X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

جمع بندی به روش نفر 9 کنکور

"برنامه شماره 700"

شنبه 1392/02/28

کارشناس برنامه : کاظم قلم چي

زنگ برنامه ريزي

پيامک برنامه : 10006604

روابط عمومي برنامه : 22050009

……….

يکي از ويژگي هاي خيلي مهم آقاي اميرعطا قرباني اين بود که از سال پنجم دبستان عضو کانون شدند و خيلي پيوسته کارها را انجام مي دادند و پدر و مادري داشتند که خيلي پيگير بودند و نکته جالبي که ايشان اشاره کرد اين بود که در دوران جمع بندي مادر ايشان به ايشان توصيه مي کرده که سطح توقعش را از خودش پايين بياورد و اين باعث مي شده که ايشان استرس کمي را داشته باشند خيلي از پدر و مادران خوب هم همينطور هستند و فرزند خود را خيلي تحت فشار نمي گذارند و به آن ها استرس وارد نمي کنند

"ارتباط تلفني با اميرعطا قرباني "

"رتبه 9 رشته رياضي در کنکور سال 91 "

سؤال : شما ساکن کدام شهر هستيد ؟

اميرعطا قرباني : من اهل زنجان هستم ولي در حال حاضر در تهران ساکنم .

سؤال : چه رشته اي درس ميخوانيد و د رکدام دانشگاه ؟

اميرعطا قرباني :مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف .

سؤال : تکنيک هاي مديريت زمان براي شما چطور بودند و چه نقشي در موفقيت شما داشتند ؟

اميرعطا قرباني : يکي از واجباتي که داوطلبان کنکور دارند رعايت مديريت زمان است و شايد گاهي اوقات منبع زمان مهم تر از منبع دانشي باشد که داوطلب دارد زيرا بايد بتواند دانش خود را مديريت کند ؛ خود من براي مديريت زمان از دوران جمع بندي کار را به طور جدي شروع کردم و تکنيک زمان هاي نقصاني را تمرين کردم ، البته اين امر در افراد مختلف فرق مي کند و من هم مدلي که مناسب خودم بود انتخاب و در جلسه کنکور از آن استفاده کردم به طوري که بعد از جواب دادن به آخرين سؤال شيمي درجلسه آزمون کنکور حدود يک ساعت وقت اضافه داشتم .

کاظم قلم چي : دوران جمع بندي تا چه حد در ميزان پيشرفت دانش آموزان تأثير گذار است ؟

اميرعطا قرباني : چيزي که خود من تجربه کردم اين بود که ديدم اکثر رتبه ها جابجا شد در مورد خود اين طور بود که رتبه ام بهتر شد و شايد براي بعضي از دانش آموزان عکس اين قضيه بود و اين امر بستگي به اين داشت که هر کدام از ما يک ماه خود را چطور مديريت کرديم ، خود من اولين آزمون جامع را که دادم رتبه ام ده شد ولي در دومين آزمون جامع نفر اول شدم يعني در دوران زمان انتهايي اينقدر استفاده از زمان و برنامه ريزي صحيح مهم است که حتي فاصله زماني هفت الي ده روز نيز مي تواند در ميزان رشد تراز دانش آموزان مؤثر باشد و روشي که دانش آموزان انتخاب مي کنند بايد روش درست و مديريت شده اي باشد .

قلم چي : به نظر شما نقش والدين دانش آموزان را در يکماهه پاياني چطور مي توان ارزيابي کرد ؟

اميرعطا قرباني : در يک ماه آخر مهم ترين تأثيري که پدر و مادر مي توانند داشته باشند جدا از تأثير برنامه ريزي و مديريتي که دارند تأثير رواني آن ها بر فرزندشان است زيرا در يک ماه آخر مسئله استرس و نگراني در مورد کنکور خيلي اوج مي گيرد ، کاري که مادر من انجام داد و خيلي در آرامش من مؤثر بود اين است که در دوره نزديک به کنکور و يک ماه آخر دائما به من گوشزد مي کرد که سطح توقعت را از خودت پايين بياور ، چون من در آن دوران اشتباهي که مي کردم اين بود که خيلي به مسئله رتبه و خود کنکور فکر مي کردم .

قلم چي : شغل مادرتان چيست ؟

اميرعطا قرباني : ايشان پرستار هستند

قلم چي : فکر مي کنيد چرا ايشان به شما توصيه مي کردند که سطح توقعتان را پايين بياوريد ؟

اميرعطا قرباني : براي اين که استرس مرا از بين ببرند

قلم چي : نظر پدرتان نيز با مادرتان يکي بود ؟

اميرعطا قرباني : دقيقا هر دو هم عقيده بودند ولي از طرف مادرم بيشتر بيان مي شد يعني هر دو مي گفتند که تو تلاش خودت را کرده اي حالا بايد به رشته و دانشگاه مورد نظر خود فکر کني و تأکيد خاصي روي رتبه اي که مي خواهي بياوري نداشته باش و به اين ترتيب حرف هاي ايشان باعث مي شد که من حداقل از طرف خانواده امنيت فکري داشته باشم و اين استرس را نداشته باشم که چه توقعي از من دارند .

قلم چي : لطفا بفرماييد چه منابع جمع بندي داشتيد ؟

اميرعطا قرباني : منابع جمع بندي قطعا کنکورهاي سال هاي قبل است ولي چون روش من دو روز يک بار بود

قلم چي : از همان ابتدا دو روز يک بار کار مي کرديد يا اول با روش سه روز يک بار کار کرديد وقتي ديديد توانايي دو روز يک بار را داريد روش خود را تغيير داديد ؟

اميرعطا قرباني : نه از همان ابتدا چون پشتيبانم توصيه کرد که ميتوانم با روش دو روز يک بار کار کنم ، توصيه خوب ديگري که ايشان به من داشتند اين بود که سؤالات کنکورهاي داخل کشور براي تراز بالاها ممکن است تکراري باشد بنابراين توصيه کردند که به جاي تمرين سؤالات داخل کشور روي سؤالات خارج از کشور کار کنم و من هم همين کار را انجام دادم و خيلي هم به نفعم شد

قلم چي : در جلسات آزمون غيبت هم داشتيد ؟

اميرعطا قرباني : کلا در سالي که کنکور داشتم در هيچ آزموني غيبت نکردم

قلم چي دليل اين که در يک ماه پاياني بهبود رتبه داشتيد به نظر خودتان چه بود ؟

اميرعطا قرباني : در طول سال ميزان رشد تراز من يک حالت تعادل داشت و وقتي که بيشتر دقت مي کنم مي بينم کساني که همين طور بودند نتايج بهتري در آزمون هاي جامع گرفتند

قلم چي : وضعيت درسي شما در دانشگاه در حال حاضر چگونه است ؟

اميرعطا قرباني : فکر مي کنم جزء ده نفر اول در رشته خودم در دانشگاه باشم

قلم چي : کدام يک از آموزه هايي که در کانون يادگرفته ايد را هنوز در دانشگاه براي درس خواندن به کار مي بريد و اجرا مي کنيد ؟

اميرعطا قرباني : يکي از مهم ترين کارهايي که يادگرفتم اين بود که بتوانم براي خودم برنامه بريزم و دوم هم اين است که خودم را در شرايط سخت نبازم شايد مواقعي بوده که امتحانات برايم سخت بوده اند ولي همين که مي دانم در هر زمان اگر درست عمل کنم نتيجه خوبي مي گيرم به من کمک کرده که بتوانم نتيجه دلخواهم را بگيرم

قلم چي : شما از چه سالي وارد کانون شديد و به نظرتان دانش آموزان ديگر از چه سالي وارد کانون شوند برايشان بهتر است ؟

اميرعطا قرباني : من از سال پنجم دبستان وارد کانون شدم ولي به نظرم ساير دانش آموزان ، تا زماني که کنکور هست اگر از اول دبيرستان بيايند خيلي خوب است ولي اگر بنا باشد کنکور حذف شود به نظر آن وقت اگر از چهارم يا پنجم دبستان وارد کانون شوند برايشان مفيد خواهد بود .

منبع:کانون
      تو هستی من شدی از آنی همه من

من نیست شدم در تو از آنم همه تو

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      از همه بچه ها عذر خواهی میکنم

خیر سرم با ایشون حرف زدم، قرار بود بیان انجمن! قول دادن که بیان!

اومدن ، عضوم شدن ولی دیگــــــــه به علت مشغله زیاد نیومدن

فک کنم تا کنکور نتونم پیگیرشون بشم؛
      آیم ساررررررررری

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن