خواهشن کامل بخونینش
سلام همگی خوب هستین؟؟
من و دوستام و چند نفر دیگه یک برنامه ای نوشتیم مختصر برای یکی از دوستام که خوب درس نخونده بود تا الان و دوست دارم اینجا توضیح بدمش که شما هم تا حدودی استفاده کنین
خب ما اول میگیم که شما باید روزانه چقدر درس بخونین کلا 12 ساعت و ده دقیقه شما باید وقت بزارین هر روز که شامل ادبیات هر روز 1 ساعت، عربی و دینی یک روز در میون 1 ساعت، زبان هر روز 30 دقیقه، فیزیک هر روز 1.5 ساعت، شیمی هر روز 2 ساعت، زیست هر روز 4 ساعت و 40 دقیقه، ریاضی هم هر روز 1.5 ساعت.
باید خودتون این برنامه رو تو روز شخصی سازیش کنین مثلا:
9-10 ادبیات/ 10:15-12:15 زیست/ناهار(یا هر چیز دیگه)/13-13:40 زیست/13:50-15:20 فیزیک/15:30 16:30 عربی یا دینی/16:45-18:45 زیست/19-20:30 ریاضی/ 20:45-22:45 شیمی/شام(یا هر چیز دیگه)/23:30-24 زبان/.
شما باید تا 10 تیر بخونین و تو فرصت باقی مانده تا کنکور هم از 10ام تا 24ام تست بزنین فقط و همه مباحث رو مرور کنید شدنی هستش چون پارسال عینش رو دیدم البته زودتر شروع کرده بود ولی پارسال کنکور یک ماه هم جلوتر بود و رتبه زیر هزار هم آوردن البته باید معدلتون بالا باشه
ریاضی و فیزیک رو نیاز ندارین اصلا همشو بخونین شیمی میرسین همشو بخونین زیست هم باید همشو بخونین ولی یه سری از فصلارو خیلی نباید روش زوم کنین عمومی ها هم میرسین همشو بخونین بجز ادبیات که بهتره زبان فارسی رو خط بزنین از درساتون.
خب من موردایی که پیشنهاد میکنم بخونین ایناست:
اینارو با توجه به اهمیتشون و تعداد تستاش تو کنکور انتخاب کردم نه آسونی یا سختی.
ریاضی--------- مشتق و کاربرد مشتق/حد و پیوستگی/تابع/آمار/احتمال/انتگرال/مقاطع/تصاعد و دنباله/.....اگه واقعا درست و اصولی و از منبع مناسب استفاده کنین میرسین همشو و یادتون نره 80% یادگیری ریاضی در حل تست هستش منابع هم ریاضی آفبا خوبه و در کنارش آموزش ریاضی واسه کوله پشتی.
فیزیک--------کل فیزیک پیش 2/ نور و بازتاب نور/حرکت/گرما و قوانین گازها/مغناطیس و القا/خازن و اکتریسیته ی ساکن/مدارهای الکتریکی و جریان/......نور و بازتاب نور بعضی تستاش سخت هستش ولی با تمرین از 3تا تست 2تاشو میشه زد و اینکه فیزیک 3 هم آوردم کلا دو فصل اولش رو خواستین بیخیال شین 2 فصل آخر رو بخونین و کلا از فیزیک سوم 6تا تست میاد که دوتاش مال دو فصل آخر و 4تاش مال دو فصل اوله......منبع مطالعاتی هم پیشنهادی:فیزیک شهریاری
شیمی--------کل شیمی رو بخونین از سوم شروع کنین و بعد پیش یک و دو و بعد شیمی دوم/ فصل 3 شیمی 2 رو اگه تونستین اول بخونین بعد برین سراغ شیمی 3 و منبع مطالعاتی پیشنهادی هم: برای شیمی 3 مصلایی آفبا و برای شیمی 2 و پیش مبتکران+تکمیلی همشون (شیمی 2 و 3 وپیش)
