I wanna thank me for believing in me
There is enough light for one who wants to see
اما اصل موضوع اینه که نه کنکور و نه هیچ چیز دیگه ای تو دنیا ارزش به خطر افتادن سلامتیتو نداره
بی خیال ....
خواب مشکل من هم بود
قبل از عید ۸ ساعت میخوابیدم اما تا همین سه چهار روز پیش حتی با ۱۰ ساعت خواب بیحوصله بودم که با یکی دو روز قهوه خوردن خوب شدم
عرق کردن هم حتی با این شدتی که گفتی میتونه طبیعی باشه
داداش خودم در هر شرایطی که بگی حتی تو سرمای زمستان
دست و پاهاش به شدت عرق میکنه (یعنی من اصلا دست بهش نمیزنم. دستگاه تقطیره والا)
دکتر براش دوتا آزمایش نوشت که یکیش تیروئید بود
آخرش هم گفت که هیچ مشکلی نداره و طبیعیه
پیشنهاد میکنم بری دکتر
لرز طبیعی نیست
سلام
اولا مشخصه که استرس کاملا بهتون غالب شده و باید مهارش کنین .امکان داره از تیروئید هم باشه به دلیل کم تحرکی.ولی چیزی که هست شما باید عادت غذاییتون رو هم در فصل بهار تغییر بدین و سعی کنین تعداد وعده های بیشتر اما در هر وعده بخصوص صبحانه و ناهار حجم کمتری رو بخورین تا سنگین نشین که بعدش احساس کسلی و خواب الودگی کنین.
هر از چند گاهی از سرجاتون بلند شین و برین دم پنجره و یکم از هوای تازه اکسیژن بگیرین.
درکل فکر میکنم برین دکتر عمومی بد نیست اگر تشخیص بدن براتون ازمایش مینویسن که چربی و هرمونهاتون رو بسنجن.از دارو هم نترسین اگر دکتر خونوادگی دارین که شرایطتون رو میدونه اگر هم پزشک خونوادگی هم ندارین قبل تجویز دارو شرایطتون رو به دکتر بگین خودشون دارویی میدن که مناسب شرایطتون باشه.
نگران نباشین.....موفق باشین...... .
بی خیال این صحبت ها باش
تلاش کن ی کم از فضای کنکور فاصله بگیری
یادت باشه:
کنکورامتحان ساده ای است که فقط بزرگ برگزار میشه
سلام دوست عزیز
این دو دلیل داره
1- میتونه به خاطر افسردگی مفرط باشه
2- میتونه از خستگی حاصل از خوندن برای کنکور باشه
شما در طول روز از سیب استفاده کنید چون باعث ارامش اعصاب میشه و همینطور چای سبز!
و برای مورد دوم هم میتونید یکی دو روز به خودتون استراحت بدید تا خستگیتون از بین بره
موفق باشید![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
زیاد درگیر کنکور نشو هر چی به روز کنکور فکر کنی بدتر میشی.... دیگه از من بدتر نداریم که روز کنکور پارسال یه حادثه ی وحشتناک براش پیش بیاد که کل جلسه رو با گریه امتحان بده...
پس خدارو شکر کن و فقط بگو من همه ی تلاشمو میکنم خدا بهترینارو بم میده... توی فاز قرص و اینا هم نرو خیلی بد میبینی... آرامش داشته باش و فقط تا کنکور بخون... خواب زیاد هم مال فصل بهاره طبیعیه
سردردت هم فکر کنم یا مال قهوس یا استرس.... من یک روز قهوه نمیخوردم از سردرد میمردم.... امسال شکر خدا ترک اعتیاد کردم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)