وای ک اشتباهی کردم از اول سال نخوندم
بستگی به پایه داره ولی در بیشتر حالات غیر ممکن .
مثل دبیر شیمی خود ما که 29 سالش بود دو ماه مونده به کنکور فقط یه مقدار زیست و عمومی کار کرد شد 350 منطقه 3 . الانم داره دندون میخونه
سلام امین جان ...
ببینید یه چیزی که هست و من الان بیشتر درکش میکنم اینکه وقتی سنتون بیشتر میشه درکتون نسبت به مسائل خیلی بیشتر میشه . با اینکه علمتون اضافه نشده ولی درکتون نسبت به همون مسائل کلا تغییر میکنه .
سوالی که شاید من 6 سال پیش فیزیک نمیتونستم بزنم . الان همون سوالو راحت میتونم حل کنم .
سن خیلی تو گرفتن مفهوم واقعا موثره....
دبیر شیمیتونم بیشتر به این دلیل تونست با خیلی از درسا کنار بیاد و همچین رتبه ای کسب کنه
این که دوماهه ده ساعت مونده به کنکور هم میتونین 30 درصد خودتونو بالا بکشی !!!!!!!! والا اینو گفتم که بعد این دوماه دیگه کسی تاپیک نزنه !!!!!!
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
ببینید جناب خانسار در هر صورت 2 حالت بیشتر اتفاق نمیفته اگه هدفتون دندونه فقط !
1 . شما از همین الان فروم و کارای اضافی رو میزاری کنار شروع میکنی به خوندن و در نهایت چیزی که میخوای میاری !
2 . شما از همین الان فروم و کارای اضافی رو میزاری کنار شروع میکنی به خوندن و در نهایت چیزی که میخوای نمیاری ! ولی در هر صورت جفتش به نفعته . چون اگه بخونی بازم واسه اونور سال و کنکور بعدیت جلوتری و شاید اصلا بهتر از دندون بیاری ....
پس بجای فروم بودن همه چیو بیخیال شو برو سر درس
داداش فدات شم من سهمیه ایثارگران دارم با معدل 19 هدفم عین خودت دندون هستش الان شروع کردم چند روزه روزی هفت هشت ساعت میدونم امسال قبول نمیشم یعنی نمیرسم به زیر 15هزار کشوری تو چطوری میخوای تو دوماه بشی زیر دو هزار کشوری خدا میدونه بزار سال دیگه
عجب!!!!
شما که معدلت 10بود
هنوز کسی واسه ترمیم نرفته از27 دی به اینور هم که تایپیک زیر زدی کسی دیپلم مجدد نگرفته
چه جوری میگی معدلم 19 شده؟
http://forum.konkur.in/thread35889.html
داداش گلم، فدات بشم، من به قربان چشمان شهلایی ات روم، جیگر من، خوشگل من، عزیزم، قربونت برم من...
باور کن منم شرایطی دارم عیییییین شرایط خودت!
ولی دارم تلاشمو میکنم...
داداشم به نظر من بجای اینکه خودتو تو تنگنا قرار بدی که باید فلان رتبه رو بیاری، واقعا تمام تلاشت بکن...
اگه شد که خدارو شکر، اگه نه که باورررر کن بخدا چیزی رو از دست ندادی، حداقل کارت واسه سال بعد اسون تر میشه!!!
تو بشین بخون و سعی کن که اصلا استرس مخرب نیاد سراغت و بقیه اش رو هم بسپر دست خدا و دایم ذکر [توکلت علی الله] رو بگو !!
راستی این رفیقمون امیر حسین جون @ah.at یه چندتا تاپیک خوووبببب زده، حتما یه نگاه بنداز و نسبت به تواناییت شخصی سازی کن، باشد که موفق شوی عزیزم ؛)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)