دوستان ناراحت نیشدا ولی اگه تاثیر قطعی بشه سال 96 دی میرم ترمیم و تمام سوالتم میخرم...عین چی20 میگیرم...
دوستان ناراحت نیشدا ولی اگه تاثیر قطعی بشه سال 96 دی میرم ترمیم و تمام سوالتم میخرم...عین چی20 میگیرم...
خب میبینیم و تعرق میکنیم ...من خودم با سنجش که تماس گرفتم ..کارشناس گفت بخاطر اینکه دان شآموزا خیلی اعتراض کردند و برای اینکه نظرشون را اعمال کنیم تلاش ما اینه که تاثیر مثبت باشه و تو تمام تکست هاش هم میگه مثبت !!!!حداکثر تاثیر مثبته ..لازم به ذکره اصلا مجلس نمیگه مثبت یا قطعی ..مجلس فقط میتونه در بهترین حالت بگه متناسب با نمران حاصله از سه ساله اونایی که در دسترس است تا خلا قانون یبرطرف بشه
حتی روزنامه کیهان هم یکبار به این موضع اعتراض کرد ..مطمئن باشید با تلاش خودمون تاثیر مثبت میشه...انشا الله تا هر 2 طرف سود کنند
خوب دگ ... وقتی اداره مملکت دست امثال سحر خیز باشه که حتی اداب معاشرت رو بلد نیست و بی احترامی میکنه و همینطور اقای فیاضی که به راحتی اتهام وارد میکنه بر دیگران تکلیف تحول بنیادین نظام اموزش کشور مشخصه ... متاسفانه ما در بین یه عده رجال سیاسی که در حقیقت یابو علفی هم نیستن زندگی میکنم ... تا زمانی که مملکت از بی شعوری رنج میبرد هیچ تحولی نه در نظام اموزش و نه هیچ نظامی نباید انتظار داشت ... موفق باشید
نتیجه مناظره چی بود؟؟؟؟؟چیا گفته شده؟؟؟؟؟میشه یکی بگه لطفا؟
الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم
اقا این طور که بوش میاد مجلس تا سه شنبه این هفته هم من برنامه کاریشو دیدم سوابق رو بررسی نمی کنه
پاسخ به سوالات سربازی
سلام
دوستان لطفا و حتما هر چه سریع تر با روابط عمومی مجلس تماس بگیرید و مخالفتتون رو اعلام کنید کار سخت و وقت گیری نیست فقط کافیه به شماره ای که پایین گذاشتم زنگ بزنید تلفن گویا هست بعد به اپراتور وصل میشید یه آقایی جواب میده بگین که نسبت به موضوعی اعتراض دارین بعد اون آقا شما رو به تلفن گویای دیگه وصل میکنه بعدش شما پیغامتون رو بزارید و در آخر کلید ستاره رو بزنید. خواهش میکنم زود زنگ بزنید شاید اینطوری شنیده بشیم احتمالا چند روز آینده اصلاحیه میدن و شرط معدل قطعی میشه
شماره تلفن روابط عمومی مجلس: ۰۲۱-۳۹۹۳۱
با توجه به اینکه امروز دو فوریت این طرح خیلی شیک و مجلسی تصویب شد به احتمال بسیار زیاد 24 ساعت بعد یعنی فردا 13 اردیبهشت این موضوع در دستور کار صحن علنی قرار میگیره و بررسی و رأی گیری میشه
با توجه به تعریف طرح های دو فوریتی ؛
ب) طرح ها و لوایح دو فوریتی : در این گونه طرح ها و لوایح پس از تصویب دو فوریت آن بلا فاصله به طبع و توزیع آن بین نمایندگان اقدام میشود و 24 ساعت پس از توزیع در مجلس مطرح میگردد. این گونه طرح ها و لوایح به کمیسیون ارجاع نیمگردد.
و اینکه طرح های دو فوریتی نیاز به دو سوم آرا برای تصویب دارن تنها امید اینکه نماینده های فهیم و دلسوز! به این طرح رأی مخالف بدن و خلاصه دو سوم آرا رو کسب نکنه و رأی نیاره
سلام داداشی
ان شاء الله که رأی نمیاره ، با توجه به این همه موج وسیع اعتراضات و پیام و تماس بچه ها با نمایندگان و اینکه حداقل دو سوم تعداد حاضران باید رأی موافق بدن و ...
علیه حال میگیم بزن به اون درش و با پررویی تمام و بدون توجه به خواست بچه ها طرح هم رأی بیاره و تصویب بشه ، تاثیر دادن سوابق در نتیجه کنکور قطعی است ، منظورم اینکه سوابق قطعا تاثیر داده میشه حالا یا مثبت یا مستقیم(قطعی) که این موضوع رو باز باید شورای سنجش و پذیرش دانشجو تشکیل جلسه بده و تصمیم گیری کنه
ان شاء الله که اصلا طرح رأی نمیاره و کار به تصمیم شورای سنجش و پذیرش دانشجو نمیکشه و سهم سوابق حذف بشه
[QUOTE=8MIT8;789011]سلام داداشی
ان شاء الله که رأی نمیاره ، با توجه به این همه موج وسیع اعتراضات و پیام و تماس بچه ها با نمایندگان و اینکه حداقل دو سوم تعداد حاضران باید رأی موافق بدن و ...
علیه حال میگیم بزن به اون درش و با پررویی تمام و بدون توجه به خواست بچه ها طرح هم رأی بیاره و تصویب بشه ، تاثیر دادن سوابق در نتیجه کنکور قطعی است ، منظورم اینکه سوابق قطعا تاثیر داده میشه حالا یا مثبت یا مستقیم(قطعی) که این موضوع رو باز باید شورای سنجش و پذیرش دانشجو تشکیل جلسه بده و تصمیم گیری کنه
ان شاء الله که اصلا طرح رأی نمیاره و کار به تصمیم شورای سنجش و پذیرش دانشجو نمیکشه و سهم سوابق حذف بشه
[/QUOTE
انشا الله که را ینیاره ..فقط این دو سوم منظور برای خود فوریت هست سا تصویب مواد اون طرح 2 فوریت دار؟؟؟من نمیدونم دقیقش کدومه؟؟اگه دو سوم باشه را ینمیآره مطمئنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)