واقعا پزشکی زمان دکتر قریب چقد مقدس بود
جسارته ولی شما جدیدا سریال روزگار قریب رو از ifilm دیدی جو گیر شدی!
دو مورد وجود داره:
1- شرافت اصولا در ذاتش ربطی به پول داشتن و درآمد خوب داشتن نداره.
2- پزشکی به عنوان رشته ای که با جان انسان ها سرو کار داره در تمام دنیا رشته پردرآمدیه. دلیل دومش اینه که پزشک باید تامین باشه تا به خاطر پول مریضش رو فدا نکنه.
3- وجه تمایز پزشکی که حاضره بزاره یه نفر بمیره و پزشکی مثل محمد قریب در 1- علاقه به کار 2- انسانیت اون فرده.(مثلا پزشکی که بخیه مردمو به خاطر پول میکشه اگه نانوا هم بود آرد مرد رو می دزدید!)
و در آخر اینکه انتقاد شما بعضا به جاست ولی نه اینکه هر کس ه خاطر درآمد این رشته رو انتخاب میکنه بده و عقده ایه. به هر حال پول یه عنصر مهم در زندگی افراده
اقاي خيلي زاهد و قانع اولن خوب پست اول تايپيكو بخون ببين موضوع تايپيك چيه و براي چي سوال پرسيدم كه تايپيك قرن ١٩م رو اوردي بالا!
دومن شما شايد بروسن وين(شخصيت فيلم بتمن )هستيد كه بيلياردر هستيد و پولتونو در راه مبارزه با جرم و جنايت خرج ميكنيد!درس هم فقط به خاطر خدمت ميخونيد،اصلن ميريد سركار سر ماه پول هم ميريزيد به حساب جايي كه براش كار ميكنيد!البته يك امكان ديگه هم هست شايد شما بودايي باشيد و كلا به جهان مادي اهميت نميديد و الان از كوهاي تبت(نميدونم درست نوشتم يا نه!)پست ميذاريد!!سومن لحن حرف زدنتو درست كن،يه جور به پزشكا بد بيراه ميگي انگار خودت استاد كامل دانشگاه سوربون فرانسه هستي!
اولا ادبیاتت رو اصلاح کن.و شعور داشته باش وقتی بات درس حرف میزنن درست جواب بدی دوما.جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.انجمن رو نخریدی سوما من قصد تو هین به هیچ پزشکی رو نداشتم چون انشاءالله خودم آینده پزشکم.فقط طرف صحبت با اون پزشکاییه که یه زمانی مثل و تو کنکوری بودن و الان عین سر گردنه دارن مردم تلکه میکنند.بعدشم پروفسور بزرگوار من را بین هود نیستم.فقط شعورش رو دارم اگه آینده مریضی اومدم پیشم هزینه درمان نداشت رایگان براش کار کنم.نه اینکه از هیچکس هزینه نگیرم
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)