زیست--------ببینید شما زیست رو باید همشو بخونین چون سوالات ترکیبی هستن و اگر حذف کنین ممکنه سر جلسه به مشکل بر بخورین حتما...2 فصل اول زیست دو رو خیلی خوب بخونین البته بیشتریا خوندنش ازش تست نمیاد ولی جزو مباحث مادر هستش..............من برای زیست ترتیب فصل نمیچینم ولی اگر بتونین یه لغت نامه زیست بگیرین میتونین از فصلای وسط شروع کنین تا به مشکل برنخورین تو خوندن البته اگر تو زیست خیلی کم کاری کردین........ولی ترتیب فصلی پیشنهادی من اینه که شما از شارش انرژی و میکروب و ویروس شروع کنین یعنی 2 ساعت شارش و 2 ساعت میکروب و ویروس و بعد آغازیان/قارچها/میتوز و میوز/ژنتیک(ماده ی ژنتیک،کروموزومها و میتوز،میوز و تولید مثل جنسی،ژنتیک و خاستگاه آن،ژنتیک جمعیت پیش) یه کتاب ژنتیک هم داشته باشین/تولید مثل گیاهان/رشد و نمو گیاهان/گردش مواد(شخصی سازیش کنین چون زیاده مطلب زیاد داره و وقت گیره)/تغذیه و گوارش/پروتئین سازی/اعصاب/تولید مثل جانوارن/هورمونها/حرکت/و بقیه/..............یه 40 دقیقه هم داریم که بزارین واسه بعضی فصلها که فکر میکنین وقت زیاد میبره مث گردش مواد مث شارش یا مثلا 40 دقیقه کتاب ژنتیک یا گیاهی بخونین کلا 4 فصل آخر زیست پیش و 7 فصل آخر زیست سوم و 3-4 فصل زیست دو رو بخونین عملا از زیست هیچی نمیمونه و مابقی راحت تر خونده میشن.
ادبیات------------ادبیات رو مبحثی بخونین نه درس به درس یعنی لغت جدا آرایه جدا املاء جدا قرابت جدا تاریخ ادبیات جدا و غیره...من برنامه درستی هم واسه این نچیدیم باید خودتون ببینین کدوم راه بهتره پیشنهاد من اینه که 30 دقیقه واسه لغت بزارین 30 دقیقه قرابت که تو قرابت معنی مهم نیست مفهوم رو صرفا بدونین یا اینکه مثلا یک روز معنی یک روز قرابت یک روز آرایه سعی کنین به شخصی سازی برسین و تو خوندن لغت و تاریخ ادبیات از تصویرسازی ذهنی استفاده کنین تا راحت تر و عمیق تر و سریع تر تموم کنین آرایه و قرابت بیتشر تست بزنین لغت و تاریخ ادبیات بیشتر مرور.
عربی------فقط برو بشین فیلمهای عربی ناصح زاده رو ببین تا کنکور تمومش میکنین فرصت تست زدن هم دارین.
دینی--------دینی گاج نقره ای قبل از شروع درس تو هر سه کتاب جدول داره که از هر درس چندتا تست اومده فصلای مهم رو برمیدارین و همونارو میخونین تا آخر خرداد فصلای دیگه رو هم یا فقط آیه هاش رو بخونین یا فیلمای آفبا کریمی رو ببینین که تو اینترنت هستش میتونین پیدا کنین رایگان یا برین کتاب زیپ رو بگیرین.
زبان--------زبان هم هر روز 30 دقیقه لغت از پیش شروع کنین و از اول تیر تا 10 روز بعدش هم بزارین واسه قواعد پیشو مابقی تست و مرور لغات.
تاکیدم اینه که این برنامه واسه افراد صفر خالص نیست مثلا اگر شما صفر باشی حدود یه ماه طول میده تا بفهمی قرابت چیه و بفهمی چی به چیه...پس پیش زمینه ای میخواد حتما....و اینکه اگر معدلتون بالاست ترجیحا بالای 19 این برنامه میتونه بهتون کمک بکنه البته شخصی سازی یادتون نره اگه معدلتون پایین هستش اگر تاثیر داشته باشیم به فکر رتبه های پایین نباشین و زیر 2-3 هزار رو کلا از فکرتون بیارین بیرون مگر اینکه از مهر حسابی خونده باشین که دیگه نیازی به این پست ندارین.