خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 13 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 195
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

آره به اونم زنگ میزنم . اینجور که آریاای نژاد گفت اینکه کی نطق کنه بین مخالفا و موافقا قرعه کشی میشه . ولی حتی الامکان به چنتا با نفوذشون زنگ میزنم
      اوکی داداش

مگه چاله میدونه که قرعه کشی کنن
      مسابقه فوتبال که نیست که بخوان برای انتخاب توپ و زمین قرعه کشی کنن

به نظرم باید همه مخالفان و موافقان آزادانه صحبت کنن و تصمیم درستی گرفته بشه

هر چند که نظر ما مهم نیست به قول فیاضی بچه ها باید خفه خون بگیرن و اظهار نظر نکنن

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      اوکی داداش

مگه چاله میدونه که قرعه کشی کنن
      مسابقه فوتبال که نیست که بخوان برای انتخاب توپ و زمین قرعه کشی کنن

به نظرم باید همه مخالفان و موافقان آزادانه صحبت کنن و تصمیم درستی گرفته بشه

هر چند که نظر ما مهم نیست به قول فیاضی بچه ها باید خفه خون بگیرن و اظهار نظر نکنن

آره خب من فرقی نمیبینم . ولی خب وقتی مثلا 30 نفر مخالف باشن نمیتونن همشون حرف بزنن دیگه ....
      به نظرت 81 نفر پیدا میشه ک رای مخالف بده ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #33
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      واسه معدل پایین ها فرقی نداره ،

ولی واسه معدل بالاها خیلی فرق داره ...
      داداش میشه واضح تر توضیح بدین ؟؟ من معدلم پایینه . مثبت شه خوب نیست برام ؟؟؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز ،

شما که معدلت پائینه اگه تاثیر مثبت بشه ، هیچ فرقی براتون نداره ،

در وافع واسه معدل پائینا کنکور خالص حساب میشه ...

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اینقد شلوغ نکنید تمام فشارایی که شما با اس ام اس وتلفن میارین رو اونا با این توجیه که شما رو انتشاراتیا تحریک میکنن خنثی میکنن... هر نماینده ای نه نفوذ اونو داره که با خودش رایا رو همراه کنه نه قدرت کلامشو...سعی کنید نماینده هایی که برش لازمو دارن توجیه کنید ...بقیه نماینده تابع اونا هستن حالا شما هر چی هم بگین به شما بله میگن اما در نهایت کاری که باید رو میکنن ...
      به قول طرفین دکتر سبطی تو مناظره دانش اموزا حق نظر ندارن مصلحتشونو ما باید تشخیص بدیم...
      در نهایت اگه کاری میخواید کنید شلوغ کاری نکنید اصل کاری رو ببینید کیه رو همون کار کنید که نماینده ها رو با خودشون همراه کنن

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

آره خب من فرقی نمیبینم . ولی خب وقتی مثلا 30 نفر مخالف باشن نمیتونن همشون حرف بزنن دیگه ....
      به نظرت 81 نفر پیدا میشه ک رای مخالف بده ؟
      آره راست میگی اینم هست ، حالا دعا کن 30 نفر مخالف برای صحبت کردن پیدا بشه

ان شاء الله پیدا میشه ، این همه بچه ها دارن اعتراض میکنن و زنگ و پیام میدن حتما پیدا میشه

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط وحید ی نمایش پست ها
      سلام اینقد شلوغ نکنید تمام فشارایی که شما با اس ام اس وتلفن میارین رو اونا با این توجیه که شما رو انتشاراتیا تحریک میکنن خنثی میکنن... هر نماینده ای نه نفوذ اونو داره که با خودش رایا رو همراه کنه نه قدرت کلامشو...سعی کنید نماینده هایی که برش لازمو دارن توجیه کنید ...بقیه نماینده تابع اونا هستن حالا شما هر چی هم بگین به شما بله میگن اما در نهایت کاری که باید رو میکنن ...
      به قول طرفین دکتر سبطی تو مناظره دانش اموزا حق نظر ندارن مصلحتشونو ما باید تشخیص بدیم...
      در نهایت اگه کاری میخواید کنید شلوغ کاری نکنید اصل کاری رو ببینید کیه رو همون کار کنید که نماینده ها رو با خودشون همراه کنن

نکته ی مهم و اصلی اینه که نحوه ی تأثیر دادن سوابق تحصیلی رو براشون توضیح بدید . اگه بدونن چی به چیه ، قطعا رأی منفی به استفساریه میدن بجز یه عده ای که به گمانم رشوه گرفتن تأثیر رو منفی نگه دارن.
      رأی تک تک نمایندگان مهمه ، من به 30 تاشون پیام دادم و دارم بازم میدم.
      در پیام هاتون از مطالب زیر استفاده کنید و ازشون بخواید اینو سرچ کنند :
      "تأثیر منفی معدل بر رتبه ی من + سند "
      بر خود لازم دانستیم به اطلاع حضرتعالی برسانیم که سازمان سنجش ، تراز نمرات نهایی را با تراز درصدهای کنکور جمع می کند و این ، یک فاجعه به بار می آورد ؛ زیرا نیم نمره ی امتحان نهایی ، حدود هزار رتبه ، تفاوت ایجاد میکند در حالی که با یک اشتباه ساده ، نیم نمره از دست می رود و نیز به دلیل امنیت بسیار پایین امتحانات نهایی ، به راحتی می شود حداقل 3 نمره تقلب کرد! و از طرف دیگر ، از آنجایی که سؤالات کنکور بسیار مفهومی تر از سؤالات امتحانات نهایی هستند ، عدالت ایجاب می کند کسی که درصدهای کنکورش بیشتر است ، رتبه اش بهتر باشد ولی تأثیر قطعی (منفی) دادن سوابق تحصیلی ، به طرز شگفت آوری ، رتبه ی معدل پایین را تنزل می دهد ؛ برای نمونه اشاره می کنم به کارنامه ی دو دانش آموز از یک شهر در گروه تجربی کنکور 94 که با درصد های مشابه ، رتبه ی یکیشان شد 10 هزار و دیگری 23 هزار ؛ چون معدل کتبی اولی 18.5 بود و دومی 11.5 که مدارک تصویری و کاملا مستندش در اینترنت موجود است .
      http://forum.konkur.in/thread38526.html
      فلذا تقاضا داریم با رأی موافق ندادن به استفساریه ی سنجش ، حقوق ما جوانان مملت را ضایع نکنید .

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها در صفحه ی کوچکزاده در اینستاگرام فعالیتی ندیدم چرا کاری نمی کنید

https://www.instagram.com/kouchakzadeh_mahdi/

9. Top | #39
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچها تو اینستایه کوچک زاده پیام بدین
      من اینستاگرام ندارم شما دایرکت بش بدین
      دس به اعتراض خوبی داره

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من رو همون اول بلاک کرد

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز ،

شما که معدلت پائینه اگه تاثیر مثبت بشه ، هیچ فرقی براتون نداره ،

در وافع واسه معدل پائینا کنکور خالص حساب میشه ...
      اینجوری که جناب بیولوژی گفتن من اینجوری برداشت کردم ... با مثال توضیح میدم تا بیشتر متوجه شین

همونطور که میدونین تراز واسه هر درس با توجه به میانگین نمرات گرفته شده بین تمامی دانش اموزا به داوطلب داده میشه .
      فرضا شما فکر کنین در زیست میانگین نمرات 15 بوده . اونی که نمرش 17 بوده تراز نمره کتبیش بیشتر از اونی میشه که نمرش 16 هست !

خب حالا فرق بین تاثیر مثبت و قطعی !

در تاثیر مثبت :
      با توجه به اون نمره های که بالا گفتم ( میانگین نمرات کل دانش اموزا = 15 ) اگه شما نمره درست بیشتر از 15 باشه تاثیر معدل برات مثبت هستش ! یعنی 25 درصد از نمره کتبی میگیری و 75 درصد از کنکور...
      ولی اگه نمرت زیر 15 باشه . 100 درصد ترازت از درصدی که تو کنکور میگیری محاسبه میشه ...

حالا با تاثیر قطعی :
      شما اگه نمره زیر 15 بگیری ترازی که تو کنکور بدست میاری کمتر هم میشه !
      @biology115 درست گفتم یا خیر ؟ چون برای خودمم سوال بود فرقشون

12. Top | #42
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      من رو همون اول بلاک کرد
      مگه چی گفتی که بلاکت کرد؟

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      داداش از صبح ساعت 8 داشتم گوش میدادم ، خیلی شیک و مجلسی 56 ماده الحاقی رو خوندن و تصویب کردن

دهنشون آسفالت
      خیلی جنس حرف زدنت دوس دارم.دوست داریم. انشالا فردا مثبت بشه همه به عشقمون برسیم. حداقل ب قول dj.ali تو هوا وزمین معلق نباشیم

14. Top | #44
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من با معدل 18 باید برای رتبه 600تا 800 درصدای یه رتبه دو رقمی با معدل 20 رو بزنم
      دیگه خودتون حساب کنین با معدل 15 یا کمتر چه بلایی سر داوطلب میاد
      (واس تخمین رتبه با معدل از سایت گزینه دو استفاده کنین خیلی دقیقه من درصدای پارسال و نمراتمو زدم دقیقا رتبه پارسالمو داد)

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز فردا صحبتی از مثبت یا قطعی نمیشه ..و اینکه چند درصد تاثیر داشته باشه ...فقط تصویب میکنند که سال سوم باشه ..این به ضرر ماها هستش ..خب اگه شورای سنجش میواست گوش بده که تو اون 2 سال که همه اعتزاض کزدند گوش میداد که نداد..باید تلاش کنیم تصویب نشه وگرنه احتمال زیاد باز هم قطعی میشه متاسفانه...

صفحه 3 از 13 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، فناوری، فوق، فوریتی، فردا، قانون، قبلی، مقرر، مورد، موضوع، می‌ماند، می‌شود، مؤثر، ماه، مبنی، متن، متوسطه، مثبت، مجلس، مراکز، مصوبه، مطابق، معدل، نمی، چی، نامه، نتایج، نحوه، هفت، هیئت، های، وی، کمیسیون، کنکور، کنکور 95، کند، که، کار، کارشناسی ارشد، کرد، کشور، گفت، گفت‌وگو، گزارش، ۱۰، پیش، پایه، پذیرش، پرورش، پزشکی، پس، www، آموزش، آموزشی، آن، آخر، آزمون، آزاد، انتخاب، انجام، این، ایران، اگر، ابطال، اجتماعی، اجرای، اجرایی، اختصاصی، اخر، اداری، ارسال، ارشد، از، ازمون، اصلاح، اصول، اظهار، اعلام، اعمال، بند، به، بهمن، بوده، با، باقی، باشد، بحث، بدون، برنامه، برای، بررسی، تأثیر، تا، تاثیر، تاثیر معدل، تاریخ، تحقیقات، تحصیلی، تخصصی، تغییر، تغییرات، جلسه، جهت، حداقل، حداکثر، حذف، خواهد، خارج، خبرنگار، خبرگزاری، دو، دولتی، دوم، دوره، دیوان، دیپلم، دکتر، دانست، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشگاه‌ها، دانشجو، داوطلبان، داوطلبانی، داد، داده، داشت، دبیرستان، در، در کنکور، درمورد، دروس، درصد، درصدی، روز، روش، رابطه، رسیده، رشته، رضا، زیر، سنجش، سهم، سوم، سوابق، سوابق تحصیلی، سال، سال سوم، سال‌های، سایت، سازمان، سرنوشت، شهریور، شود، شورای، شد، شده، صورت، صابری، صحن، طی، طرح، علنی، علی، عمومی، عنوان، عالی، عدالت، عضو، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن