خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مسئول ثبت نام گف این طرح(ترمیم معدل) حذف شده!!!!!!!!

سلام ب همه کاربران
      من همین الان دقیقا( ۵ اردیبهشت ۹۵ ساعت ۱۶)از مدرسه بزرگسالان شهرمون ک مرکز ثبت نام ترمیم معدله برگشتم!باهمه مدارک کامل رفتم برای ثبت نام ک مسئول ثبت نام گف این طرح(ترمیم معدل) حذف شده!!!!!!!!
      میشه یکی بگه اینجا چه خبره؟!؟!؟!؟خودشون ی چیزی میزارن بعد حذف میکنن...

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نه هنوز تایید نشده اصلا. معلوم نیست بشه یا نه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      طرف گفت حذف شده کلا دیگ هیچ کس رو ثبت نام نمیکنن و اصلا همچین چیزی دیگ وجود نداره !

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      احتمالا قراره حذف بشه یامثبت که ترمیم منتفی شد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      احتمالا قراره حذف بشه یامثبت که ترمیم منتفی شد
      ینی خیالمون راحت؟؟؟؟؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      تنکس

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آره ، احتمالا قراره حذف یا مثبت بشه که ترمیم منتفی شده ...

با این خبری که شما گفتید ، دیگه احتمال مثبت شدن چندین برابر افزایش یافت ...

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه مثبت شه چرا باید ترمیم رو حذف کنن ؟؟؟؟؟ از کجا این حرفارو میزنین ؟؟؟؟؟؟
      اگه مثبت شه شاید کسایی باشن که بخوان ترمیم کنن و واسشون تاثیر مثبت بزاره

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اتفاقا من خودم همین الان مدرسه بزرگسالان شهرمون بودم برای ثبت نام ترمیم معدل مسئول ثبت نام بهم گفت واسه خرداد 95 ثبت نام می کنیم ولی نمی دونیم که به درد کنکور 95 بخوره یا نه و قراره فردا مدارکم رو واسه ثبت نام ببرم و حرفی در مورد حذف ترمیمبهم نزد

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حرف مسئول مدرسه رو ملاک قرار ندین ممکنه برای از سر بدر کردن داوطلب آزاد (چون شهریه نمیده) هرکاری بکنه.
      شما از مسئول امتحانات آموزش پرورش استعلام کن چون تو شهرما که دارن ثبت نام میکنن.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      اگه مثبت شه چرا باید ترمیم رو حذف کنن ؟؟؟؟؟ از کجا این حرفارو میزنین ؟؟؟؟؟؟
      اگه مثبت شه شاید کسایی باشن که بخوان ترمیم کنن و واسشون تاثیر مثبت بزاره
      دقیقا درسته اولا که مسئول اعمال ثوابق و حوه تاثیر سازمان سنجش هست و ترمیم نمرات هم مربوط به آموزش پرورشه. ثانیا یکی از اصلی ترین دلایل ایجاد این طرح ترمیم نمرات بالا رفتن ظرفیت پذیرش صرفابراساس سوابق در رشته های خوب هست. خیلی ها دارن نمره دیپلمشون رو بالا میبرن تا بتونن رشته های خوب بدون کنکور قبول بشن. از مهندسی برق تا پزشکی (آزاد زاهدان) بدون کنکور داریم.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      حرف مسئول مدرسه رو ملاک قرار ندین ممکنه برای از سر بدر کردن داوطلب آزاد (چون شهریه نمیده) هرکاری بکنه.
      شما از مسئول امتحانات آموزش پرورش استعلام کن چون تو شهرما که دارن ثبت نام میکنن.
      اقای خان تو مدرسه بزرگسالان بهم گفتن هنوز سامانه ترمیم باز نشده وثبت نام رو بصورت کاغذی انجام می دیم بعد من گفتم اگه تا خرداد سامانه باز نشه پس چطور می خاین کارت ورود به جلسه صادر کنید گفت اصلا ربطی به باز شدن سامانه نداره ما کارت ورود به جلسه رو واستون دستی صادر می کنیم بنظرتون صدور کارت به صورت دستی ممکنه؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا1522 نمایش پست ها
      اقای خان تو مدرسه بزرگسالان بهم گفتن هنوز سامانه ترمیم باز نشده وثبت نام رو بصورت کاغذی انجام می دیم بعد من گفتم اگه تا خرداد سامانه باز نشه پس چطور می خاین کارت ورود به جلسه صادر کنید گفت اصلا ربطی به باز شدن سامانه نداره ما کارت ورود به جلسه رو واستون دستی صادر می کنیم بنظرتون صدور کارت به صورت دستی ممکنه؟
      بله هرکسی انتخاب واحد کرده باشه و اسمش در لیست امتحانات آموزش پرورش ناحیه در اون درس وجود داشته باشه میتونه بره امتحان بده. صدور کارت یه چیز تشریفاتی هست و تایید هویت هست.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

بله هرکسی انتخاب واحد کرده باشه و اسمش در لیست امتحانات آموزش پرورش ناحیه در اون درس وجود داشته باشه میتونه بره امتحان بده. صدور کارت یه چیز تشریفاتی هست و تایید هویت هست.
      پس بنظرتون اگه سامانه باز نشه چطوری نمرات وارد سیستم میشه و به سازمان سنجش ارسال مشه؟

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن