There is enough light for one who wants to see
بر خود لازم دانستیم به اطلاع حضرتعالی برسانیم که سازمان سنجش ، تراز نمرات نهایی را با تراز درصدهای کنکور جمع می کند و این ، یک فاجعه به بار می آورد ؛ زیرا نیم نمره ی امتحان نهایی ، حدود هزار رتبه ، تفاوت ایجاد میکند در حالی که با یک اشتباه ساده ، نیم نمره از دست می رود و نیز به دلیل امنیت بسیار پایین امتحانات نهایی ، به راحتی می شود حداقل 3 نمره تقلب کرد! و از طرف دیگر ، از آنجایی که سؤالات کنکور بسیار مفهومی تر از سؤالات امتحانات نهایی هستند ، عدالت ایجاب می کند کسی که درصدهای کنکورش بیشتر است ، رتبه اش بهتر باشد ولی تأثیر قطعی (منفی) دادن سوابق تحصیلی ، به طرز شگفت آوری ، رتبه ی معدل پایین را تنزل می دهد ؛ برای نمونه اشاره می کنم به کارنامه ی دو دانش آموز از یک شهر در گروه تجربی کنکور 94 که با درصد های مشابه ، رتبه ی یکیشان شد 10 هزار و دیگری 23 هزار ؛ چون معدل کتبی اولی 18.5 بود و دومی 11.5 که مدارک تصویری و کاملا مستندش در اینترنت موجود است .
http://forum.konkur.in/thread38526.html
فلذا تقاضا داریم با رأی موافق ندادن به استفساریه ی سنجش ، حقوق ما جوانان مملت را ضایع نکنید .
نکته ی مهم اینه که نحوه ی تأثیر دادن سوابق تحصیلی رو براشون توضیح بدید .
دوستان عزیز خواهشا با دقت مطلب را بخونید ..این استفساریه نیست و در حقیقت یک طرح دوفوریتی هست که اصلاح قانون قبلی هست ...اینکه فرمودند رای دیوان هم لحاظ بشه از این منظر گفته شده است که دیوان گفته بود طبق قانون قبلی باید هر 3 سال تاثیر داشته باشه ..الان اینا اصلاح کردند اون نمراتی که نهایی برگزار میشه مهم نیست از 3 سال باشه ...در این طرح اصلا در مورد قطعی بودن یا مثبت بودن یا درصد تاثیر هیچ چیزی بیان نمیشودو اون موارد در اختیار شورای سنجش می باشد ..شورای سنجش هم مرکب از وزیر و معاونان آموزشی وزارت بهداشت ...علوم ...آموزش و پرورش وو رییس سنجش می باشد ..اونا تعیین تکلیف میکنند..باید کار یکینم این رای نیاره تا کار به شورای سنجش نکشه ..باید تلاش کنیم ...تلاش
من فقط تا تصویب ماده الحاقی 56 گوش دادم که برگشت دادنش به کمیسیون ، بعدش هم دیدم در مورد سوابق بحث نمیکنن بخیالش شدم کلا
عه خخخ پس دم آرایی نژاد گرم ، بنده خدا عاغا کلید ساز
آره خدا کنه فردا به عنوان مخالف صحبت کنه
داداش به نظرم جناب توکلی هم آدم با نفوذی هستش بهتره به اونم زنگ بزنیم که به عنوان مخالف صحبت کنه ، نظرت چیه؟
There is enough light for one who wants to see