دانلود لیست شماره ها
بچه ها همتون همکاری کنید.این 2 روزو (همین امروز 12-اردیبهشت 95 و فردا )کلی پیامک و تماس بگیرن مطمئن باشید پس فردا غبطه نمیخورین که اگه 1 پیامک بیشتر می بود کارساز میشد.همه شرکت کنید.حتی با گوشی پدر و مادر و فامیلاتون.
__________________________________________________ _______________________________________
تلگرام دارها
1.محمد علی عبدالله زاده (از نمایندگان تاثیر گذار-اصلاح طلب ) 09123796705
2.حمید رسایی (اصول گرا ) 09128075915
3.- میرقسمت موسوی از گرمی1482320 0912
4.سیدشریف حسینی اهواز 09161119990
5.موسی غضنفرآبادي بم، ریگان، فهرج و نرماشیر 09133440234
6.عبدالله عزیزی 09151848326
7.مجید منصوري لنجان 09133114388
8.امیر خجسته : 09181111507
9.احمد امیرآبادي قم 09122515521
10.جمشید جعفرپور لارستان، خنج و گراش09123276906
11. قوامی 09155050546 (موافق رای دیوان)
12.عزیزی 09131817056
13.رضایی(خمین) 09163668179
14.محمد رضا باهنر(نائب رئیس امروز جلسه)9121133262
15.علی مطهری 9121007792
__________________________________________________ _______________________________________
بچه ها عین متن و کپی نکنید و بفرستید.خلاقیت بدین توش متوجه نشن
هر کی متن پیشنهادی داره بفرسته بزاریم اینجا
سلام آقای .....
من یکی از دانش آموزان هستم که به دلیل مریضی نزدیک امتحانات نتونستم بخونم وبه دلیل معدل پایین امسال مجبور شدم پشت کنکور بمونم..... اگر تاثیر مثبت بود رتبه من زیر 500 می بود ولی الان 5000!نماینده عزیز من به شما هیچ دستوری نمیدم ولی خواهشا کمی قضاوت کنید و بگید کدوم عدله....... و درنهایت رای درست رو بدین !با سپاس
نماینده محترم سلام
میخوام کلام نخست رو با آیه قرآن شروع کنم خداوند میفرماید : ان الله یحب التوابین حالا ربط این آیه اینه که دانش آموزان زیادی هستند که سال سوم یادکنکور می افتند و عده ای سال چهارم اگر دانش آموزی در وسط ایام تحصیلش راه درست رو فهمید حق داره که راه بازگشت و توبه براش باز باشه اما با قوانین آموزشی فعلی در سال چهارم هیچ فرصت توبه ای وجود نداره....! سال 88 نفراول کنکور تجربی با معدل 10 نفر اول رو دربرابر اون همه داوطلب بدست آورد ایشون یکی از توبه کنندگان بود!.اما آیا با قوانین فعلی دیگه چنین افرادی به ظهور میرسند؟با تفکر صحیح رای نهایی درباره تاثیر معدل را بدهید ! با سپاس
سلام آقای
سئوالی از شما داشتم.میخواستم بدونم که چرا به دلیل ضعیف بودن معلمانم درسال سوم باید همیشه از رشته های خوب محروم شوم و سرنوشتم تغییر کند؟یعنی آینده فقط مال شاگردانی است که با بهترین معلمان و شهریه 20 میلیون تومنی در دبیرستان های تاپ تهران تحصیل میکنند؟ازطرفی امنیت کنکور در دست وزارت اطلاعات است و امنیت امتحانات نهایی در دست چند تا معلم با حقوق ماهیانه 1 میلیون تومن که برای تامین معاش گاهی مجبور به انجام اعمال غیر اخلاقی هستند! عدالت آموزشی حق هر ایرانی است و هم اکنون ترازوی عدالت در دست شماست.لطفا در رابطه با تاثیر معدل تصمیم هوشمندانه ای بگیرید ! با سپاس
با سلام خدمت نماینده محترم
امید خیل عظیمی از داوطلبان کنکور که معدل کمتر دارند روز به روز داره کمتر میشه
امید به رشته های خوبی مثل پزشکی برای عده ای به سان یک خواب و رویاست
روزها که در بلاتکلیفی بسر میبریم جزو عمر مانیست و حق ما هم نیست
خواهش میکنیم با رای منفی به تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری در این مدت باقی مونده جان دوباره و نفسی تازه به کنکوری های معدل کم بدید
با سلام خدمت نماینده محترم
من بعنوان یه پشت کنکور رشته تجربی سرنوشت و آیندم در هاله ای از ابهام هست
تصمیمات شما تاثیر مستقیم در سرنوشت من داره
داوطلبان کنکوری که معدل کم دارند خواب و خوراک ندارند
و خانواده شان زیر سایه سنگین استرس و اثرات سنگین تاثیر معدل این دوران رو سپری میکنند
خواهش میکنم که با تصمیم صحیحتون ینی حذف تاثیر بصورت مستقیم از خراب شدن رویا و سرنوشت یک داوطلب با انگیزه جلوگیری کنید
آقا به دادمون برسین.اگه تاثیر معدل مستقیم باشه کل ماهایی که معدلمون کم بوده و تا الان با تلاش و انگیزه خوندیم درسامونو ناامید و آیندمون تباه میشه.
چرا به ما دانش آموزان اینقدر ظلم می کنید؟
نماینده عزیز شهرم،سلام
ازت خواهش میکنم به استفساریه قانون سنجش و پذیرش دانشجو رای نده.من و کلی از بچه هایی که معدلمون پایینه اما همت کردیم رشته پزشکی بیاریم 2 ساله موندیم پشت کنکور بخاطر تاثیر ناعادلانه و مستقیم معدلمون.خواهش مکنم مخالفت کنین با طرح و تاثیر معدلو مثبت کنین
سلام نماینده خوب و پرتلاش شهرم
من بخاطر تاثیر ناعادلانه معدل 3سال پشت کنکور هستم درحالیکه یک معدل20 براحتی با تاثیر20درصد میره و پزشکی میخونه اما من با درصد60 تو کنکور هنوز دارم چوب معدل پائینمو میخورم و ایندم داره نابود میشه
نماینده عزیز استان سلام.
چشم امید ما داتش اموزان به شماست.1ساله پشت کنکورم بخاطر تاثیرمستقیم معدل که سنجش باعث و بانیش شده.دیوان عدالت گفته باید متوقف بشه اما سنجش با لابی بین نماینده ها هنوز میخاد ادامه بده تاثیرو.خاهش میکنم تاثیر معدلو بردارین
سلام آقای :
حالتون خوبه؟ من سال سوم یکی از عزیزامو از دست دادم و نتونستم معدل خوبی بیارم تو امتحان نهایی.الان 2 ساله بخاطر تاثیر ناعادلانه و مستقیم معدل پشت کنکورم و حسرت میخورم.خواهشا مخالفت کنین با معدل
سلام و خسته نباشید.
چرا به حرف ما گوش نمیدید!؟ من 2 ساله دارم کنکور میدم،اما چون معدل نهاییم کمه نباید آیندم رو بسازم؟باید برم بمیرم؟ خواهش میکنم تاثیر معدلو کلا بردارین و رای مخالف بدین
سلام آقای ....
من داوطلب کنکور 95 هستم.معدل من بخاطر برخی مشکلات کم شده.الان هم راه چاره ای که گذاشته اند ترمیم است که هزینه ی بسیار بالایی برای من که دریک منطقه محروم هستم دارد .ایا عدالت حکم میکند هر کس پول دارد می تواند به موفقیت دست یابد؟؟
سلام آقای...
من در منطقه محروم ( ) زندگی میکنم.متاسفانه امکانات آموزشی ما خوب نیست و من نمی توانم با دانش آموز تهرانی بخوبی رقابت کنم.ایا حق من این است که دانش اموز تهرانی بتواند رشته پزشکی یا مهندسی در دانشگاه های خوب بخواند اما من نتوانم؟
در حال تکمیل ....