من دارم سکته میکنم:/
ای خدا کی میشه 5 سال یا حتی 2 سال دیگ........چرا نمیگذره....اه
خب من برای 105 تا سوال میرم 250 دیقه فقط وقته فک کنم وقت کم بیارم ! یه خسته نباشید جانانه به افتخارم
یه دو ساعت زیست یه دوساعت شیمی بقیشم دینی وای وقت کم میارم
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
ویرایش توسط BacheMosbat : 03 اردیبهشت 1395 در ساعت 01:00
زمین بخوانید تا معجزه را بعد از کنکور ببینید ... 35 % زمین 3000 تا رتبه ی کشوری پایین تر می دهد ....
مهم تر از زمان تو کنکور استراتژی شما برای پاسخگویی به سوالات است . مثلا میخوای به ترتیب دفترچه بزنی یا تکنیک *_ و زمان نقصانی رو اجرا کنی . من که سال اول که کنکور میدادم اول 20 دقیقه میزاشتم برا ادبیات بعد 15 دقیقه دینی میزدم بعدش به سرعت تستای لغات قواعد و کلوز زبان رو میزدم بعدش ترجمه تعریب وقواعد عربی میزدم اگر وقتی میموند متنای عربی وزبان رو میزدم.البته امسال فک کنم از زبان شروع کنم . اینجور چیزا رو تو آزمونای جامع تمرین کنید .در ضمن مگه قراره همه تستا رو تو کنکور بزنید . رتبه 1 هم همه رو تو کنکور نمیزنه . پس تا اینجا یک مقدار وقت ذخیره شد . تازه بعضی مباحث یا اسون میاد یا اینکه شما اونا رو فوته آبید واون تستا رو سریعتر از وقت معمول میزنید . البته یه سری تست سختو ووقت گیر هم داریم که وقته بیشتری میخواد پس این به اون در.اینقدر سخت نگیرید.
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
مهم تر از زمان تو کنکور استراتژی شما برای پاسخگویی به سوالات است . مثلا میخوای به ترتیب دفترچه بزنی یا تکنیک *_ و زمان نقصانی رو اجرا کنی . من که سال اول که کنکور میدادم اول 20 دقیقه میزاشتم برا ادبیات بعد 15 دقیقه دینی میزدم بعدش به سرعت تستای لغات قواعد و کلوز زبان رو میزدم بعدش ترجمه تعریب وقواعد عربی میزدم اگر وقتی میموند متنای عربی وزبان رو میزدم.البته امسال فک کنم از زبان شروع کنم . اینجور چیزا رو تو آزمونای جامع تمرین کنید .در ضمن مگه قراره همه تستا رو تو کنکور بزنید . رتبه 1 هم همه رو تو کنکور نمیزنه . پس تا اینجا یک مقدار وقت ذخیره شد . تازه بعضی مباحث یا اسون میاد یا اینکه شما اونا رو فوته آبید واون تستا رو سریعتر از وقت معمول میزنید . البته یه سری تست سختو ووقت گیر هم داریم که وقته بیشتری میخواد پس این به اون در.اینقدر سخت نگیرید.
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
قصد دارم اول دینی بزنم بعدش قرابت و تاریخ ادبیات بعدش ترجمه عربی بعدشپ اگ وقتی موند لغات زبان البته عمومیام به جز دینی بقیه نوسانیه ... اختصاصب هم اول زیست بعدش شیمی واسلام ولی لامصب وقتی ادم یهو میرسه رو شیمی خسته میشه تو قلمچی هم من حدود ساعت یازده بلند میشم! ولی کنکور سخت تره تازه همه مباحثن سوالا ترکیبیه وقت بیشتری میخواد
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
I wanna thank me for believing in me
استرسسسس گرفتممممم.یعنی زمین تاثیر داره؟ میخوام هرجور شده دندون بیارم حتا پردیس .اما زیر گروه 1 ک ب زمین ربطی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)