خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

با این شرایط میتونم؟

سلام دوستان! اول اینو بگم که من سهمیه ایثارگران دارم بعد 3تا سوال دارم 1. من تا الان عربی و ریاضی هیچی نخوندم بنظرتون چیکار کنم؟
      2. من زیست تقریبا کامل میخوام بخونم! شیمی هم 70 درصد مطالب تو این مدت میخوام بخونم! و فیزیک هم پیش دانشگاهی و اولو خوندم حالا اگه وقت شد میخوام دوم هم بخونم! بنظرتون با این شرایط میتونم یکی از 3تا رشته تاپ تجربی قبول شم؟ خواهشا کمکم کنین من بعد عید یه جورایی ناامید شدم خیلی کم میخونم!
      3. من امسال دومین ساله که کنکور میدم اگه امسال یه رتبه خوب نیاوردم بنظرتون بازم پشت کنکور بمونم؟ خیلیا بهم میگن برو مهندسی آزاد بابات جانباز بالا 50 درصده زود واست کار پیدا میشه! خواهشا یه کمکی بهم بکنین لطفا؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عشقم خوب تلاش کن وقتی قبول شدی نگن پارتی داشت ..بگن خودش لیاقت داشت

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      اگه ریاضی بودی بهت میتونستی امید داشته باشی !
      ولی نمیخوام بهت امید مفت بدم ! هیچ کاری غیر ممکن نیست ولی احتمال موفقیت 0.0001 !

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تلاش کن...همین
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      photo_2016-05-01_09-58-12.jpg
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست photo_2016-05-01_09-58-18.jpg  

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      درود دوست عزیز.

اگر شما سهمیه ی ایثارگران داشته باشید میتونم با قاطعیت بهتون بگم ک راحت سه تا رشته اصلی قبول میشید.

شما واسه دروس عمومی میانگین 20 تا 25 درصد بزنید.

یعنی ادب رو فقط لغت و معنی و قرابت بخونید ک دیگه مطمعن بشید 25 درصد میزنید. عربی هم فقط ترجمه و تعریب و منصوب بخونید. واسه معارف هم یکی از کتاب ها رو کلا حذف کنید و دوتا کتاب دیگه رو بخونید. زبان هم خیلی شیک و مجلسی فقط لغت و گرامر بخونید و برید سر جلسه.

واسه اختصاصی ها با میانگین 15 تا 20 درصد تو هر درسی ( ک حتی از اینم کمتره ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه)

واسه ریاضی کلا آنالیز و احتمال و آمار و حدوپیوستگی و توابع نمایی لگاریتمی و دنباله حسابی و هندسی رو هم بخونید. (اینا کم کم 7 تا تست دارن و شما اگه خوب خونده باشید دیگه

4تاشو جواب میدین و این میشه 13 درصد ریاضی)

واسه شیمی اگه نظر منو میخواید میگم شما فقط دوم رو ب اضافه ی دوم فصل اول سوم و پیش یک رو بخونید(اینا حداقل 20 تست کنکور هستن و دیگه شیمی کنکور در حد فاجعه هم باشه شما 7 تاشو میتونید بزنید و این میشه 20 درصد شیمی)

واسه فیزیک هم فقط پیش 2 رو بخونید ک کم کم 5 تا تست داره و نورهندسی رو هم بخونید ک جمعا میشه 8تا تست و شما 4 تا یا سه تاشو بزنید بالای 10 درصد زدید و کافیه.

واسه زیست شناسی هم پیش 2 رو بخونید با دوم( کافیه فقط از زیست 8 تا تست جواب بدین)
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      درود دوست عزیز.

اگر شما سهمیه ی ایثارگران داشته باشید میتونم با قاطعیت بهتون بگم ک راحت سه تا رشته اصلی قبول میشید.

شما واسه دروس عمومی میانگین 20 تا 25 درصد بزنید.

یعنی ادب رو فقط لغت و معنی و قرابت بخونید ک دیگه مطمعن بشید 25 درصد میزنید. عربی هم فقط ترجمه و تعریب و منصوب بخونید. واسه معارف هم یکی از کتاب ها رو کلا حذف کنید و دوتا کتاب دیگه رو بخونید. زبان هم خیلی شیک و مجلسی فقط لغت و گرامر بخونید و برید سر جلسه.

واسه اختصاصی ها با میانگین 15 تا 20 درصد تو هر درسی ( ک حتی از اینم کمتره ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه)

واسه ریاضی کلا آنالیز و احتمال و آمار و حدوپیوستگی و توابع نمایی لگاریتمی و دنباله حسابی و هندسی رو هم بخونید. (اینا کم کم 7 تا تست دارن و شما اگه خوب خونده باشید دیگه

4تاشو جواب میدین و این میشه 13 درصد ریاضی)

واسه شیمی اگه نظر منو میخواید میگم شما فقط دوم رو ب اضافه ی دوم فصل اول سوم و پیش یک رو بخونید(اینا حداقل 20 تست کنکور هستن و دیگه شیمی کنکور در حد فاجعه هم باشه شما 7 تاشو میتونید بزنید و این میشه 20 درصد شیمی)

واسه فیزیک هم فقط پیش 2 رو بخونید ک کم کم 5 تا تست داره و نورهندسی رو هم بخونید ک جمعا میشه 8تا تست و شما 4 تا یا سه تاشو بزنید بالای 10 درصد زدید و کافیه.

واسه زیست شناسی هم پیش 2 رو بخونید با دوم( کافیه فقط از زیست 8 تا تست جواب بدین)
      من خودم تا اینجا خیلی بیشتر از اینا خوندم! یعنی زیست فقط 6تا فصل از پیش نخوندم(پیش2) و تو ازمون های ازمایشی هم تا درصد 88 هم داشتم!
      شیمی هم فقط فصل محلول و اسید و باز و الکتروشیمی نخوندم!
      فیزیک هم که پیش و نورهندسی خوندم تو این مدت میخوام دوم کار کنم!
      معدلمم پایینه یعنی میتونم امید داشته باشم که یه رشته خوب در حد دندون قبول شم؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhsn.1177mj نمایش پست ها
      من خودم تا اینجا خیلی بیشتر از اینا خوندم! یعنی زیست فقط 6تا فصل از پیش نخوندم(پیش2) و تو ازمون های ازمایشی هم تا درصد 88 هم داشتم!
      شیمی هم فقط فصل محلول و اسید و باز و الکتروشیمی نخوندم!
      فیزیک هم که پیش و نورهندسی خوندم تو این مدت میخوام دوم کار کنم!
      معدلمم پایینه یعنی میتونم امید داشته باشم که یه رشته خوب در حد دندون قبول شم؟
      من راجب معدل هیچی نمیتونم بگم. چون اصن هنوز مشخص نیس ک تاثیرش در کنکور چطوری خواهد بود.

من اینا ک گفتم بدون احتساب معدل بودش و ای کاش شما ک فرصت داشتید میرفتید و ترمیم ثبت نام میکردید
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      من راجب معدل هیچی نمیتونم بگم. چون اصن هنوز مشخص نیس ک تاثیرش در کنکور چطوری خواهد بود.

من اینا ک گفتم بدون احتساب معدل بودش و ای کاش شما ک فرصت داشتید میرفتید و ترمیم ثبت نام میکردید
      متاسفانه آمادگی واسه ترمیم نداشتم! گفتم شاید نمراتم خوب نشه و این فرصت از دستم بره! امیدوارم که تاثیر برداشته بشه!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      متاسفانه آمادگی واسه ترمیم نداشتم! گفتم شاید نمراتم خوب نشه و این فرصت از دستم بره! امیدوارم که تاثیر برداشته بشه!

شما کافی بود فقط زیست و شیمی رو برید ترمیم کنید.

من در عجبم چطوری میگین زیست فقط پیش 2 رو دارید ولی آمادگی واسه ترمیم ندارید؟( فکر میکنم زیست 2 تنها چیزی ک نهایی با کنکور فرق میکنه مربع پانت تو ژنتیک هست

ک اونم نیم نمره داره شما اونو از خیرش بگذر و 19.5 بشو. در سایر موارد کنکور خیلی سخت تره)

حالا ب هرحال حسرت گذشته دیگه دردی دوا نمیکنه. راجب معدل هم بعید میدونم تاثیر کلا برداشته بشه یعنی یه جورایی محاله. میشه امیدوار بود + بشه حداقل
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .مگه ثبت نام ترمیم معدل شروع شده؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hashem730 نمایش پست ها
      سلام .مگه ثبت نام ترمیم معدل شروع شده؟
      داره تموم ميشه

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پلیزززز کجا ثبت نام کنم ؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان! اول اینو بگم که من سهمیه ایثارگران دارم بعد 3تا سوال دارم 1. من تا الان عربی و ریاضی هیچی نخوندم بنظرتون چیکار کنم؟
      2. من زیست تقریبا کامل میخوام بخونم! شیمی هم 70 درصد مطالب تو این مدت میخوام بخونم! و فیزیک هم پیش دانشگاهی و اولو خوندم حالا اگه وقت شد میخوام دوم هم بخونم! بنظرتون با این شرایط میتونم یکی از 3تا رشته تاپ تجربی قبول شم؟ خواهشا کمکم کنین من بعد عید یه جورایی ناامید شدم خیلی کم میخونم!
      3. من امسال دومین ساله که کنکور میدم اگه امسال یه رتبه خوب نیاوردم بنظرتون بازم پشت کنکور بمونم؟ خیلیا بهم میگن برو مهندسی آزاد بابات جانباز بالا 50 درصده زود واست کار پیدا میشه! خواهشا یه کمکی بهم بکنین لطفا؟
      عین بچه خوب برو پزشکی !پدرت جانبازه راحت قبولی ! مرض داری بیای مهندس شی از آخرم بیکار |:
      باور کن گنجی که تو داری خیلی ارزمشمنده !راحت میتونی با سهمیه پدرت به پول کلان برسی !
      فقط یک ذره بخون !سهیمه ات رو حیف نکن
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GUST نمایش پست ها
      عین بچه خوب برو پزشکی !پدرت جانبازه راحت قبولی ! مرض داری بیای مهندس شی از آخرم بیکار |:
      باور کن گنجی که تو داری خیلی ارزمشمنده !راحت میتونی با سهمیه پدرت به پول کلان برسی !
      فقط یک ذره بخون !سهیمه ات رو حیف نکن
      با جمله اخر موافقم .
      بشین بخون این 2 ماه . بالای 50 درصد ایثارگری کم نیستا !
      خودت که مهم نیستی حالا . ولی جواب ایثارگری بالای 50 درصد پدر رو حداقل بده . حیف هدر بره الکی...
      حاجی بی رودروایسی بگم بهت : ....خل ترین ادم رو زمین حساب میشی اگه نتونی با این درصد ایثارگری یکی از 3 تا رشته تاپ تجربی رو بیاری

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن