خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات

مهلت ثبت نام برای ترمیم معدل

سلام به همه - از اونجایی که هیچ منبع خاصی چیز درست حسابی راجع به ترمیم -تاریخش و مبلغش نمیگه مجبور شدم شخصا- وقتمو تلف کنم و برم پرسوجو:

چیزی که رئیس آموزش و پرورش شهرمون بهم گفت (شخصا از مدیر کل خبرشو گرفت) اونم اینه که مهلت ثبت نام تا یک هفته قبل از شروع امتحانات - که میشه همین هفته تا چهار شنبه مهلت داره - کسایی که میخان ثبت نام کنن - هزینه ی ثابت مربوط میشه به خود اون واحد - اما هزینه ی هر درس 10 تومنه - بیشتر بگیرن خلافه- در ضمن قبلش باید کلی مدرک هم از اینور و اونور جمعو جور کنین -اگه گفتن نمیشه اصرار کنین یا با پارتی برین - اگه گفتن سامانه ی فاینال بسته هستش بهشون بگین چون داوطلب آزاد محسوب میشید لازم نیست کافیه توی سامانه ساناد(یه همچین چیزی) ثبت نام کنن و خروجیشو بدن به سامانه دانا از اونجا میشه ثبتنام کرد. همین دیگه اگه چیز خاصی به ذهنم برسه همین جا اضافه میکنم

---------------------------------------------------------------------------
      راستی وقتی خاستن پول بگیرن بهشون بگید به ازای واحد درسی پول نباید بگیرن باید بر اساس هر درس پول بگیرن
      -------------------------------------------------------------------------------
      راستی - شورای نگهبان لایهه ی بودجه رو برگردوند - این یعنی مجلس حالا حالا ها راجع به معدل اظهار نظر نمیتونه بکنه
      منبع
      -----------------------------------------------------------------------------
      اصل قانون اینه که بری آموزشو پرورش قسمت امتحانات ( قسمت سنجش هم میگن ) ازش باید یه معرفی نامه بگیری - اما وقتی رفتی مدرسه بزرگسالان بهشون بگو این معرفی نامه لازم نیست - چون ربطی به آموزشو پرورش نداره - و ما داریم به صورت داوطلب آزاد شرکت میکنیم (اینو خود خود مدیر مدرسه بزرگسالان شهرمون گفت) با اینکه توی ابلاغیه هست بگو که لازم نیست - یه سری مدارک هست که باید از مدرسه بگیریم - زیادن - همه ی کار ها رو اون مدرسه بزرگسالان انجام میده - اگه خیلی اسرار کردن - برو مدرسه از مدیرش بخاه یه نامه به بخش امتحانات آموزشو پرورش بنویسه و ازشون بخاد که معرفی نامه بدن
      ...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
      challenge me if you can

ویرایش توسط Dr Baq3r : 12 اردیبهشت 1395 در ساعت 22:20

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داداش اگه بخوام شهریور امتحان بدم الان باید ثبت نام کنم ازشون اینو پرسیدی؟؟؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مسئول آموزش و پروش شهر ما گفت اگه تو ترمیم نمره کمتری بگیریم برامون همون نمره قبلی حساب میشه .... راسته ؟؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بابا من توی شهرمون پیدا نکردم هرجا می رم پاسم می دن آموزش پروش می گه برو مدرسه بزرگ سال می رم اونجا می گه ما نمی تونیم !!!!!!!!!!!!!
      مهم نیس میرم مسیرو

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      میشه کامل تر بگین که من بهشون بگم؟ نمیفهمن اخه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      داداش اگه بخوام شهریور امتحان بدم الان باید ثبت نام کنم ازشون اینو پرسیدی؟؟؟؟؟
      این قضیش فرق میکنه - اما از الان دنبالش باش

challenge me if you can

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sohil-20 نمایش پست ها
      مسئول آموزش و پروش شهر ما گفت اگه تو ترمیم نمره کمتری بگیریم برامون همون نمره قبلی حساب میشه .... راسته ؟؟؟؟
      تا جایی که من میدونم این طور نیستش

challenge me if you can

8. Top | #8
      nzn
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نمیدونین واسه کنکور 95 تاثیر میدن یا نه؟
      خیلیا میگن واسه 96 احتمالش کمه

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rez657 نمایش پست ها
      بابا من توی شهرمون پیدا نکردم هرجا می رم پاسم می دن آموزش پروش می گه برو مدرسه بزرگ سال می رم اونجا می گه ما نمی تونیم !!!!!!!!!!!!!
      اصل قانون اینه که بری آموزشو پرورش قسمت امتحانات ( قسمت سنجش هم میگن ) ازش باید یه معرفی نامه بگیری - اما وقتی رفتی مدرسه بزرگسالان بهشون بگو این معرفی نامه لازم نیست - چون ربطی به آموزشو پرورش نداره - و ما داریم به صورت داوطلب آزاد شرکت میکنیم (اینو خود خود مدیر مدرسه بزرگسالان شهرمون گفت) با اینکه توی ابلاغیه هست بگو که لازم نیست - یه سری مدارک هست که باید از مدرسه بگیریم - زیادن - همه ی کار ها رو اون مدرسه انجام میده - اگه خیلی اسرار کردن - برو مدرسه از مدیرش بخاه یه نامه به بخش امتحانات آموزشو پرورش بنویسه و ازشون بخاد که معرفی نامه بده

challenge me if you can

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr Baq3r نمایش پست ها

این قضیش فرق میکنه - اما از الان دنبالش باش
      یعنی چی ؟؟؟؟ الان من که میخوام شهریور امتحان بدم باید الان ثبت نام کنم یا نه؟؟؟ کی باید ثبت نام کنم
      باز فردا نیان بگن شما واسه شهریور باید همون اردیبهشت ثبت نام میکردی

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      راستی وقتی خاستن پول بگیرن بهشون بگید به ازای واحد درسی پول نباید بگیرن باید بر اساس هر درس پول بگیرن

challenge me if you can

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      یعنی چی ؟؟؟؟ الان من که میخوام شهریور امتحان بدم باید الان ثبت نام کنم یا نه؟؟؟ کی باید ثبت نام کنم
      باز فردا نیان بگن شما واسه شهریور باید همون اردیبهشت ثبت نام میکردی
      نمیدونم دادا - من فقط راجع به همین خرداد تحقیق کردم

challenge me if you can

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      راستی - شورای نگهبان لایهه ی بودجه رو برگردوند - این یعنی مجلس حالا حالا ها راجع به معدل اظهار نظر نمیتونه بکنه

challenge me if you can

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      up

challenge me if you can

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      کدوم استان؟ کدوم شهر؟ شماره مدرسشو نداری من بپرسم ازش؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن