خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 59

موضوع: دوست

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دوست

سلام

آقا یه چیزی هست سر گلوم مونده ... گفتم تاپیک بزنم شاید دوستان تجربه داشته باشن

آقا من نمی دونم چرا اینجوریم ... تعداد دوستام خیلی کمن .... شاید دو نفر ... البته منظورم دوستان صمیمی م هست .... ولی کلا تو جمع نمی تونم خودم رو مطرح کنم

حالا خارج از این صحبت ها یکی از دوستانم رو خیلی دوست دارم ... تو رفاقت پسرا نمیدونم شما تجربه این رو داشتین یا نه ... یا اصلا همچین چیزی وجود داره یا نه ... ولی انقدر بهش وابسته شدم که غیبت می کرد کلافه می شدم

حالا از وقتی فهمیدم وابسته ام دارم ازش دوری می کنم ... ولی نمیشه ... انگار شده یه قسمت از زندگیم ... بین عقل و دلم موندم ... تازه هر روز جلوی چشممه ... نمی دونم چکار کنم .... این یه هفته دیگه مثل قبلا باهاش نگشتم ولی امروز وا دادم ... پا پیش گذاشتم .... اصلا داغونم اگر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما ...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام...جالبه...یه بار دقیقا همین حرفارو از یکی دیگه شنیده بودم....فک نمی کنم اینجا بشه کمکتون کرد ولی تو سایت های دیگه از یه روان شناس کمک بخواید حتما مشکلتون رو حل میکنن مثل همون اقایی ک دیده بودم ...با یه سرچ تو گوگل میشه به نتیجه رسید!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza-alijani نمایش پست ها
      سلام

آقا من نمی دونم چرا اینجوریم ... تعداد دوستام خیلی کمن .... شاید دو نفر ... البته منظورم دوستان صمیمی م هست .... ولی کلا تو جمع نمی تونم خودم رو مطرح کنم

حالا خارج از این صحبت ها یکی از دوستانم رو خیلی دوست دارم ... تو رفاقت پسرا نمیدونم شما تجربه این رو داشتین یا نه ... یا اصلا همچین چیزی وجود داره یا نه ... ولی انقدر بهش وابسته شدم که غیبت می کرد کلافه می شدم

حالا از وقتی فهمیدم وابسته ام دارم ازش دوری می کنم ... ولی نمیشه ... انگار شده یه قسمت از زندگیم ... بین عقل و دلم موندم ... تازه هر روز جلوی چشممه ... نمی دونم چکار کنم .... این یه هفته دیگه مثل قبلا باهاش نگشتم ولی امروز وا دادم ... پا پیش گذاشتم .... اصلا داغونم اگر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید
      عاشق شدی خودت خبر نداری(البته با خبر شدی تازه) دلو بزن به دریا - برو خاستگاریش - انشالله که به پای هم پیر بشین
      ...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
      challenge me if you can

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باید رو خودت کار کنی تا جوری باشی که بقیه بیان سمتت
      اما در مورد قسمت دوم سکوت میکنم

یاده یه خاطره افتادم @Bit @Diamonds

اولین روز از مدرسم بود.فکر میکردم که باید واسه پیدا کردن دوست خودم پیش قدم شم.
      دیدم یه دختره که تو کلاسم هست تو حیاط تنها مونده.رفتم جلو و گفتم : " بامن دوس میشی؟؟"

و اون گفت : " نــه"

منم خعلی آروم برگشتم کلاس و نشستم سر جام -_-

بعد از اون دیگه اینکارو نکردم.جوری بودم که دوستیای اطرافم اتفاقی رخ داده:/

پ.ن:مثل لاله نباشید
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
      ویرایش توسط laleh74 : 26 فروردین 1395 در ساعت 01:13 دلیل: بِ تُ چِ

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      الان عاشق پسره شدی؟؟؟؟

A SONG OF ICE AND FIRE

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام

یک پست دادم ، گفتم شاید ناراحت شی پاک کردم : دی

براش خودکار صورتی بخر ، یا جامدادی و ...

مطمئنم خوشش میاد

ببین هر حسی داری بهش بگو !

شاید فرصت گفتنش پیش نیاد برات و از دست بدیش

@Saeed735

: دی
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      اول باید ببنه پسره پسر دوست داره یا دختر - اگه گفت دختر میتونه تغییر جنسیت بده

challenge me if you can

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      الان یه کاری میکنید این تاپیکم بسته میشه
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام

ممنونم که توی این شرایط معدلو توی این وخت از سال که دو روز دیگ کنکوره باعث شادی خودمونو روح امواتمون شدی

challenge me if you can

10. Top | #10
      nzn
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بچها خوب شاید ما نتونیم درکشون کنین ولی واقعا واسخ خودشون مشکل بزرگیه وگرنه مطرح نمیکردن ک...
      به نظر من سعی کن خودتو با افراد بیشتری سرگرم باشی و کمتر دوستت رو ببینی تا وابستگیتون کمتر شه.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nzn نمایش پست ها
      بچها خوب شاید ما نتونیم درکشون کنین ولی واقعا واسخ خودشون مشکل بزرگیه وگرنه مطرح نمیکردن ک...
      به نظر من سعی کن خودتو با افراد بیشتری سرگرم باشی و کمتر دوستت رو ببینی تا وابستگیتون کمتر شه.
      آره ما درکش نمیکنیم چون جذب جنس مخالف میشیم - نه ...

challenge me if you can

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

راهی جز سقوط ندارد برگ پاییزی
      وقتی می داند درخت عشق برگ تازه ای در سر دارد...

اینو براش بفرست

A SONG OF ICE AND FIRE
      ویرایش توسط namkarbary : 26 فروردین 1395 در ساعت 01:33

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها

راهی جز سقوط ندارد برگ پاییزی
      وقتی می داند درخت عشق برگ تازه ای در سر دارد...

الان این مال همجنس خاهاست

challenge me if you can

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr Baq3r نمایش پست ها

الان این مال همجنس خاهاست
      تو را به تقوای الهی توصیه می کنم....

A SONG OF ICE AND FIRE

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها
      تو را به تقوای الهی توصیه می کنم....

باشه بابا مسخرش نمیکنم - به اشتباهم پی بردم ( )
      اصلا من چه کارم -برن با هم خوشبخت شن - من رقتم تقواپیشه کنم -بای

challenge me if you can

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن