سلام به همه - از اونجایی که هیچ منبع خاصی چیز درست حسابی راجع به ترمیم -تاریخش و مبلغش نمیگه مجبور شدم شخصا- وقتمو تلف کنم و برم پرسوجو:
چیزی که رئیس آموزش و پرورش شهرمون بهم گفت (شخصا از مدیر کل خبرشو گرفت) اونم اینه که مهلت ثبت نام تا یک هفته قبل از شروع امتحانات - که میشه همین هفته تا چهار شنبه مهلت داره - کسایی که میخان ثبت نام کنن - هزینه ی ثابت مربوط میشه به خود اون واحد - اما هزینه ی هر درس 10 تومنه - بیشتر بگیرن خلافه- در ضمن قبلش باید کلی مدرک هم از اینور و اونور جمعو جور کنین -اگه گفتن نمیشه اصرار کنین یا با پارتی برین - اگه گفتن سامانه ی فاینال بسته هستش بهشون بگین چون داوطلب آزاد محسوب میشید لازم نیست کافیه توی سامانه ساناد(یه همچین چیزی) ثبت نام کنن و خروجیشو بدن به سامانه دانا از اونجا میشه ثبتنام کرد. همین دیگه اگه چیز خاصی به ذهنم برسه همین جا اضافه میکنم
---------------------------------------------------------------------------
راستی وقتی خاستن پول بگیرن بهشون بگید به ازای واحد درسی پول نباید بگیرن باید بر اساس هر درس پول بگیرن
-------------------------------------------------------------------------------
راستی - شورای نگهبان لایهه ی بودجه رو برگردوند - این یعنی مجلس حالا حالا ها راجع به معدل اظهار نظر نمیتونه بکنه
منبع
-----------------------------------------------------------------------------
اصل قانون اینه که بری آموزشو پرورش قسمت امتحانات ( قسمت سنجش هم میگن ) ازش باید یه معرفی نامه بگیری - اما وقتی رفتی مدرسه بزرگسالان بهشون بگو این معرفی نامه لازم نیست - چون ربطی به آموزشو پرورش نداره - و ما داریم به صورت داوطلب آزاد شرکت میکنیم (اینو خود خود مدیر مدرسه بزرگسالان شهرمون گفت) با اینکه توی ابلاغیه هست بگو که لازم نیست - یه سری مدارک هست که باید از مدرسه بگیریم - زیادن - همه ی کار ها رو اون مدرسه بزرگسالان انجام میده - اگه خیلی اسرار کردن - برو مدرسه از مدیرش بخاه یه نامه به بخش امتحانات آموزشو پرورش بنویسه و ازشون بخاد که معرفی نامه بدن