خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

کمکـ‌ـ ـ سوال درمورد تاریخ ادبیات

سلام دوستان.

یه سوال داشتم راجب تاریخ ادبیات. از سه تستی که میاد طبق رویه ای که از دو سه سال پیش کنکور سراسری داشته، یه تست مستقیم از آثار شعرا و نویسندگان هست، یه تست میگه منثور یا منظوم / یا میگه قالب فلان شعر چیه ؟ و یه تست هم از درامد ها میدند.

بنده کتاب تخته سیاه مصور رو از بهمن ماه گرفتم و دوم رو یبار خوندم و پیش و سوم هم با برنامه قلم میخونم که تقریبا اواخرش هست، ولی نگران اینم که نتونم از عهده ی دو تا تست غیر از اثار مستقیم رو جواب بدم. یعنی درامد ها و اون یکی که راجب قالب یا نوع نوشته سوال میکنه. مثلا تو همین تخته سیاه غیر از چند آثار، ندیدم بنویسه نوع نوشتش چیه یا مثلا قابل شعر زاغ و کبک جامی که قصیده هست رو ننوشته، و من امروز از توی پاسخ نامه ی یه تست سراسری متوجه این موضوع شدم.

بنظر شما بهترین راهکار چیه، چون حیفه سه تستی که میشه به راحتی زد رو آدم نزنه. لطفا راهنماییم کنید.
      خود شما چکار کردید ؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم نگرانی شما رو دارم
      یا کتاب درسی رو بذار جلوت همشو بخون و نوت بردار
      یا به نظر من تاریخ ادبیات الگو رو استفاده کن

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      ایا شما از کتاب لقمه مهروماه که برای تاریخ ادبیات هستش رو استفاده کردید و بررسی کردید؟؟
      بچه هایی که از این کتاب استفاده کردند راضی بودند و قیمت این کتاب 7000 تومان هستش
      موفق باشید
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mK_Architect نمایش پست ها
      سلام دوستان.

یه سوال داشتم راجب تاریخ ادبیات. از سه تستی که میاد طبق رویه ای که از دو سه سال پیش کنکور سراسری داشته، یه تست مستقیم از آثار شعرا و نویسندگان هست، یه تست میگه منثور یا منظوم / یا میگه قالب فلان شعر چیه ؟ و یه تست هم از درامد ها میدند.

بنده کتاب تخته سیاه مصور رو از بهمن ماه گرفتم و دوم رو یبار خوندم و پیش و سوم هم با برنامه قلم میخونم که تقریبا اواخرش هست، ولی نگران اینم که نتونم از عهده ی دو تا تست غیر از اثار مستقیم رو جواب بدم. یعنی درامد ها و اون یکی که راجب قالب یا نوع نوشته سوال میکنه. مثلا تو همین تخته سیاه غیر از چند آثار، ندیدم بنویسه نوع نوشتش چیه یا مثلا قابل شعر زاغ و کبک جامی که قصیده هست رو ننوشته، و من امروز از توی پاسخ نامه ی یه تست سراسری متوجه این موضوع شدم.

بنظر شما بهترین راهکار چیه، چون حیفه سه تستی که میشه به راحتی زد رو آدم نزنه. لطفا راهنماییم کنید.
      خود شما چکار کردید ؟

سلام دوست عزیز !
      من خودم روش خودم رو توصیه نمیکنم برای همه ولی من حذفش کردم
      چون سه تست داره ولی من با وجود حذف همیشه 70 به بالا میزنم
      چون تمرکزم رو روی ارایه و قرابت میذارم که ساده تره ! برای من مفهومی بهتر
      از حفظیه !

پ.ن : من مهر و ماه و الگو رو توصیه میکنم اگ میخوای بخونی
      شبی دو نفر رو بخونی حله ! البته اپلیکیشن تاریخ ادبیات توی بازار هست
      ^______________________^

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Sharmande
      نمایش مشخصات

الگو توصیه میشه
      بنظر خیلی کامل میاد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن