خنثی میکنن... هر نماینده ای نه نفوذ اونو داره که با خودش رایا رو همراه کنه نه قدرت کلامشو...سعی کنید نماینده هایی که برش لازمو دارن توجیه کنید ...بقیه نماینده تابع اونا هستن حالا شما هر چی هم بگین به شما بله میگن اما در نهایت کاری که باید رو میکنن ...
به قول طرفین دکتر سبطی تو مناظره دانش اموزا حق نظر ندارن مصلحتشونو ما باید تشخیص بدیم...
در نهایت اگه کاری میخواید کنید شلوغ کاری نکنید اصل کاری رو ببینید کیه رو همون کار کنید که نماینده ها رو با خودشون همراه کنن
نکته ی مهم و اصلی اینه که نحوه ی تأثیر دادن سوابق تحصیلی رو براشون توضیح بدید . اگه بدونن چی به چیه ، قطعا رأی منفی به استفساریه میدن بجز یه عده ای که به گمانم رشوه گرفتن تأثیر رو منفی نگه دارن.
رأی تک تک نمایندگان مهمه ، من به 30 تاشون پیام دادم و دارم بازم میدم.
در پیام هاتون از مطالب زیر استفاده کنید و ازشون بخواید اینو سرچ کنند :
"تأثیر منفی معدل بر رتبه ی من + سند "
بر خود لازم دانستیم به اطلاع حضرتعالی برسانیم که سازمان سنجش ، تراز نمرات نهایی را با تراز درصدهای کنکور جمع می کند و این ، یک فاجعه به بار می آورد ؛ زیرا نیم نمره ی امتحان نهایی ، حدود هزار رتبه ، تفاوت ایجاد میکند در حالی که با یک اشتباه ساده ، نیم نمره از دست می رود و نیز به دلیل امنیت بسیار پایین امتحانات نهایی ، به راحتی می شود حداقل 3 نمره تقلب کرد! و از طرف دیگر ، از آنجایی که سؤالات کنکور بسیار مفهومی تر از سؤالات امتحانات نهایی هستند ، عدالت ایجاب می کند کسی که درصدهای کنکورش بیشتر است ، رتبه اش بهتر باشد ولی تأثیر قطعی (منفی) دادن سوابق تحصیلی ، به طرز شگفت آوری ، رتبه ی معدل پایین را تنزل می دهد ؛ برای نمونه اشاره می کنم به کارنامه ی دو دانش آموز از یک شهر در گروه تجربی کنکور 94 که با درصد های مشابه ، رتبه ی یکیشان شد 10 هزار و دیگری 23 هزار ؛ چون معدل کتبی اولی 18.5 بود و دومی 11.5 که مدارک تصویری و کاملا مستندش در اینترنت موجود است .
http://forum.konkur.in/thread38526.html
فلذا تقاضا داریم با رأی موافق ندادن به استفساریه ی سنجش ، حقوق ما جوانان مملت را ضایع نکنید .
بچه ها در صفحه ی کوچکزاده در اینستاگرام فعالیتی ندیدم چرا کاری نمی کنید
https://www.instagram.com/kouchakzadeh_mahdi/
بچها تو اینستایه کوچک زاده پیام بدین
من اینستاگرام ندارم شما دایرکت بش بدین
دس به اعتراض خوبی داره
اینجوری که جناب بیولوژی گفتن من اینجوری برداشت کردم ... با مثال توضیح میدم تا بیشتر متوجه شین
همونطور که میدونین تراز واسه هر درس با توجه به میانگین نمرات گرفته شده بین تمامی دانش اموزا به داوطلب داده میشه .
فرضا شما فکر کنین در زیست میانگین نمرات 15 بوده . اونی که نمرش 17 بوده تراز نمره کتبیش بیشتر از اونی میشه که نمرش 16 هست !
خب حالا فرق بین تاثیر مثبت و قطعی !
در تاثیر مثبت :
با توجه به اون نمره های که بالا گفتم ( میانگین نمرات کل دانش اموزا = 15 ) اگه شما نمره درست بیشتر از 15 باشه تاثیر معدل برات مثبت هستش ! یعنی 25 درصد از نمره کتبی میگیری و 75 درصد از کنکور...
ولی اگه نمرت زیر 15 باشه . 100 درصد ترازت از درصدی که تو کنکور میگیری محاسبه میشه ...
حالا با تاثیر قطعی :
شما اگه نمره زیر 15 بگیری ترازی که تو کنکور بدست میاری کمتر هم میشه !
@biology115 درست گفتم یا خیر ؟ چون برای خودمم سوال بود فرقشون
من با معدل 18 باید برای رتبه 600تا 800 درصدای یه رتبه دو رقمی با معدل 20 رو بزنم
دیگه خودتون حساب کنین با معدل 15 یا کمتر چه بلایی سر داوطلب میاد
(واس تخمین رتبه با معدل از سایت گزینه دو استفاده کنین خیلی دقیقه من درصدای پارسال و نمراتمو زدم دقیقا رتبه پارسالمو داد)
دوستان عزیز فردا صحبتی از مثبت یا قطعی نمیشه ..و اینکه چند درصد تاثیر داشته باشه ...فقط تصویب میکنند که سال سوم باشه ..این به ضرر ماها هستش ..خب اگه شورای سنجش میواست گوش بده که تو اون 2 سال که همه اعتزاض کزدند گوش میداد که نداد..باید تلاش کنیم تصویب نشه وگرنه احتمال زیاد باز هم قطعی میشه متاسفانه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)