سلام کنکوری های عزیز خسته نباشیم
کسی فایل جلد دوم فیزیک پیش خیلی سبزو داره بذاره خیلی درسنامش رو لازم دارم
فیزیک پایه ش رو خریدم ولی دیگه پولام ته کشیده نمیتونم پیشش رو هم بخرم از طرفی 3 تا فیزیک پیش دیگه دارم ولی درسنامه خوبی ندارن
سلام کنکوری های عزیز خسته نباشیم
کسی فایل جلد دوم فیزیک پیش خیلی سبزو داره بذاره خیلی درسنامش رو لازم دارم
فیزیک پایه ش رو خریدم ولی دیگه پولام ته کشیده نمیتونم پیشش رو هم بخرم از طرفی 3 تا فیزیک پیش دیگه دارم ولی درسنامه خوبی ندارن
هیچکس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
یعنی اینقدر کتاب بدیه که هیچکس نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اصلا اینجور نیست این کتاب شهریور 94 اومده تا خودشو ثابت کنه نیاز به زمان داره بعضیا هنوز از کیفیت این کتاب نمیدونن و با توجه به گفته های بچه های کنکورهای قبل کتابای دیگه رو میگیرن! من یکیو میشناسم گفت پایه این کتاب فوق العاس و باهاش چندتا صد زده تو ازمونا! من با کتاب پایه گاج و خیلی سبز کار کردم که بنظر من خ سبز فوق العاده بوده از هر نظر و ایده های جالبی داره! به نوعی از فیزیک خیلی خوشم اومده!
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
دوست عزیز صرفا ورق زدن کتاب چیزی عاید شما نمی کنه من خودم 4 تا کتاب برا فیزیک پایه گرفتم می خوندم بعد می گفتم خوب نی یکی دیگه می گرفتم در حالی که با یکی کامل کارم را میفتاد به نظر من شما یه کتابتو بشین بچسب کار کن (بشین گاجو کار کن خودشم گفته به جای انکه چندین کتاب را بخوانید کتابهای گاج را چندین بار بخوانید (حالا نمی دونم درست نوشتم یا نه ولی منظورو رسوندم)) همون گاجو ورداد بخون عالیه داداش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)