سلام نمیشه این پست رو زیاد فردی دونست میدونم خیلیاتون این مشکل رو دارید پس لطفا همکاری کنید نیوفتیم
کسی خلاصه درسی از نکات حفظی فیزیک و فرمولاش داره ؟ میدونید که کتاب 200 صفحس برای امتحانم یه روز وقته برای کسی که فیزیک ریاضی رو برای کنکور دایورت کرده و نخوندشون خوندن 200 صفحه درس جدید توی یه روز غیر ممکنه و طرف تجدید میشه
خو حالا کسی هست اینجور خلاصه ای داشته باشه حالا فیزیک پیش 2 زیاد مهم نیست / فصل 1تا4 نکات و فرمولاشو کسی داره به اشتراک بزاره ؟ فقط اون تعریفیایی که نیازه برای امتحان نهایی منظورمه فکر نکنم برای فصل 1-4 هر فصل بیشتر از 2-3 صفحه نکته داشته باشه
و در اخر ایا با این روش میشه از تجدید شدن فرار کرد فقط نکته های خلاصه نویسی شده رو بخونیم بعلاوه فرمول ها با تمرینات کتاب وچندتا نمونه سوال امتحان نهایی؟ یعنی بیخیال متن کتاب من پارسال 90 درصد وقتمو برای نهایی فقط متن کتاب خوندم عین زیست خخخ ولی بنظرم تاثیری نداشت
معلم ما ترم اول یجوری سوال داده بود فراتر از کنکور یجوری ترکیب کرده بود فقط خودش میفهمید به همه نمره الکی داد نامرد به من کمتر از همه داد کارنامه درخشان ترم اول نگرفتم ولی فکر کنم به من 11 داد با این اوصاف خطر تجدید شدنم خیلی زیادتره با چه نمره ای میتوونم تک ماده بزنم
الان فکر میکنم میبینم عمدا این کارو کرد تجدید بشم
خو حالا ببینیم کسی هست در راه خدا کمک کنه یا باید برای شهریور آماده بشیمیا حداقل کسی رو میشناسید تگ کنید
اگه کسی مثل من از نهایی میترسه هم دردی کنه