به نظر من شما درسنامه های موج آزمون نشر الگو رو بخونید ولی واسه شروع تستای مبتکران رو بزنید
به نظر من شما درسنامه های موج آزمون نشر الگو رو بخونید ولی واسه شروع تستای مبتکران رو بزنید
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
سلام جمع بندی مهر وماه برای کسی خوبه که واقعا رو شیمی مسلطه اگه توی شیمی مبحثه نخونده دارین استفاده ازش جالب نیست
فیل شیمی کتابایی هست که اگه صفر مطلق هم باشین شماره توی این مدت به یه درصد نرمال میرسونه
خط ویژه هم خوب بود برای این دو ماه جواب میداد حتی اگه ضعیف بودین اما دیگه چاپ نمیشه
اندیشه فایق هم جمع بندی شیمیشو دیدم جالب بود فک کنم سطح و روانیش از فیل بهتر باشه
نشر دریافت اگه منظورتون همون همایشه اصلا جالب نیست در کل جمع بندیای دریافت کتابای خاصی نیست اصلا جواب نمیدن قبلا همایش زیست دریافت جالب بود اما ویرایش جدید همایش زیست دریافت خوب نیست از حالت ویرایش در اومده و بیش از حد کامل و بدون دسته بندی خاصیه
هیچی
خلاصه های خودت
فیل هم خوبه
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
ویرایش توسط farshad7 : 15 اردیبهشت 1395 در ساعت 17:54
هر ويرانه، نشاني از غياب انسانيست!شاملو
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
خط ویژه شیمی به تعداد محدود چاپ شده و اون طوری که این خانوم به ما گفتن به این زوودیا رو سایت قرار نمیگیره. فقط هر چی که هست فقط تهرانیا میتونن کتاب خط ویژه ی شیمی (مفاهیم) رو داشته باشن. به اشناهاتون (تو تهران) بسپارین که واستون بگیرن. ما که کسی رو اونجا نداریم!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)