sick and tired of virtual world!
خخخخ سلام داداش ...
خوبی؟؟؟؟
والا چی بگم ...
همه چیز واضح و مبرهنه خخخخ
همه دوستانی ه استفاده کردن هم خب نظر دادن و نظرشون مشخصه ... من دیگه چی برا گفتن داشته باشم وقتی که کسی که استفاده کرده از برنامشون میگه خوب نیست؟؟؟؟؟
مثلا همون جزوه زیستشون هم خب ببینید دیگه الان برا کنکور 95 اصن بخاید برا جزوه اسم زیستو بیارید دیگه ...
اصن واااقعا زشته ....
زیست ...
کنکور 95 ...
جزوه!!!!!!!!
موفقیت!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه؟؟؟
مگه داریم؟؟؟؟
خخخخخ
همین الگو رو هم همه ازش ایراد میگیرن چه برسه به اون جزوه در حد کنکور سال 70
دوستان شمارو به داغ جدتون قسمتون میدم که گول بعضی از اسم ها و عناوین و کلاسای بیرونو نخورین.
من خودم به شخصه عجیب ضربه یی ازین ماجرا دیدم
سلام نظر من با شما در مورد مشاوره متفاوته مشاوره الان بدرد نمیخوره اصلا ولی برای 96 ها اگه میخوان مشاور داشته باشن من یه راه ساده پیشنهاد میکنم
اول مهر کانون ثبت نام کن ازمون اول خودت بده بدون مشاوره بعد مشاور بگیر اوکی مشاوره معمولا یک ماه هستن بعد زیر نظر مشاور بخون اگه دو تا ازمون بعدی جواب دادترازت رفت بالا مشاوره خوبه درغیر این صورت نه
سلام خسته نباشید .
من از برنامه های این سایت اصلا استفاده نکردم .
ولی میخوام بگم اگه یه نفر اومد بد گفت شک کن ! ولی وقتی این همه ادم میان بد میگن بدون حتما چیزی هست .
بچه هایی هم که اومدن اینجا رسما همشون دلسوزن از هر نظر .
یه مثال میزنم :
در مورد فیلمهایی که موسسه الاء به رایگان میزاره ! شما یه تاپیک جدا باز کن بنویس نظرتون در مورد شیمی محمدرضا آقاجانی و عربی ناصح زاده چیه !
یک نفر پیدا نمیکنی بگه اقا نگاه نکن خوب نیست ! اینا در حدی بودن که یه سریا قسم میخوردن سر تدریسشون . چرا ؟ چون واقعا عالی بودن تو کارشون !
واسه بقیه موارد هم همینه . اگه مفید بودن یا نبودن مکتبستان سلیقه ای بود این همه کاربر نمیومدن فقط بد بگن . اون وسط چند نفرم خوبشو میگفتن
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)