نگهش دار رفیق!
به غذاش خوب برس و مواظب باش نمیره!
وقتی که به سن بلوغ رسیدولش کن در دامن طبیعت!تا بره سمت جفتش
باشد که رستگار شوی
اهان ی توصیه ! سعی کن جنسیتشو تشخیص بدی اگه دختر بود و دوسش داشتی فقط تا قبل بلوغش میتونی نگهش داری ! بدون شوخی میگما ! وگرنه گند میزنه تو اتاقت ..تجربه دارم ک میگم
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺭﻭﺵ ﭘﺨﺖ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﻧﯿﺰ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﻃﻌﻢ ﻭ ﻣﺰﻩ ﺍﻭﻥ ﺩﺍﺭﻩ
ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻃﺒﻖ ﻋﺮﺍﯾﺾ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﻧﺮ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺨﺖ ﮐﺎﻣﻼ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻗﺴﻤﺘﻬﺎﯼ ﮐﺒﺎﺑﯽ ﺍﻭﻥ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ(ﻓﯿﻠﻪ،ﺳﺮﮐﺖ ﻫﺎ،ﻣﺎﻫﯿﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﺍﻥ) ﺳﭙﺲ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺯﯾﺮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﺪ: (ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﺨﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﮐﺒﺎﺑﯿﺴﺖ)
1.ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ 4 ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻭ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ،ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﺯﺧﻢ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺸﻪ
2.ﺳﭙﺲ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 1 ﺭﻭﺯ ﮐﺎﻣﻞ (24 ﺳﺎﻋﺖ) ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻓﯿﺮﯾﺰ ﺑﺸﻪ
3.ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ 24 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺗﺎ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻧﺮﻡ ﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﻮﺩ
4.ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺑﺰﺭﮒ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﺏ ﭘﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ
5.ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻧﯿﺎﺯ ﻧﻤﮏ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ
6.ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﻋﻼﻭﻩ 5 ﺗﺎ 10 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ ﻣﺎﺳﺖ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ
7.ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﮐﯿﻮﯼ ﻭ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ
8.ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺩﺭ ﺣﺪ 1-2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ
9.ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻫﻢ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺠﻮﺷﻮﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ(ﺍﯾﻦ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺭ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺮﺩﻥ ﺑﻮﯼ ﺯﺧﻢ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﻣﻬﻤﻪ)
ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺑﺎﻻ ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﺎﯾﻊ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺣﺪﺍﻗﻞ 5 ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﺳﺮ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﻮﯼ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺮﺩ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ(ﻧﺒﺎﯾﺪ ﯾﺦ ﺑﺰﻧﻪ)
ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺒﺎﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻣﺎﺑﯿﻦ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺯ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﭼﺮﺑﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ
ﮐﺒﺎﺏ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)