خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 31213
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 195
    1. Top | #181
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.rainy نمایش پست ها
      عزیزم اون اسمش روشه نماینده!!!!!

قبل از اینکه شما بگی ؟؟؟!!!!
      آره قبل از اینکه وارد موضع بشم گفت من یه تبصره و پیشنهاد دارم و خیل ی امیدوار بود را یبیاره ..پیشنهادشون تاثیر مثبت بود.واسمشون را نمیگم ..چون الان بگم هجوم اس ام اس و زنگ به سمتشون سرازیر میشه
      جال ب اینجا بود اصلا فکر نمیکردم ایشون خودشون گوشیشون را جواب بدهند ...

2. Top | #182
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      دوست عزیز ما میتونی نا امید باشید ....امنم کثل شما نا امید بودم ..خودم باهاشون صحبت کردمو این را گفتند

عزیزم بحث اصلا سر نا امید بودن و این جو ها این حرف های بچه گانه (ببخشید ها) که بعضی ها می زن نیست.بحث سر واقع بینیه ... سر ابروی سه وزیر ..... سر کم نیاوردن دولت از یک دختر بچه ..... و چیز هایی که نمی شه گفت

3. Top | #183
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیزم بحث اصلا سر نا امید بودن و این جو ها این حرف های بچه گانه (ببخشید ها) که بعضی ها می زن نیست.بحث سر واقع بینیه ... سر ابروی سه وزیر ..... سر کم نیاوردن دولت از یک دختر بچه ..... و چیز هایی که نمی شه گفت
      دوست عزیز ایشون نماینده بودن..نماینده ها برا یوزرا تعیین تکلیف میکنند ..اونا به خواسته شان رسیدند ..که تاثیر حذف نشه ..این اصلا براشون اهمیت خاصی نداره چون جانعه اصلا نمیدونه مثبت با قطعی چه فرقی داره فقط دانش آموزان میدونند..بسیار مورد وثوق هستند ایشون ....

4. Top | #184
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید ولی واقعا فاز منفی میدهید ..هر چی من میگم شما صحبت خودوت را دارید ..امروز فقط کلیات تصویب شد ..فقططططططططططططططططططططط کلیاتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت......من به شخصه خیلی امیدوار شدم عصری ...

5. Top | #185
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.den نمایش پست ها
      http://www.tabnak.ir/fa/news/586025/...-مشخص-شد

رفته برا شورا نگهبان
      قطعا منظور شما این قسمت هست که میگه :

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: با توجه به دو فوریتی بودن طرح، ظرف ۲۴ ساعت، شورای نگهبان نسبت به بررسی آن اقدام و اظهار نظر خواهد کرد، بدیهی است بعد از تایید شورا و انتشار در روزنامه رسمی این طرح به عنوان قانون لازم الاجرا خواهد بود.

خب فعلا کلیاتش تصویب شده ، شورای نگهبان هم در مورد کلیاتش نظر میده تازه اگر شورای نگهبان طرح رو تایید کنه و بهش ایراد نگیره و دوباره برش نگردونه ، یکشنبه باز در مورد جزئیاتش بحث و بررسی یا احیانا اگه نماینده ها پیشنهادی چیزی داشته باشن که بخوان به اصلاحیه پیوست کنن یا ... صورت میگیره و در نهایت رأی گیری نهایی صورت میگیره و اگر رأی آورد و تصویب شد اون موقع دیگه میشه گفت به صورت نهایی تصویب شده ، هنوز زوده بخوایم در این مورد اظهار فضل کنیم

6. Top | #186
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما که اینهمه ساختی تا یکشنبه هم صبر کن و خیلی جال بود حرف باهنر قبل از تعطیلی مجلس در مرد این مصوبه ..این مصوبه باعث اعتراضات فراوانی شد ..اصلا سابقه نداره رییس مجلس در مورد طرحی که کلیاتش تصویب شده بخواهد توضیح بده...دولت به هدفش رسید که حذف نشه ..انشا الله تاثیر مثبته ...

