اگه سال سومی حتما حتما حتما فیزیک3 خیلی سبز و 360 درجه فیزیک مهروماه که تازه اومده رو هر دو رو بگیر حتی اگه رشته تجربی هستید بهتون پیشنهاد می کنم اونایی که مخصوص بچه های ریاضی هستن رو بگیرین چون کسی که ترمودینامک و خونده خیلی خوب از پس ترموشیمی بر میاد و درکش می کنه اگه سال چهارم هستین عمرا هیچ کدوم ازین کتابا رو نخونین بجاش 4 جلدی خیلی سبز کار کنین در ضمن درمورد نظر سنجی تون باید بگم اگه کسی از من می پرسید زیست سال سوم الگو بهتره یا خیلی سبز عمرا نمی تونستم جوابشو بدم ولی بین این 4 تا کتاب بدون هیچ شکی می گم فیزیک3 خیلی سبز اصلا بخدا با سه تا کتاب دیگه که نوشتین قابل مقایسه نیستش راستی بعضی از بچه ها می گن فرید شهریاری بهتره مفاهیم و خوب جا میندازه ولی در جوابشون باید بگم اصلا این طور نیست آخه من یادمه وقتی سال سوم بودم میدان الکتریکی و که برای اولین بار تو کتاب درسی دیدم هر چی با خودم فکر کردم نفهمیدم کلا میدان یعنی چی تا این که درسنامه خیلی سبز و خوندم فوق العاده بود تازه تو پاورقی ی جمله ی فوق العاده از ی منبع خارجی نوشته بود که هنوزم نفهمیدم چرا جمله ای به این مهمی و نیاورده تو درسنامه درسته که تو کنکور نمی یاد ولی به فهم مطلب خیلی کمک می کنه وقتی این جمله رو خوندم مغزم سوت کشید دیگه کاملا شیر فهم شدم میدان چیه این جمله رو حتما خودتون بخونین ولی حالا فرید شهریاری تستاشو می زنی تا می رسی به درسنامه میدان به نظرت چی نوشته استاد بزرگوار فرموده که ی روز تو کلاس نشتین که یکی از بچه ها بخاری رو ته کلاس روشن می کنه ی بچه ای که اول کلاس نشسته گرما رو حس مکنه میدان هم همینه اگه بخاری رو ی بار الکترکی در نظر بگیری تو فضای اطراف خودش خاصیتی ایجاد می کنه که با اون به بار الکتریکی که جلوی کلاسه نیرو وارد می کنه خداییش خودشم نفهمیده که چی گفته و ی چیز دیگه پاسخنامه ی به قول خودش فول تشریحی که بهتون یاد میده چجوری تو کنکور کل وقتتون رو بزارین رو فیزیک و اونو 100 بزنین وبقیه پاسخنامه رو خالی عین کویر لوت بزارین خیلی خیلی عذر می خوام که طولانی شد ولی باید حتما می گفتم