شما منظور منو متوجه نشدید اون خانمی که من ازشون سوال کردم یکی از بهترین متخصصای چشم شیرازن خانم قائمی دوستان شیرازی اگه کارشون به چشم خورده باشه میشناسن
اوشون به من گفتن الان بینایی سنج ها که تخصصشون توی تشخیص عیوب انکساری و.. خیلی بیشتره تا ما چشم پزشکا اوشون گفتن که چشم پزشکا کارشون چیز دیگس مثلا عمل ها که خیلی درامدشون هم بالاس دیگه نا سلامتی تخصص داره
همین دیگه![]()
خیلی میبخشید این تاپیکو آووردم بالا!
اما اون دستگاهیی که الان ۱۵ ۲۰ ساله هست ب نام اتو رفکرکتومتر همون که سرتون رو میزارید جلوش و عکس یه بالون جلوتونهدستگاهیه ک دقیقا داره این کارو میکنه بدون دخالت کسی بطور اتوماتیک ، ولی جالبه بدونید با اینکه کلی سال از اومدنش میگذره هنوز در تعیین نمره چشم به شدددتتت خطا داره خود من امسال دوبار چشمم با اون شماره گرفته شد و یبار ۱.۲۵ داد یبار ۱.۷۵ ! بعدش که فهمیدم چشمای من 0.5ه اصلش و الان با عینکی که دارم با همین شماره دید کامل ده دهم مثل روز اولم دارم... متاسفانه خیلی از همکارا فقط ازین دستگاه استفاده میکنن. در صورتی که هنر اصلی اپتومتریست رتینسکوپیه که کاملا دقیق و فقط یه اپتومتریست میتونه با اون کار کنه که شماره چشم برای عینک و لنز درست در بیاد.
در ضمن درمان و تشخیص کلی از عیوب انکساری با اپتومتریسته گرفتن اکو چشم و خیلی کارای دیگه. خیلیا فقط اپتومتریستو صرفا به چشم تعیین کننده نمره چشم میشناسن ! درمان تنبلی چشم و آنومالیای چشم همه با تمرینات و ویژن تراپی صرفا توسط اپتومتریست انجام میشه چشم پزشکه نه درسشو خونده نه تخصص اون کارا ! حیطه کار چشم پزشک ۸۰ درصد عمل جراحیه که بسیارم ارزشمند و پر درآمده.
این رشته فعلا چند سرو گردن از پزشکی عمومی بالاتره و با داروسازی مجموعا برابری میکنه. تا مقطع دکتراهم الان تو ایران هست.
داداش ولی من شنیدم که میخوان شرح وظایفش کم کنن؟؟؟ بعد به نظرت به ازا هر چند هزار نفر جمعیت یه بینایی سنج لازم هست؟
دانشجو پزشکی ترم5
چندین ساله دنبال اذیت کردن اپتومتریستا و فیزیوتراپا هستن ... نه ما نه فیزیوتراپا هیچوقت اجازه نمیدیم بخوان همچین کاری کنن ، دنبال اینن حق عینکو از انحصار ما دربیارن و به پزشکاهم این حقو بدن نه اینکه کلا از ما بگیرن چون نمیتونن به هیج عنوان.
اگ ما پشت هم نبودیم و زورشون میرسبد نمیزاشتن در عرض کمتر از ده سال ارشد و دکترا وارد ایران بشه. الان ما ارشد و دکترا داریم رشتمون خیلیم بیشتر از سابق تخصصی ترمیشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)