با خودت سنگاتو وا بکن. . اگه میخونی اگه میتونی رتبه درخوری بیاری که ارزش یه سال هدر عمرو داشته باشه. .اگه میترکونی بمون !!حتما بمون. .
به نظرم به دانشگاه فکر نکن. اینجا ایرانه. فرق زیادی نداره دانشگاه تهران بخونی یا آزاد شهر کوچیک. خصوصا برای حقوق. چون منابع یکی هستن. به نظر من همون آزاد یا پیام نور امسال قبول بشید بهتره تا یک سال پشت کنکور بمونید.
در عوض میتونید برای ارشد جبران کنید و دانشگاه مدنظرتون قبول بشید.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
آره درسته، اینجا ایرانه، ولی اون چهار تا آدم و استادی که تو دانشگاه تهران دور و بر آدمو میگیرن با آدمایی که تو دانشگاه آزاد یا پیام نور یه شهر کوچیک پیدا میشن خیلی فرق دارن! در ضمن ارشد هم یه امتحانه؛ واسه اونم باید زحمت کشید،تازه چه بسا سخت تر و بدتر که منبع سوالات دقیق مشخص نیست.
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
البته آزاد اراک جزء خوب های دانشگاه های آزاده
حقیقت در مورد خودم دانشگاه تهران که نمیتونم سال دیگه هم حقوق قبول بشم چون فقط زیر 200 میگیره
ولی خوب شاید بتونم دولتی شهرستان قبول بشم...
حالا دیگه چقدر فرق دولتی شهرستان های دیگست با آزاد خودمون نمیدونم.
متاسفانه دولتی اراک رشته خوب نداره وگرنه همین جا خیلی امکانات خوبی داره
حقوق که ازاد بدون کنکور ثبت نام میکنه...
مهمش این ازمون وکالته....که اللن همه پشتش میمونن....
البته دانشگاه خیلی مهمه
______
من کسی رو میشناختم سال اولش تا دو مدرسه بود از اون ورم میومد میرفت این کلسای الکی به درد نخپر تا شب...یقول خودش فشار روش بودو خسته بود اینا کنکور داد ....اونظوری نشد که میخپاست گفت یکسال میمنونم: مثلا موند. .... همش توی دور همس ها مهمونی ها و سفز و خریدو اینظور فعالیت ها....رتبش دو نیم برابر شد...
کسیم بود که.مونث خونث یرنامه داشت قوی بود رتبشو یک سوم کرد
ایا ادم یکسال موندن هستید؟؟؟ جلوی تفریحات میتپنید مقاومت کنید؟ حاضرید از دوست ها و فوتبال و پارک اینا بگذرید؟؟! حوصله درس خوندن یک سال تماام روزی حداقل 8 9 ساعت رو دارید؟؟؟ ...اگز جوابتون بله هست بمونید . ...البته واقع بینانه تصمیم بگیرید ، تصور نکنید که می تونید ، مطمن شید....
منم شرایطم درست مثل تو....
با این تفاوت که رشته دبیرستانم ریاضیه و حالا میخام تجربی بدم...و حتما میخام برم دانشگاه تهران...حتی بهشتی هم نه....
اما نا امید نشدم؛ هنوز 75 روز مونده تا کنکور
خدا رو چه دیدی اگه بخاد با تلاش هایی که من امروز میکنم قبول میشم
به خداتوکل کن وتلاش کن
به امید سال دیگه هم نشین اگ شروع کنی و قبول نشی حداقلش اینه که عادت به مطالعه می کنی
اما اینجوری : قبولی سال دیگه هم بعیده....
فکر کنم یک سال وقتی بمونم دیگه هیچ دوستی نمونه !
چون اکثرا با دوستان مدرسه تفریح و پارک و ... میرفتیم
یک سال هم میخوام سعی بکنم طبق برنامه و آزمون های قلمچی پیش برم
که درس ها رو مرتب بخونم و پیشرفت رو ببینم.
حتی یک خونه جدا هم بگیرم !! فقط برم اونجا درس بخونم بیام
ولی خوب نمیدونم واقعا خیلی فرق داره ؟ یا همین آزاد رو بچسبم و. خوب بخونم کارشناسی رو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)