مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 122
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه حسودیم نه بخیل
      فقط حقمونو میخوایم که به امید خدا میگیریمو رو سیاهیش میمونه براتون
      تهمت زدنم دزست نیست اگه شما شرف دارین
      غلطم اون کسی میکنه که میتونه بره ترمیم ولی فقط دلش به این راضی میشه که گند بزنه به شب بیداری های ما و سرپوش بذاره رو شرتک زدن پارسال خودش
      والسلام

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      لطفا در پیام هاتون ، بیشتر نحوه و میزان تأثیر منفی معدل رو بگید

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gezero نمایش پست ها
      نه حسودیم نه بخیل
      غلطم اون کسی میکنه که میتونه بره ترمیم ولی فقط دلش به این راضی میشه که گند بزنه به شب بیداری های ما و سرپوش بذاره رو شرتک زدن پارسال خودش
      والسلام
      اگه معدلت بالاست @@@ میخوری میای اینجا نظر میدی.

4. Top | #49
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه هامتنی که درباره تاثیر معدل بود تو سایت دریافت نوشته جناب صادقی اونم اگه پیوست پیامتون تو تل بکنید خیلی خوبه.

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali1375-0016 نمایش پست ها
      اگه معدلت بالاست @@@ میخوری میای اینجا نظر میدی.
      پس بشینم نگاه کنم هر ******** مثل تو بیاد اینجا هر گهی میخواد بخوره

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا از انتشاراتیا حرررررررررفی نزنید خاهشا.بی خیال نشر دریافت و سبطی بشین.از خودتون مایه بزارید
      پاسخ به سوالات سربازی

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پس بشینم نگاه کنم هر ******** مثل تو بیاد اینجا هر گهی میخواد بخوره

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان هر کاربر 30 صلوات بفرسته دعای همگانی میگیره همه زیر سقف انجمن خواستار یک چیزند"تاثیر مثبت" هرکی میفرسته لایک کنه پ.ن : دنبال لایک نیستم!!!!!!!!!!!
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه حسودیم نه بخیل
      والسلام
      شاید حق شما یه مقدار ضایع میشه ولی با این نحوه ی تأثیر دادن معدل ، حق معدل پایین ها رو خیلی خیلی بیشتر ضایع میکنن . عقل میگه بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کنیم. البته معتقدم زحمات شما به هدر نرفته ؛ چون در کنکور از همان کتاب هایی که برای نهایی ها خواندید ، سؤال میدهند و همه ی مشاورین خبره اجماع دارند که شرط موفقیت در کنکور ، پیش از همه ، تسلط بر ظواهر کتب درسی است ،

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shahravan نمایش پست ها
      شاید حق شما یه مقدار ضایع میشه ولی با این نحوه ی تأثیر دادن معدل ، حق معدل پایین ها رو خیلی خیلی بیشتر ضایع میکنن . عقل میگه بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کنیم. البته معتقدم زحمات شما به هدر نرفته ؛ چون در کنکور از همان کتاب هایی که برای نهایی ها خواندید ، سؤال میدهند و همه ی مشاورین خبره اجماع دارند که شرط موفقیت در کنکور ، پیش از همه ، تسلط بر ظواهر کتب درسی است ،
      چیزی به نام بد و بدتر نداریم
      ترمیم معدل داره اجرا میشه و میتونید برید حق نداشتتونو بگیرین دست از سر اینده ماهم بردارید
      اصلا من کتابارو همه رو حفظم ولی دلم نمیخواد یه ذره هم از حقم کوتاه بیام

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان الان دارم ضبط شده جلسه رو گوش میدم. نماینده ها عنوان کردند که باید در این دو ماه منتهی به کنکور آرامش رو به کشور بر گردونیم. از همینجا میشه فهمید تاثیر مثبته. چون حذف شه بالاها شکایت میکنند. قطعی هم بشه بقیه اعتراض میکنن. مثبت بمونه کسی معترض نیست احتمالا هدفشون از آرامش اینه.

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      اگه اینستا فالور دارین یا اگه ادمین پیجا بزرگو میشناسین اونا رو بگین اطلاع رسانی کنن و خودتونم همینطور @gezero من میخواستم دیگه تو این بحثا وارد نشم و کلا دیگه چیزی نگم ولی وقتی کسایی مثل شما رو میبینم حقیقتن زورم میاد . شما به معدل بالات مینازی و میگی خو میخواستی تو ام درس بخونی اونموقع . الان خیلیا اینجا هستن که هم هوششون از شما بالاتره هم درسشون بهتره دیگه به آپشن انصاف و شعور وارد نمیشم . تنها دلیلی که اونا عقب میوفتن یه چیز فوقالعاده چرت و بی معنیه که مثلا منی که ریاضی رشته ریاضی ۶۰ میزنم تو کشور سه رقمی میشم تو امتحان چرت تشریحی چون به ...شر نمره میدن ۱۸ میشم .
      یکیم که ربع من سواد نداره بیست میشه ترازش سه هزار تا بیشتر من
      زندگی فقط گذر از کنکور نیست ولی برا خیلیا مث ما کنکور شروع زندگی جدیه .
      در نتیجه زندگیو اینقد حقیرانه شروع نکن که تا آخر عمر پایه و اساسش همین میشه

پس یکم فک کن

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آقا به قرآن پیامک خیلی تاثیر داره. یکی از نماینده ها گفت (( پیامک هایی که احتمالا به همه شما رسیده)) ادامه بدید

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      اگه اینستا فالور دارین یا اگه ادمین پیجا بزرگو میشناسین اونا رو بگین اطلاع رسانی کنن و خودتونم همینطور @gezero من میخواستم دیگه تو این بحثا وارد نشم و کلا دیگه چیزی نگم ولی وقتی کسایی مثل شما رو میبینم حقیقتن زورم میاد . شما به معدل بالات مینازی و میگی خو میخواستی تو ام درس بخونی اونموقع . الان خیلیا اینجا هستن که هم هوششون از شما بالاتره هم درسشون بهتره دیگه به آپشن انصاف و شعور وارد نمیشم . تنها دلیلی که اونا عقب میوفتن یه چیز فوقالعاده چرت و بی معنیه که مثلا منی که ریاضی رشته ریاضی ۶۰ میزنم تو کشور سه رقمی میشم تو امتحان چرت تشریحی چون به ...شر نمره میدن ۱۸ میشم .
      یکیم که ربع من سواد نداره بیست میشه ترازش سه هزار تا بیشتر من
      زندگی فقط گذر از کنکور نیست ولی برا خیلیا مث ما کنکور شروع زندگی جدیه .
      در نتیجه زندگیو اینقد حقیرانه شروع نکن که تا آخر عمر پایه و اساسش همین میشه

پس یکم فک کن
      به نظرم تا فردا صبحم هرچی بگین این میتونه جوابتون باشه
      ( ترمیم معدل داره اجرا میشه و میتونید برید حق نداشتتونو بگیرین دست از سر اینده ماهم بردارید)
      امحان نهایی چیزی بوده که 1 سال به شما میگفتن چجوریه و تاثیر گذاریش چگونس پس بنا به شرایط در کنار علم بی کرانتون!یکمم ..شر که میگین یاد میگرفتین تا از سد امتحان نهایی هم بگذرید و الان اینجا نباشید
      به نحوه زندگی بقیه هم کاری نداشته باشید تشکر

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظرم تا فردا صبحم هرچی بگین این میتونه جوابتون باشه
      ( ترمیم معدل داره اجرا میشه و میتونید برید حق نداشتتونو بگیرین دست از سر اینده ماهم بردارید)
      امحان نهایی چیزی بوده که 1 سال به شما میگفتن چجوریه و تاثیر گذاریش چگونس پس بنا به شرایط در کنار علم بی کرانتون!یکمم ..شر که میگین یاد میگرفتین تا از سد امتحان نهایی هم بگذرید و الان اینجا نباشید
      به نحوه زندگی بقیه هم کاری نداشته باشید تشکر
      تکلیف کسایی که قبل از تصمیم به تاثیر قطعی دیپلم گرفتن چیه؟
      اینقدر هم ترمیم ، ترمیم نکن ، خودت هم حتما میدونی که تشریحی خوندن این موقع سال سمه برای یه کنکوری ، توی این فرصت باید تستی کار کنن!!!

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن