سازمان سنجش که دیگه شورشو دراورده
من همین نیم ساعت پیش به طور امتحانی یه سوال تو بخش شیمی گذاشتم نه کسی جواب داد نه بازدید کننده درست حسابی داره.....حالا اگه تاثیر معدل بود و حذف معدل....چی بگم والا....
من نه میخوام با کسی مخالفت کنم نه موافقت ولی خودتون هر نتیجه ای میگیرید از این کار میفهمید یعنی چی...
ایشاا... هر کسی تلاش میکنه حقشو بگیره...
عزیز درسته با حذف معدل ممکنه حق بعضیا ضایع بشه ولی مطمئن باشین تعدادشون از کسایی که حقشون با حذف نکردن معدل ضایع میشه کمتره!
معدل خود من 19 هست و مشکلی واسه حذف کردن یا نکردنش ندارم! ولی خودم پیگیر حذف معدل بودم چون سر جلسه امتحان نهایی خودمون خودم به شخصه دیدم که معلم به دانش آموز کمک میکرد!
بهترین راهش تاثیر مثبت هست که نه سیخ بسوزه نه کباب!
خدا بیامرزتش ولی اینا بلایای طبیعیه متوجه هستی اقا/خانم محترم؟! کسی مسئول نیست، خدا خواسته، قسمت بوده، حکمتی داشته!!!!!! دور از جون، برای هممونم هرلحظه هست!! به هرحال این اتفاقات افتاده! تقصیر منه؟!
برادر یا پدر یه عزیزی فوت کرده یا هر اتفاقی افتاده، قرارنیست تصمیم برای یه کشور گرفته شه!!! مام آدمیم عزیزم
مرگِ پدر دوست من،بیماری من و .... بله همه ش بلایای طبیعیه
اما ما به عنوان انسان باید جای جبران بذاریم !
این که شما بقیه رو خوش گذرون و بیخیال خطاب کنی و از درد و رنجشون
چشم پوشی کنی فقط سبک کردن خودته !
الان قانون به نفع معدل بالاست و این درسته اما نه با شرایط نا برابر
اگه چیزی هم میگید از جانب خودتون بگید نه حق و عدالت !
شب خوش
^______________________^
ما هم فرستادیم و پنج دقیقه بیشتر وقتمونو نگرفت : قابل توجه اونایی که میگن وقتتونو میگیره! فقط پنج دقیقه!!!!
دوستان لطفا به اون شماره اس بدین،بقیه رو هم باخبر کنید که این کارو انجام بدن
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ارسال شد! دیوان عدالت اداری :: پاسخ به سوالات حقوقی
همه برن این صفحه
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
نور مُهم نی وَقتی قلبت روشنه
مُهم زِنده مُردنه و فکرِ مُستقل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)