رانی با خودت ببر (حتما هلو یا اناناس باشه و شب قبلش فذارش تو یخچال ک کمی یخ کنه کیک تاینی یا همون دوقلو هم بگیر) ساعت ده و ربع بخورش مثله پلنگ همشو جواب میدی
رانی با خودت ببر (حتما هلو یا اناناس باشه و شب قبلش فذارش تو یخچال ک کمی یخ کنه کیک تاینی یا همون دوقلو هم بگیر) ساعت ده و ربع بخورش مثله پلنگ همشو جواب میدی
غذای حجیم نخور برای صبحانه چون خون بیشتری به شلنگ گوارش میبره و خون کمتر به مغز میرسه. صبحانه سعی کن خرما بخوری
من صبحا برنج میخورم تا ظهر باتریمیم آلارم نمیده) منم قبلا اینجوری بودم ولی چندتا کار کردم خیلی وضعیتم بهبود یافت شب قبلش زود بخواب، یه بطری اب ببر سر جلسه بخور، شکلات و پسته هم برای من جواب داده … عسل هم صبحونه دو قاشق بخور. خوبه
من تو عمومی ها پاسخنامه رو کامل پر نمیکنم ینی به جای سیاه کردن کامل گزینه فقط یه علامت کوچولو میزنم روش ... اینطوری یکمم وقت صرفه جویی میشه
حالا وقتی تو اختصاصی ها که ذهنم خسته س یکم خرما و این چیزا میخورم و گزینه های عمومی رو کاملا سیاه میکنم اینجوری یه استراحت اساسی ام کردم
خلاف قوانین.
این مشکل خیلیاس من تازه فقط دینی زیست میزنم وقتی به شیمی میرسم حوصله ندارم سوالارو بخونم بلد میشم میام ممنون تگ کردی
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
شکلات زیاد بخور حله
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
شب زود بخواب، صبحانه مفصل بخور، تغذیه مثل خرما و اب هم با خودت ببر
و از بعد درسی هم سعی کن تست ازمونی با تایم بزن و حتی اموزشیا رو هم از دور اول به بعد دسته دسته حل کن. اینو به خاطر هم افزایش سرعت میگم و هم اینکه ذهنت تنبل بار نیاد که تست تک تک بزنی و سر ازمون یه عالمه سوال ببینی و استرس و خستگی و ...
ویرایش توسط Friedrich : 04 آبان 1402 در ساعت 14:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)