لبامصب چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه.لعنتی هیچچی حالییش نبوددددددددددددددد.لامصب تاثیر مثبتم بشه عالیهههههه.این چرت گفت.فردا ببینیم چی میشه.من حال ترمیم نددددددارم!!!!!!!
لبامصب چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه.لعنتی هیچچی حالییش نبوددددددددددددددد.لامصب تاثیر مثبتم بشه عالیهههههه.این چرت گفت.فردا ببینیم چی میشه.من حال ترمیم نددددددارم!!!!!!!
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
SaM019
فقط برید امشب رو بر خدا توکل کنید و ازش بخواید فردا داعش به محل برگزاری جلسه حمله کنه
حالا خارج از شوخی تنها کاری که فعلا از ما برمیاد دعا هستش که اینا فردا رحم کنن به ما !!!
امتحانات خرداد هم از ٢٥ شروع ميشه لامصبا ٩٥ رو مثبت اعلام كنين تورو جدتون فكر نميكنن تو اين مدت چه خاكي تو سرمون بريزيم
Sent from my iPad using Tapatalk
[SIZE=4]
دوستان اگر واقعا عالی و اصولی خوندین امسال سراغ ترمیم نرین چون هم کنکورتون خراب میشه هم ممکنه اون نمرات مورد نظر رو در امتحانات ترمیم کسب نکنین.
بهترین کار اینه که بریم با همین وضعیت کنکور بدیم اگه رشته مورد نظر قبول شدیم که هیچ.ولی اگر خدای نکرده نتیجه نگرفتیم در نوبت شهریور میریم سراغ ترمیم.
خب تاثیر که برداشته نمیشه.... به احتمال زیاد هم همون گندی که بود میمونه.....
دوستان یک از عمر من همین الان تلف شد![]()
[SIZE=4]
من به نظرم ایشون هم نظر خودشون رو گفتن ! شما تو مجلس ببینید اگه یه قانون بخواد اعمال بشه مثلا کسی که مخالفن چه داد و قال و سر و صدایی میکنن !!!! خوب یعنی طرف میخواد بگه نظر من به نظر همه ارجع تره ! ایشون هم مستثنی نیست ! از نظر خودش نظر خودش رو ارجع میدونه به نظر بقیه !!! هیچکس نمیاد نظر خلاف نظر خودش رو تو مصاحبه بگه که اعمال کردن ! هنوز زوده که بخوایم از نتیجه حرف بزنیم ! امروز با روز اول فروردین هیچ فرقی نمیکنه چون هنوز ننشستن بررسی کنن ! ایشون مخالف بود نظرش رو هم صریحا گفت که بگه نظر خودم مهمتره !
یه جو سازی دیگه از طرف سازمان آموزش و پرورش برای اینکه رای مجلسی هارو بزنه ! گوش ندین به حرفاشون ! هنوز هیچی معلوم نیست !
بازم میگم ممکنه نظر ایشون هم اجرا بشه ممکنه تاثیر لغو بشه ! فقط نظر شخصیش رو گفت ! همین![]()
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 28 فروردین 1395 در ساعت 20:58
باو اینقدر ناامید نشید یهو
اینجا ایرانه و همین آقا فردا صبح میتونه این مصاحبه رو تکذیب کنه حتی !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)