خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

سوال آسون فیزیک 2 ولی سخت :d

سلام دوستان ؛آقا من تو این فیزیک 2 فصل 5 بد جوری گیر کردم تو تبدیل واحد دیگه داره دیونم میکنهآسونه ولی نمیفهم؛مالان سوال هست یک ورق داریم به جرم 400 گرم و چگالی 8000 کیلوگرم بر متر مکعب حالا حجم رو میخواد ، من دیگه دارم دیونه میشم سر این تبدیل واحدش کمک کنید لطفا
      ویرایش توسط kaftar : 27 فروردین 1395 در ساعت 23:52

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جرم میشه چهار دهم کیلوگرم
      تقصیم بر چگالی کن حجم برحسب متر مکعب به دست میاد دیگه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چگالی میشه جرم بر حجم

یا نسبت جرم به حجم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      چگالی میشه جرم بر حجم

یا نسبت جرم به حجم
      اینم حل کامل سوال http://s7.picofile.com/file/82473636...nshot_202_.png

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kaftar نمایش پست ها
      سلام دوستان ؛آقا من تو این فیزیک 2 فصل 5 بد جوری گیر کردم تو تبدیل واحد دیگه داره دیونم میکنهآسونه ولی نمیفهم؛مالان سوال هست یک ورق داریم به جرم 400 گرم و چگالی 8000 کیلوگرم بر متر مکعب حالا حجم رو میخواد ، من دیگه دارم دیونه میشم سر این تبدیل واحدش کمک کنید لطفا
      کفتر عمو این سئوال بود!؟پرسش هم نبود !
      اگر تقسیم 1000 کنی gr/cm3
      بدست میاد حالا گرم به گرم خط میخوره خجم بدست میاد بر حسب سانتی متر مکعب بقیش هم بهت گفتن!
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      1kg=1000g
      1m3=1000L
      1L=1000mL
      1mL=1Cm3
      1g/Cm3=1000Kg/m3

برای این مسایل از روش ضرب تصحبح استفاده کن. چون واحد چگالی یا g/Cm3 یا Kg/m3 کافیه فقط 1g/Cm3=1000Kg/m3 رو بدونی.

چگالی رو بهت داده 8000Kg/m3 که همون 8g/Cm3. حالا ی جرم بهت داده و حجم معادل اون جرم رو میخاد. ینی ازت پرسیده 400 گرم از ماده ب چگالی 8g/Cm3 چقت حجم داره.
      روش ضرب تصحیح چطوریه؟ 400g رو در ضریب تصحیح مناسبی اگه ضرب کنی تبدیل میشه یه حجم. تو جرم داری و میخای تبدیلش کنی ب حجم. سادس. جرم رو در "حجم به جرم" اگه ضرب کنی جرمم ها با هم خط میخورن و حجم بدست میاد ینی:
      400g = 400g × 1 = 400g × Cm3/8g = 400/8 Cm3 = 50Cm3

من از ضرب تصحیح Cm3/8g استفاده کردم. گرفتی ضرب تصحیح ینی چی؟ وقنی میگیم چگالی 8g/Cm3 ینی 8g معادل 1Cm3
      8g=1Cm3
      پس
      8g/Cm3=Cm3/8g=1
      به این بالاییه میگیم ضریب تصحیح. اولیه حجم رو ب جرم تبدیل میکنه و دومی جرم رو به حجم
      There is No Need for God as a Hypothesis

Pierre-Simon, marquis de Laplace
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 28 فروردین 1395 در ساعت 01:16

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SUBZERO نمایش پست ها
      1kg=1000g
      1m3=1000L
      1L=1000mL
      1mL=1Cm3
      1g/Cm3=1000Kg/m3

برای این مسایل از روش ضرب تصحبح استفاده کن. چون واحد چگالی یا g/Cm3 یا Kg/m3 کافیه فقط 1g/Cm3=1000Kg/m3 رو بدونی.

چگالی رو بهت داده 8000Kg/m3 که همون 8g/Cm3. حالا ی جرم بهت داده و حجم معادل اون جرم رو میخاد. ینی ازت پرسیده 400 گرم از ماده ب چگالی 8g/Cm3 چقت حجم داره.
      روش ضرب تصحیح چطوریه؟ 400g رو در ضریب تصحیح مناسبی اگه ضرب کنی تبدیل میشه یه حجم. تو جرم داری و میخای تبدیلش کنی ب حجم. سادس. جرم رو در "حجم به جرم" اگه ضرب کنی جرمم ها با هم خط میخورن و حجم بدست میاد ینی:
      400g = 400g × 1 = 400g × Cm3/8g = 400/8 Cm3 = 50Cm3

من از ضرب تصحیح Cm3/8g استفاده کردم. گرفتی ضرب تصحیح ینی چی؟ وقنی میگیم چگالی 8g/Cm3 ینی 8g معادل 1Cm3
      8g=1Cm3
      پس
      8g/Cm3=Cm3/8g=1
      به این بالاییه میگیم ضریب تصحیح.
      سلام ... میتونید بگید کدوم قسمت ها از کاربرد مشتق سخت هستند؟

چون میدونم ج نمیدی گفتم اینجا بپرسم شاید ج بدی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      untitled.png
      پاسخ به سوالات سربازی

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      سلام ... میتونید بگید کدوم قسمت ها از کاربرد مشتق سخت هستند؟

چون میدونم ج نمیدی گفتم اینجا بپرسم شاید ج بدی
      من کی جواب ندادم؟
      جایی که کاربرد مشتق با مسایل هندسی ترکیب میشه میتونه سخت باشه. ب ویژه واسه کسی ک درک هندسی نداره. مسایل بهینه سازی و همینطور مسایل اهنگ تغییر میتونن سخترین بخش کاربرد مشتق باشن.

تابلویی ب طول a در ارتفاع b از سطح زمین نسب شده. شخصی ب طول قد c در چ فاصله ای از پای تابلو بایسته تا تابلو رو با زاویه دید ماکسیمم ببینه؟ اویه دید پاره خط BC از نقطه A زاویه BAC ه. این مسله از بهینه سازیه.

در مثلث ABC نقطه E روی امتداد BC به فاصله x ازراس C قرار داره. نقطه Y روی AC قرار داره. فرض کن امتداد EY ضلع AB رو در Z قطع کنه اگه اگه نقطه Y با تندی m به سمت A بره در لحظه ای CY برابر n هستش، Z با چ تندی ای به A نزدیک میشه؟ این ی مسله از اهنگ تغییره. طول اضلاع مثلث رو a و b و c فرض کن
      There is No Need for God as a Hypothesis

Pierre-Simon, marquis de Laplace

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SUBZERO نمایش پست ها
      من کی جواب ندادم؟
      جایی که کاربرد مشتق با مسایل هندسی ترکیب میشه میتونه سخت باشه. ب ویژه واسه کسی ک درک هندسی نداره. مسایل بهینه سازی و همینطور مسایل اهنگ تغییر میتونن سخترین بخش کاربرد مشتق باشن.

تابلویی ب طول a در ارتفاع b از سطح زمین نسب شده. شخصی ب طول قد c در چ فاصله ای از پای تابلو بایسته تا تابلو رو با زاویه دید ماکسیمم ببینه؟ اویه دید پاره خط BC از نقطه A زاویه BAC ه. این مسله از بهینه سازیه.

در مثلث ABC نقطه E روی امتداد BC به فاصله x ازراس C قرار داره. نقطه Y روی AC قرار داره. فرض کن امتداد EY ضلع AB رو در Z قطع کنه اگه اگه نقطه Y با تندی m به سمت A بره در لحظه ای CY برابر n هستش، Z با چ تندی ای به A نزدیک میشه؟ این ی مسله از اهنگ تغییره. طول اضلاع مثلث رو a و b و c فرض کن

عنی همون جاهایی که با هندسه قاطی میشه دیگ... مثل اهنگ تغییرات وابسته ؟؟

بنظرت این قسمت ها رو حذف کنم یا بخونم ؟ من درک هندسیم بد نیست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن