خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhsn.1177mj نمایش پست ها
      سلام دوستان! اول اینو بگم که من سهمیه ایثارگران دارم بعد 3تا سوال دارم 1. من تا الان عربی و ریاضی هیچی نخوندم بنظرتون چیکار کنم؟
      2. من زیست تقریبا کامل میخوام بخونم! شیمی هم 70 درصد مطالب تو این مدت میخوام بخونم! و فیزیک هم پیش دانشگاهی و اولو خوندم حالا اگه وقت شد میخوام دوم هم بخونم! بنظرتون با این شرایط میتونم یکی از 3تا رشته تاپ تجربی قبول شم؟ خواهشا کمکم کنین من بعد عید یه جورایی ناامید شدم خیلی کم میخونم!
      3. من امسال دومین ساله که کنکور میدم اگه امسال یه رتبه خوب نیاوردم بنظرتون بازم پشت کنکور بمونم؟ خیلیا بهم میگن برو مهندسی آزاد بابات جانباز بالا 50 درصده زود واست کار پیدا میشه! خواهشا یه کمکی بهم بکنین لطفا؟
      ببین هرکی یک چیزی داره بقیه ندارن !
      همون باعث موفقیتش میشه
      یکی باباش 10 تا کارخونه داره
      یکی هوش داره اندازه بوفالو
      یکی سیاستش خوبه
      یکی بلده خوب اختلاس کنه
      خیلی دیگه بد شانس باشه باید پشت کار خوب داشته باشه که به پول برسه
      یکی که دیگه خیلی بی همه چیز باشه عین بز یک گوشه میتمرگه که من هیچی ندارم خاک برسرم
      و تو هم سهمیه دارِی! پس ازش استفاده کن که زندگی خوبی داشته باشی!
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GUST نمایش پست ها
      عین بچه خوب برو پزشکی !پدرت جانبازه راحت قبولی ! مرض داری بیای مهندس شی از آخرم بیکار |:
      باور کن گنجی که تو داری خیلی ارزمشمنده !راحت میتونی با سهمیه پدرت به پول کلان برسی !
      فقط یک ذره بخون !سهیمه ات رو حیف نکن
      اگه امسال نتونم یه رشته خوب قبول شم! بنظرتون واسه سومین بار کنکور دادن دیر نمیشه؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinzj نمایش پست ها

با جمله اخر موافقم .
      بشین بخون این 2 ماه . بالای 50 درصد ایثارگری کم نیستا !
      خودت که مهم نیستی حالا . ولی جواب ایثارگری بالای 50 درصد پدر رو حداقل بده . حیف هدر بره الکی...
      حاجی بی رودروایسی بگم بهت : ....خل ترین ادم رو زمین حساب میشی اگه نتونی با این درصد ایثارگری یکی از 3 تا رشته تاپ تجربی رو بیاری
      اگه امسال نتونم یه رشته خوب قبول شم! بنظرتون واسه سومین بار کنکور دادن دیر نمیشه؟

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GUST نمایش پست ها
      ببین هرکی یک چیزی داره بقیه ندارن !
      همون باعث موفقیتش میشه
      یکی باباش 10 تا کارخونه داره
      یکی هوش داره اندازه بوفالو
      یکی سیاستش خوبه
      یکی بلده خوب اختلاس کنه
      خیلی دیگه بد شانس باشه باید پشت کار خوب داشته باشه که به پول برسه
      یکی که دیگه خیلی بی همه چیز باشه عین بز یک گوشه میتمرگه که من هیچی ندارم خاک برسرم
      و تو هم سهمیه دارِی! پس ازش استفاده کن که زندگی خوبی داشته باشی!
      واقعا این دنیا بی عدالتی بیداد میکنه!خیلی پست این دنیا!
      منم جز اون بدبختایم که از هیچ لحاظ شانس نیوردن

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش یه رشته هایی ارزشش رو داره .
      دبیر شیمی یکی از بچه های همینجا تو سن 29 سالگی کنکور تجربی داد و دندونپزشکی قبول شد .
      من الان لیسانس عمران دارم و فوق رو هم انصراف دادم وسط کار . باید برم سربازی . از الان دارم میخونم واسه کنکور 97 !
      بستگی به اون ارزش رشته داره .
      ولی با توجه به موقعیتت با یه برنامه ریزی درست و خوب درس خوندن میتونی بیاری راحت ...
      فقط اینقدر انجمن نیا . رو منابعیم که میخوای بگیری حساس نباش ...
      انجمن نیا دیگه اصلا . از تلگرام و اینستا و همه جا بیا بیرون . 2 ماه به خودت درست حسابی سختی بده .
      ولی بعدش تابستون عشق و حال دنیا رو کن . اصن بیا اینجا انگشت وسطتتو بگیر طرف ما . ولی از موقعیتی که داری استفاده کن . حیفه خدایی

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دبیر شیمی یکی از بچه های همینجا تو سن 29 سالگی کنکور تجربی داد و دندونپزشکی قبول شد .
      من الان لیسانس عمران دارم و فوق رو هم انصراف دادم وسط کار . باید برم سربازی . از الان دارم میخونم واسه کنکور 97 !
      ولی با توجه به موقعیتت با یه برنامه ریزی درست و خوب درس خوندن میتونی بیاری راحت ...
      انجمن نیا دیگه اصلا . از تلگرام و اینستا و همه جا بیا بیرون . 2 ماه به خودت درست حسابی سختی بده .
      ولی بعدش تابستون عشق و حال دنیا رو کن . اصن بیا اینجا انگشت وسطتتو بگیر طرف ما . ولی از موقعیتی که داری استفاده کن . حیفه خدایی
      دیوونه ی این طرز نصیحت کردنت شدم
      و تو آهسته آهسته بلند میشوی
      و راه می افتی و می روی
      و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
      اما آبدیده می شوی
      و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
      از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
      و تنها بروی و بروی و بروی...

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

اره واقعا خودمم میگم من فقط یکی از این 3تا رشته هارو میخام! ولی اطرافیانم و خانوادم اصرار دارن که باید زودتر بری دانشگاه!
      من اینستا و تل و... همه رو گذاشتم کنار بجز این انجمن که واقعا بعضی وقتا میام اینجا امیدوار میشم اینقد بچها دنبال درس و تلاش هستن!

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سهمیه بالای 50 % داری اونوقت نگران قبول نشدنی؟؟؟؟؟
      هیییی ....
      من هیچ سهمیه ای ندارم اوضاعم هم وحشتناکه هیچیم نخوندم میگم قبولم...
      نا امید نباش نمی خواد خیلی به خودت سخت بگیری ؛ اما با ی کوچولو تلاش موفق میشی...

8. Top | #23
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام داداش خودم سهمیه شاهد دارم بذار تا همه چیو برات روشن کنم
      دانشگاه شهید بهشتی تهران رو درنظربگیر فرض کن که تراز اخرین نفر قبولی دندانپزشکی شهیدبهشتی 11000باشه که قطعا کمترم هست توباید 70 درصدشو بیاری که میشه 7700 حالا تو تراز 8000بیار که تراز8000 چندتا کارنامه دیدم رابه شون بین 15هزارتا 20هزارکشوری بود وترازشون همشون بالای 8000 تو رتبه ت رو 15تا20هزارکشوری بیا حالا دندون تهران هم نیاوردی بدرک شهرخودت دولتی نیاوردی باز بدرک آزاد رو رو هوا میاری برو آزاد بنیاد کل خرجتو میده فقط به شرط اینکه معدلت پایین میاد حالا خودت جواب خودتو بوه اگه تو 70 روز صفرصفرم باشی نمیتونی 15تا20هزارکشوری بیاری بشین سال بعد
      درضمن سال بعد دیرنیس ولی تو امسال کاروتموم کن
      دندانپزشکی ماهی بالای 15تومن درامد داره یعنی تویه ماه پول پنج ماه پرستارو میگیره پول ده ماه معلم رو میگیری هرشب کباب بخور بهترین زن میاری که هی جوونترت میکنه خخخ
      بشین بخون

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      احتمال زیاد قبولی که....منم الان دوهفتس خیلی کم خوندم بخاطر یک سری شرایط...عمومیام تقریبا تمومن ولی اختصاصیام وحشتناکن بخصوص فیزیک!!!!!ولی شما احتمالا قبولی
      <br>

10. Top | #25
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان! اول اینو بگم که من سهمیه ایثارگران دارم بعد 3تا سوال دارم 1. من تا الان عربی و ریاضی هیچی نخوندم بنظرتون چیکار کنم؟ 2. من زیست تقریبا کامل میخوام بخونم! شیمی هم 70 درصد مطالب تو این مدت میخوام بخونم! و فیزیک هم پیش دانشگاهی و اولو خوندم حالا اگه وقت شد میخوام دوم هم بخونم! بنظرتون با این شرایط میتونم یکی از 3تا رشته تاپ تجربی قبول شم؟ خواهشا کمکم کنین من بعد عید یه جورایی ناامید شدم خیلی کم میخونم! 3. من امسال دومین ساله که کنکور میدم اگه امسال یه رتبه خوب نیاوردم بنظرتون بازم پشت کنکور بمونم؟ خیلیا بهم میگن برو مهندسی آزاد بابات جانباز بالا 50 درصده زود واست کار پیدا میشه! خواهشا یه کمکی بهم بکنین لطفا؟

11 ordibehesht iman sarvarpoor

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن