خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

dvdشیمی در حد اقایی دکتر بابایی؟؟

سلام دوستان اگه امکانش هست منو راهنمایی کنین من سی دی شیمی افبا رو گرفتم به نطرم دکتر بابایی پیش 1 رو فوقالعاده گفته ولی حقیقتش ما با بیان اقای مصلایی مشکل دارم و جداب نیست بس خوب نمیفهممش هرچند استاد خوبی من میخوام بدونم کسایی کهdvdشیمی استفاده میکنن چه استاد و موسسه رو میپسندد در حد اقایی دکتر بابایی باشه برای پایه شیمی
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقای شیروانی موسسه حرف اخر و یا اقای رادمان مهر موسسه ونوس هرکدوم راحت ترید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به نظره من صنعته شریف برا پایه خیلی خوبه دو تا جلسشو دانلود کردم خوب بود شما هم برو نگاه کن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فقط رادمان مهر ونوس.مخصوصا برای پایه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی صنعتی ریف بدرد مفت نمی خوره دیگه چون مفته همه می گن خوبه نه جونم الکی وقت خودتو حروم نکن ونوسم که اصلا سراغش نرو ولی شیروانی از حرف اخرو من دارم راضیم هر چند زیر بعضی مباحثو کشیده البت من مسایلشو دارم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط YAS12345678 نمایش پست ها
      سلام دوستان اگه امکانش هست منو راهنمایی کنین من سی دی شیمی افبا رو گرفتم به نطرم دکتر بابایی پیش 1 رو فوقالعاده گفته ولی حقیقتش ما با بیان اقای مصلایی مشکل دارم و جداب نیست بس خوب نمیفهممش هرچند استاد خوبی من میخوام بدونم کسایی کهdvdشیمی استفاده میکنن چه استاد و موسسه رو میپسندد در حد اقایی دکتر بابایی باشه برای پایه شیمی
      ممنون
      از صنعتی شریف فیلماشو دانلود کن .حاجی سلیمانی و آقاجانی هردو عالی درس دادن . میتونی نمونه هاش رو ببینی اگه راضی بودی بقیه رو هم دانلود کنی ! چون رایگانه دلیل نمیشه کیفیتش پایین باشه ، هزینه های این کلاسها رو چنتا خیر میدن که تا اونجایی که من میدونم هزینه چند ده میلیونی براش شده .

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 52005 نمایش پست ها
      یعنی صنعتی ریف بدرد مفت نمی خوره دیگه چون مفته همه می گن خوبه نه جونم الکی وقت خودتو حروم نکن ونوسم که اصلا سراغش نرو ولی شیروانی از حرف اخرو من دارم راضیم هر چند زیر بعضی مباحثو کشیده البت من مسایلشو دارم
      مفت بودن دلیل بد بودن نیست ! دی وی دی های کنکور آسان است گرونن ولی مقت نمیارزن ! قبول نداری ؟
      در ضمن این شیروانی چی گفته که توی فیلمای صنعتی شریف نشه پیداش کرد و ارزش یه قیمت 6 رقمی رو داشته باشه ؟ من تا حالا از هرکی پرسیدم یه نقطه عطف از شیروانی بگو چیزی نداشته !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فیلم های صنعتی شریف کیفیت وآموزش خوبی دارن من خودم شیمی آقای آقاجانی وعربی آقای ناصح زاده رومیبینم واقعا عالی وخوبن.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط YAS12345678 نمایش پست ها
      ممنون
      تا کنکور تقریبا 2 ماه مونده . به نظر من اصلا سی دی نگیر . فیلم های جمع بندی صنعتی شریف احتمالا پایه و پیش رو کامل میکنه . تمامی نکاتی رو هم که از شیمی نیاز داری بهت اموزش میده .
      اما درکل رضا بابایی در شیمی تکه (البته بعد از استاد بازرگانی که دیگه یه کم فیلم هاش در مبتکران قدیمی شده) . بعدش بافاصله مصلایی و شیروانی و رادمهرو...( که البته بازم دیدن فیلم های مصلایی بیشتر ارزش داره )

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)