سلام دوستان
وقتتون بخیر...
اینجا کسی هست که از مشاوره تلفنی دانشجویان پزشکی مکتبستان استفاده کرده باشه؟؟؟؟؟
بنظرتون مفیده؟؟ و اگه استفاده کردید لطفا مزیت یا ایرادشو بگید
نمیخام ریسک کنم یا بی گدار به آب بزنم...
با تشکر از همگی
سلام دوستان
وقتتون بخیر...
اینجا کسی هست که از مشاوره تلفنی دانشجویان پزشکی مکتبستان استفاده کرده باشه؟؟؟؟؟
بنظرتون مفیده؟؟ و اگه استفاده کردید لطفا مزیت یا ایرادشو بگید
نمیخام ریسک کنم یا بی گدار به آب بزنم...
با تشکر از همگی
سلام
گول این مکتبستان رو نخور برو خودت بخون
اینا فقط به فکر جیبشون هستن مثل بقیه موسسات دیگه با اون دی وی دی های چرت و پرت ...به فکر مردم که نیستن
خوب کاری کردی اول از اینجا از دوستان نظر پرسیدی
مرسی دکتر آینده
بالاخره یکی جوابمو داد
حق با شماس
آدم باید اول بپرسه ... حقیقتش تبلیغشون یکم وسوسه کننده بود
مکتبستان با اون اسم مزخرف سایتش ی موسسه ایه که فقط به فکر خودشه
دکتر کاویانی مرد حسابی تو بدرد بگم چیم نمیخوری
گول اینجور موسسه ها نخورین دوست عزیز از ما گفتن بود
موفق باشی
با داکتر کاویانی 1 کنکور شویداخه اینا اگه گاو نه من شیرده بودن که اسم اون رتبه هاشونو میزدن با کارنامه هاشون
پاسخ به سوالات سربازی
کلا مشاور به کار ادم نمیاد تو همین انجمن سوالاتو بپرس خیلی از بچه ها میتونن جوابتو بدن بار علمیشونم بالاست
خدایا کمکمون کن
خخخخ مکتبستان یادش بخیر اولین روزی که دیدمش از اسمش کلی خندیدم گفتم حتما چرت و پرته ولی گفتم هیچ وقت از رو ظاهر چیزیو قضاوت نکن برو ی دیدی بزن رفتم تو سایت نوشته بود جزوه شاه ماهی زیست ایران زیست شناسی را فقط صد بزنین من زیستم از اول دبیرستان بهترین درسم بود سال سومم هم جزو قبولیای المپیاد مدرسه مون بودم سال چهارم یکی از دوستام که رشته ریاضی هم بود و سال اول باهم هم کلاس بودیم هنوز بهم می گفت کروموزوم خخخخخ بخاطر همین اگه بدرد نمی خورد رو هوا می فهمیدم رفتم نمونه شو دان کردم نظرم کاملا عوض شد آخه فک می کردم مضخرف ترین جزوه زیست جزوه معلم مدرسه ماستبعدش که پی دی اف نمونه رو دیدم دیدم نوشتن که بجه ها برای این جزوات کلی ما رو دعا کردن و غیره بعد از این فهمیدم در این مورد نظر اولم درست از آب درومد و ظاهر و باطن یکی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)