7. Top | #187
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: با توجه به دو فوریتی بودن طرح، ظرف ۲۴ ساعت، شورای نگهبان نسبت به بررسی آن اقدام و اظهار نظر خواهد کرد، بدیهی است بعد از تایید شورا و انتشار در روزنامه رسمی این طرح به عنوان قانون لازم الاجرا خواهد بود.

خب فعلا کلیاتش تصویب شده ، شورای نگهبان هم در مورد کلیاتش نظر میده تازه اگر شورای نگهبان طرح رو تایید کنه و بهش ایراد نگیره و دوباره برش نگردونه ، یکشنبه باز در مورد جزئیاتش بحث و بررسی یا احیانا اگه نماینده ها پیشنهادی چیزی داشته باشن که بخوان به اصلاحیه پیوست کنن یا ... صورت میگیره و در نهایت رأی گیری نهایی صورت میگیره و اگر رأی آورد و تصویب شد اون موقع دیگه میشه گفت به صورت نهایی تصویب شده ، هنوز زوده بخوایم در این مورد اظهار فضل کنیم
      باید جزییاتش تصویب بشه ..من خیلی امیدوار شدم ...به شخصه ..خیلییییییییییییییییییییی ییی

8. Top | #188
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما ببین امروز چه بخشی از قانون تغییر کرد و چه اختیاراتی به چه کسانی داده شد

9. Top | #189
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من هر چی بگم شما حرف خودتون را میزنید ...فایده ای نداره این بحث...

10. Top | #190
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

تازه نوشتن که باید در جلسه بعدی مجلس بررسی بشه
      این دوستمون یکم مشکل بینایی داره یا اینکه فقط جاهایی که خودشون دوست دارن رو میخونن

روشن گفت: با توجه به اینکه پیشنهاد های نمایندگان مجلس در این جلسه طرح نشده در جلسه آتی مجلس شورای اسلامی در اولین فرصت، باید پیشنهادها مطرح و در خصوص آن مجلس اتخاد تصمیم کند.

او ادامه داد: البته پیشنهادهای واصله همه در راستای همین مصوبه امروز مجلس بوده و امید می رود به شفاف سازی مصوبه و تسهیل در اجرای آن همراه با عدالت آموزشی کمک کند.
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

11. Top | #191
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      من هر چی بگم شما حرف خودتون را میزنید ...فایده ای نداره این بحث...

پس قرارمون یک شنبه همینجا
      البته اگه این یک شنبه بود !!!!!
      بدرود

12. Top | #192
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

پس قرارمون یک شنبه همینجا
      البته اگه این یک شنبه بود !!!!!
      بدرود
      مطمئنا یکشنبه بررسی میشه ...طرح هنوز شورای نگهباان مطرح نشده چون اصلا هنوز تصویب نهایی نشده .. و این حرف من هم که از طرف اون نماینده مطرح میشه برای تاثیر مثبت ولی را ی آوری اش را نمیدونم ..اون بستگی به خودمون داره ..خودوشن امیدوار بودند...
      ویرایش توسط aliiran20 : 14 اردیبهشت 1395 در ساعت 21:13

13. Top | #193
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      حرف تمامى دوستان درسته چون هركس يه نظرى داره.
      ولى اگر ميخاين برا خرداد ترميم كنين فردا ثبتنامو انجام بدين.
      به اميد مثبت شدن از ترميم عقب نمونيد.
      اگرم مثبت شد برين پولو پس بگيرين.

14. Top | #194
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      حرف تمامى دوستان درسته چون هركس يه نظرى داره.
      ولى اگر ميخاين برا خرداد ترميم كنين فردا ثبتنامو انجام بدين.
      به اميد مثبت شدن از ترميم عقب نمونيد.
      اگرم مثبت شد برين پولو پس بگيرين.
      مگ پولو پس ميدن؟؟
      بعدم خو اگ مثبت هم باشه بنفعمونه ك هرچي معدلمون بالا باشه...
      بعدم يكي از بچه ها ميگفت گويا ترميم ب 95 نميرسه ك...

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
      پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
      جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
      (مارک تواین)

15. Top | #195
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همه توجه كنند >>>>>كامل بخوانيد خيلي مهم
      من همين الان با حدود ٦ تن از نمايندگان صحبت كدرم (تلفني)
      يكي از نمايندگان مجلس اعلام كرد كه اول اين طرح مورد پذيرش شوراي اموزش و پرورش نيست دوم شوراي نگهابان قبولش نداره سوما كلا اشتباه تو سايت ها اومده
      قرار نيست تمام دروس اعمال بشه بايد تعدادي از دروس اون هم به صورت استاندارد اعمال بشه ( ابن جمله ابهامات زيادي داره اما يك كلام مثل سابق نيست
      دوستان و عزيزان من لطفا لطفا لطفا در تايم استراحت تون حتما با نمايندگان تماس تلفني بگيريد و بهشون آگاهي بديد مخصوصا در خصوص اين كه گفتن با اين طرح كلاس كنكور حذف مي شه بگيد به جاش كلاس امتحان نهايي مي ياد
      لطفا به نمايندگان در خصوص كتب امتحان نهايي و قيمت هاشون وهمايش هاي گران امتحان نهايي هم اطلاع دهيد
      بهشون بگيد اگر مثلا دانش اموز رشته تجربي زيست را خراب كنه چه بلايي سرش مي ياد
      (خيلي از نمايدگان آگاهي كامل ندارند مخصوصا درباره جزيات )
      لطفا كوتاه نيايد
      كسي نمي گه از درستون بزنيد اما آيا شما ١٠ دقيقه وقت آزاد نداريد ؟ لطفا همه زنگ بزنند پيامك تنها چاره ساز نيست
      لطفا همه تماس بگيريد
      ممنون خداقوت
      اگر الان كاري نكردي فردا هم طلب كار نباش ( خودم )
      علم اگه از دست علم دار زمین نمی افتاد / دگر کسی به زیر تازیانه ها نمی مرد

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 31213

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، فناوری، فوق، فوریتی، فردا، قانون، قبلی، مقرر، مورد، موضوع، می‌ماند، می‌شود، مؤثر، ماه، مبنی، متن، متوسطه، مثبت، مجلس، مراکز، مصوبه، مطابق، معدل، نمی، چی، نامه، نتایج، نحوه، هفت، هیئت، های، وی، کمیسیون، کنکور، کنکور 95، کند، که، کار، کارشناسی ارشد، کرد، کشور، گفت، گفت‌وگو، گزارش، ۱۰، پیش، پایه، پذیرش، پرورش، پزشکی، پس، www، آموزش، آموزشی، آن، آخر، آزمون، آزاد، انتخاب، انجام، این، ایران، اگر، ابطال، اجتماعی، اجرای، اجرایی، اختصاصی، اخر، اداری، ارسال، ارشد، از، ازمون، اصلاح، اصول، اظهار، اعلام، اعمال، بند، به، بهمن، بوده، با، باقی، باشد، بحث، بدون، برنامه، برای، بررسی، تأثیر، تا، تاثیر، تاثیر معدل، تاریخ، تحقیقات، تحصیلی، تخصصی، تغییر، تغییرات، جلسه، جهت، حداقل، حداکثر، حذف، خواهد، خارج، خبرنگار، خبرگزاری، دو، دولتی، دوم، دوره، دیوان، دیپلم، دکتر، دانست، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشگاه‌ها، دانشجو، داوطلبان، داوطلبانی، داد، داده، داشت، دبیرستان، در، در کنکور، درمورد، دروس، درصد، درصدی، روز، روش، رابطه، رسیده، رشته، رضا، زیر، سنجش، سهم، سوم، سوابق، سوابق تحصیلی، سال، سال سوم، سال‌های، سایت، سازمان، سرنوشت، شهریور، شود، شورای، شد، شده، صورت، صابری، صحن، طی، طرح، علنی، علی، عمومی، عنوان، عالی، عدالت، عضو، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن