خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 89
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Lightbulb برنامه سه ماهه کنکور سراسری

سلام دوستان .

این مدتیه که این همه تاپیک تکراری که از الان میخام شروع کنم میشه و این که چیکار کنمو اینا زیاد شده تو انجمن ...

و از طرفی هم وقتی میاین اینجا و این سوالو میپرسین بعضی از دوستان لطف میکنن که سرویس شده از انجمن خارجتون میکنن ...

حالا کاری به این حرفا نداریم ...

بحث من اینه :

اولا این که بجای زدن این تاپک میرفتی پا درست خیییلییی بهتر بود تا بیای اینجا این سوالو بپرسی و جوابایی ازقبل مشخصن چین رو بشنوی ...

پارسال که با این کنکور آسان است همراه شدم دیدم اصلا نتیجه نمیگیرم با دی وی دیاشون کلا همشو گذاشتم کنار .

دوباره از اول فروردین 94 شرو کردم به خوندن .

ینی دوباره از صفر شرو کردمو تو 75 روز رتبم شد 5 هزار ...

شنیدی چی گفتم؟؟؟؟؟

رتبم شد 5000 تازه میتونستم رتبم هم زیر 2000 هم بیاد اما این کنکور آسان است بدبختم کرد که از ریاضی و فیزیکش دوباره مثه یه احمق استفاده کردم چون دیگه منبعی نداشتم و علاوه بر اون منه کور هنوز آثار بدبخت شدنمو ندیده بودم و ریاضیم شد منفی 4 و فیزیکمم شد منفی 3

اگه همون گاج نقرره ای رو میخوندم حد اقل تو هر کدوم 30 درصد میزدم ... تا الان دیگه حدددددددددداقللللل ...داشتم پزشکی پردیس میخوندم اینم درصدام ...

ادبیات :32%

عربی :31%

دینی :56%

زبان :40%

زمین :0%

ریاضی :4%-

زیست :30%

فیزیک :3%-

شیمی :72%

رتبه:5000 منطقه 3

حالا دیگه خود دانی تو 95 روز بینم چیکار میخاید بکنید ...

میخاید بخابید به امید سال بعد که مطمئن باشید بازم همین آشه و همین کاسه یا اینکه بلند شید و مردونه بخونیدو قبول شید یه عمر خودتونو راحت کنید ...

اول از همه تمام پستایی که توی تاپیک برنامه ریزی شما نوشتم رو بخونید .

بهتره اینجوری پیش بری که برنامتو طبق اون چیزی باشه که تو این تاپیک گفتم .

لینک :
      برنامه ریزی شما

با این برنامه ای که تو این تاپیک گفتم کارتون خیلی راحت میشه .

نکات اصلی که باید بدونید .

در پایان هر مبحث یه آزمون 50 تستی از خودتون میگیرید با گرفتن زمان .

مهم : نشانه دار کردن فرمول ها ، تست های مهم و نکات برای مرور توی هفته های پایانی فراموش نشه .

خب چیزی حدود 3 ماه مونده .

نکته ی خیلی مهمی که باید بهش دقت کنید اینه که تمام روز تو خونه اید و باید روزی 14 ساعت درس بخونید ...

ولی خب برای این که اذیت نشی 12 ساعت هم بخونید کافیه ... هر چند که بیشتر هم میشه خوند ...

اگه حتی از صفر هم شروع کنید درسا تا حدود 25 خرداد تموم میشن .

فقط دوستان ریاضی :
      به جای زیست ریاضی پایه و دیفرانسیل قرار بدن .
      به جای ریاضی هم هندسه ، گسسته ، جبر و احتمال قرار بدن ...

حتما ادبیات و زبان انگلیسی رو هر کدوم روزی 40 دقیقه بخونید . مجموعا 80 دقیه . من خودم ساعتای آخر درسم ینی 2 ساعت
      پایانی رو به این دو کتاب بعلاوه زیست اختصاص میدم ؛ که زیست رو جلوتر توضیح میدم که تو اون 40 دقیقه چیکار کنی ...
      که مجموعا این سه تا 40 دقیقه میشن 2 ساعت ...
      اگه هر شب این دو درس رو بخونید دیگه از این بابت هیچ مشکلی ندارید . پس مشکل دو درستون حل میشه .

به نظر من وسه ادبیات :
      8 تا 10 جلسه رو بزارید برا آرایه
      بعدش 20 تا 30 جلسه رو بزارید برا قرابت
      ینی دیگه تو اینا مسسسسسسسسسسسلطططططططططط شید ... تمووومشون کنید .... ببندینشون تو این تایم زیادی که در احتیارشون میزارید ...
      بعدش یک شب در میان تاریخ ادبیات و زبان فرسی بخونید ... البته همزمان زدن چنتا تست از مباحث گذشته وسه مرور رو فراموش نکنید ...
      میمونه لغت و املا ...

خب همزمان که هرشب دارید این مراحل رو طی میکنید یه ربعشم وقت بزارید برا لغت و املا و البته یه کار خیییییییلییییی بهتری هم میشه کرد ... هم وسه لغات ادبیات و هم وسه زبان .... اونم اینه که مابین دروستون لغت بخونید ... مثلا سر ظهری دارید استراحت میکنید یه 10 دقیقه لغت ادبیات یا زبان بخونید ... یا عصری مثلا 10 دقیقه این کارو بکنید یا مثلا 10 دقیقه آخر شب که دیگه میخاید بخابید لغت بخونید ...
      اگه این کارو کنید میشه هر روز حد اقل 30 - 40 دقیقه لغت ادبیات و 30 - 40 دقیقه لغت زبان خوند و این میدونید که چقد کمک قرابت معنایی برا ادبیاتتون و لغات و کلوز تست برا زبانتون میکنه ....
      بیییییییی نظییییییییییرررررر نتیجه میده ...
      من خودم همین کارو میکنم ....

در ضمن هرشب یه متن ریدینگ بعلاوه یه کلوز تست رو حل کن ...
      وسه گرامر هم باید بگم که زمان خوندنش اصلا مهم نیس ... اینکه اول بخونی یا موازی بخونی و یا اینکه آخر بخونی هیچ فرقی نداره ...

بعلاوه اینا هر روز 2 ساعتو هم بزارید برا عربی و دین و زندگی ؛ این دو کتاب رو یک روز در میان بخونید .
      9 هفته وقت بزار و سه کتاب اختصاصی شیمی ، فیزیک و زیست رو کاملا جع کن . در حالی که مثلا شیمی رو میشه تو یک
      هفته تموم کرد . حتمن حتمن زیست رو روزانه بخونید .البته بعد از این 9 هفته .

نظر شخصی خودم اینه که هرشب از همین امشب کاری که خودم دارم انجام میدم و فوق العاده نتیجه میده رو انجام بدید :
      اونم اینه که شبی 40 دقیقه رو بزارید فقط و فقط چند فصل خااااااااااااااااااص از زیست شناسی رو بخونید . با این کار دیگه فوووووووووله فووووووول میشید تو این فصول و تستاش رو رو هوا میزنید .

خودم 4 فصل آخر زیست پیش رو همین کار رو میکنم ؛ دیگه این فصول تو برنامه روزانم نیستن و خارج از برنامه ان . الان این فصول رو فوله فولم . شما میتونید با چند فصل دیگه از زیست این کار رو بکنید . هر فصلی که دوست دارید ؛ مثلا دستگاه گوارش یا گردش مواد یا گیاهی و و و و ... هر فصلی که خودتون دوس دارید . ولی دیگه اون درسا تضمین شدس وستون .

میتونید که بخشهایی از فیزیک رو حذف کنید . ( مثل حرکت شناسی ، دینامیک ، کار و انرژی ، فشار و ویژگی های ماده و اگه خاستید نوسان ، موج ، القا ، القای الکترو مغناظیس ) .

وسه فیزیک :

پیش 2 : 6 تست

نور و هندسی : 3 تست

الکتریسیته ساکن : 2 تست

گرما و قانون گازها : 3 تست

جریان الکتریکی : 3 تست

اینا خودشون میشن 17 تست ...

ینی چیزی حدود 56%

برای شیمی هم به نظر من محلول ها رو بزارید کنار ؛ و اگه بازم وقتتون کمه چون اکثر بچه ها تو اسید و باز میلنگن اینم حذف کنید .

یک ماه اولو زیست بخونید + اون درسای ثابت ( 40 قیقه ادبیات + 40 دقیقه زبان + 40 دقیقه اون فصول انتخابی زیست + 2 ساعت عربی / دینی + 1 ساعت ریاضی ) . ینی زیستو بترکککککووووووووووووووووو وونید . میدونید چقد زمان زیااااااااااااااااااد و بززززررررررررررگیییییییی دارییییییییییییییییییییید ؟

ریاضی رو هم میگم ...

اینا جمعا شدن 5 ساعت که اگه از 12 ساعت کم کنیم ؛ 7 ساعت میمونه .

بعدش سه هفته فیزیک بخونید و بترکونیدش .

بعدش هم دو هفته یعنی 14 روز بزارید برا شیمی .

خب تا اینجا تکلیف 7 کتاب مشخص شد .

ینی اگه از فردا شروع کنید به خوندن تاااااااا 25 خرداد اینا رو تموم میکنید .

میمونه : زمین شناسی و ریاضی که یه اشاره ای بهش کردم .

خب نمیدونم که قصد خوندن زمین شناسی رو دارید یا نه؟؟؟

ولی به هر حال اگه میخاید بخونیدش به نظرم بهتره روزی فقط و فقط چند صفحه از رو منبعی که دارید بخونید ... مثلا من هفت چیز خیلی سبز رو دارم شبی 3 صفحه ازش رو میخونم و اصلا هم وقت گیر نیست ...

میمونه یه درس دیگه خب ما گفتیم که 9 هفته اون سه کتاب ( زیست ، فیزیک ، شیمی ) خونده بشن و ادبیات و زبان هم هرشب 40 دقیقه + زیست و عربی و دینی هم یک شب در میان دوساعت . و گفتیم که بعد از این 9 هفته زیست شناسی باید هر روز خونده بشه . و همچنین در مورد ساعت مطالعه باید بگم که باید چیزی حدود 12 ساعت در روز مطالعه کنید . ولی اگه تونستین این زمان رو به 14 ساعت برسونید .

بعد از این 9 هفته زیست هر روز باید خونده بشه .

الان فقط میمونه یه درس ریاضی .

مطالعه 1 ساعته روزانه ریاضی رو هم به برنامتون اضافه کنید .

خب وسه 30 درصد زدن
      آنالیز و احتمال : 2 تست
      آمار : 2 تست
      لگاریتم : 1 تست
      ماتریس : 1 تست
      حد ، پیوستگی و مجانب : 3 تست --- یه راااحتی میشه 2 تست ازش رو زد ...
      مشتق و کاربرد مشتق : 5 تست ---- به راحتی 2 تستشو میشه زد یا دیگه تو بدترین حالت نهاااایتا 1 تستشو میشه زد .
      هندسه هم به نظرم میشه یه تستشو که از فصل اول میاد میشه زد .
      البته یه خورده هم مثلثات لازمه وسه حدو مشتقو اینا ... نیازی نیس مثلثات مسسسسللللللط باشین همون مبانی اولیشو بعلاوه چنتا فرمولو بدونین کافیه ...
      خب اینا شدن 10 الی 11 تا تست ...
      که دیگه تو بدترین حالت که دانش آموز بخونه 9 تا شو میزنه که میشه 30 درصد .

خب 2 ساعت برا زبان ، ادبیات و فصول ثابت زیست ، 2 ساعت هم برا عربی / دینی و 1ساعت هم برای ریاضی حالا گذاشتیم کنار که در نهایت میمونه 7 ساعت که این 7 ساعتو میزاریم برای زیست و فیزیک و شیمی توی این 9 هفته .

و باز هم به نظر من بعد از اون 9 هفته که تموم کردین ؛ همچنان ریاضی رو توی جمع دروس مطالعه روزانه ( زیست ، ادبیات ، زبان ، عربی / دینی ) نگه دارید .
      اینجوری درسای ادبیات ، عربی ، ریاضی و زبانت توی یه بازه زمانی دو ماهه به راحتی تموم میشن .

تایم اول تایم دوم تایم سوم تایم چهارم تایم پنجم تایم ششم تایم هفتم
      ساعت 7 تا 9 9.20تا11.20 1 تا 3 3.20 تا 4.20 4.20تا5.20 5.40تا7.40 8تا10
      درس طبق زمان بندی اون
      9هفته
      ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      طبق زمان بندی اون
      9 هفته
      ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      طبق زمان بندی اون
      9 هفته
      ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      طبق زمان بندی اون 9 هفته ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      ریاضی عربی / دینی زبان ، ادبیات ، زیست هر کدوم
      40 دقیقه

اینم از برنامه ...
      تازه از ساعت 10 به بعد کاملا آزادید ...

یه جمع بندی از برنامه :

من یه جمع بندی بکنم:
      اختصاصی ها :
      یک ماه هفته زیست
      بعد زیست سه هفته فیزیک
      بعد فیزیک دو هفته هفته شیمی .
      ریاضی رو هم روزی 1 ساعت .

40 دقیقه در روز هم زیست .
      زمین شناسی هم اگه خاستی بخونی روزی چند صفحه بخون ...

عمومی ها:
      40 دقیقه ادبیات و 40 دقیقه زبان .
      2 ساعت عربی / دینی هر روز ...

جمع بندی 30 روز آخر :

7 روز رو بزارید برا اینکه هرررر مبحثی رو میخاید بخونید .. میخاید اولین باره بخونید میخاید تو اون مطلب به تسلط برسی میخاید جاهایی که ضعیف هستین رو بخونید و ...
      هر کاری که میخاید بکنید تو این 7 روز فقط تموم کنید ...

بعدش 13 روز هم هر روز یه آزمون سراسری از خودتون بگیرید ...
      و بعد از ظهرش هم اون آزمونو تحلیل کنید ....
      و میمونه 10 روز آخر که دیگه میشه تورق سریع ...
      ویرایش توسط ah.at : 07 اردیبهشت 1395 در ساعت 00:31 دلیل: جمع بندی نهایی ( 30 روز آخر ) هم اضافه شد .

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام ممنون ازتون . من خودم شروع کردم . اما اون حرفهایی رو که به امیر حسین تو تاپیک قبلی به امیر حسین زدم تو این پست میزارم تا بقیه استفاده کنن . حرفم به امیر حسین که پرسیده بود از الان بخونم میشم این بود:
      قرار بود تا کنکور انجمن نیام اما گفتم بیام به این دوستمون کمکی بکنم. ببین عزیزم نظر خودت چیه ؟ به نظرت اگر از الان بخونی میشه ؟ اگر جوابت آره ست برنامه بریز تلاش کن براش بجنگ بهش برس. ببین من که نمیدونم وضعیتت چطوریه . پس نمیتونم بگم چی کار کنی . اینایی که بهت میگن فلان کن بسان کن خودشون یه نسخه واسه خودشون بپیچن . ببین تا حالا شده یه درسی رو نخونده باشی شب امتحان بخونی نتیجه بگیری . این فرصت باقی مانده شب امتحان کنکوره . اگر خوب ازش استفاده کنی شب امتحانی نتیجه میگیری . ببین اولو آخره همه ی کتاب های بازار یکیه. حالا بعضیاشون بهترن بعضیاشون ازاونا یه کمی پایین ترن . من خودم پارسال عربی رو دستو پا شکسته با آبی فلمچی کار کردم تو کنکور 40 زدم .بر اساس شرایط خودت تصمیم بگیر . یه مقلد نباش .من پارسال زبان کل لغات و قواعد رو تو کنکور درست زدم . امسال میدونم لغات و قواعد رو میتونم تو یه نصف روز جم کنم .الان بیشتر رو کلوز ومتن کار میکنم . هر کتابی رو که به نطر خودت خوبه بگیر مردونه کار کن . منتظر تایید من نباش که اگه از الان شروع کنی میشه یا نه ؟ چون نمیدونم .یه جمله دارم که میگه : اون که به حرف دیگران زندگی میکنه همون بهتر که زندگی نکنه. همه بعد از کنکور حسرت این رو میخورن که 100 % خودشونو نشون ندادن . بهترین تلاشتو بکن شد شد نشد به درک . حداقلش حسرت نمیخوری که چرا تلاشت رو نکردی . انسان اشرف مخلوقاته . این روشنایی درون ماست که مارو میترسونه نه تاریکیه درون ما . حتما این جمله ی کلیشه ای رو شنیدی: اگر بقیه تونستن تو هم میتونی .بزار بهت بگم اگر بقیه تونستن تو هم با روش متفاوت از دیگران میتونی . ما همه منحصر به فردیم .چون با هم فرق داریم . هوشمون وخانوادمون وپایه ی تحصلیمون و حتی نور محل مطالعمون با هم فرق داره .پس خودت باش و100 % رو نشون بده . ببین مهم نیست به اون چیزی که میخوای بهش میرسی یانه .مهم اون اراده ای هست که از خودت نشون میدی .مهم اون شخصیتیه که از خودت میسازی . این جمله رو نه فقط به تو بلکه به همه مگم :یا به اندازه ی تلاشتون آرزو کنید یا به اندازه ی آرزوتون تلاش.
      راستی گفتی کنکور آسان است گفتم این روبگم خالی از لطف نیست . بچه ها وقتی میگن کنکور آسان است مثله جکه .مثله اینه که بهت بگن گاو حیوان مودبیست . اما من بهتون میگم بچه ها کنکور سخت نیست منتها اگر تلاش نکنید خیلیم سخته .
      عادت میشه این برتر بودن
      سیاه و سفیدش قلبا خوبن
      قناعت همون خوشبختی بود
      تمام صلح ها تو بخشش بودن
      بنویس...
      قضاوت فقط مخصوص خداست
      بنویس....
      حماقت جداست رشادت جداست
      بنویس....
      اول قصه که هممون بودیم
      بنویس...
      یکی بود و یکی نبودش کجاست
      بیا و این جهش رو درک کن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دانش بنیان نمایش پست ها
      سلام ممنون ازتون . من خودم شروع کردم . اما اون حرفهایی رو که به امیر حسین تو تاپیک قبلی به امیر حسین زدم تو این پست میزارم تا بقیه استفاده کنن . حرفم به امیر حسین که پرسیده بود از الان بخونم میشم این بود:
      قرار بود تا کنکور انجمن نیام اما گفتم بیام به این دوستمون کمکی بکنم. ببین عزیزم نظر خودت چیه ؟ به نظرت اگر از الان بخونی میشه ؟ اگر جوابت آره ست برنامه بریز تلاش کن براش بجنگ بهش برس. ببین من که نمیدونم وضعیتت چطوریه . پس نمیتونم بگم چی کار کنی . اینایی که بهت میگن فلان کن بسان کن خودشون یه نسخه واسه خودشون بپیچن . ببین تا حالا شده یه درسی رو نخونده باشی شب امتحان بخونی نتیجه بگیری . این فرصت باقی مانده شب امتحان کنکوره . اگر خوب ازش استفاده کنی شب امتحانی نتیجه میگیری . ببین اولو آخره همه ی کتاب های بازار یکیه. حالا بعضیاشون بهترن بعضیاشون ازاونا یه کمی پایین ترن . من خودم پارسال عربی رو دستو پا شکسته با آبی فلمچی کار کردم تو کنکور 40 زدم .بر اساس شرایط خودت تصمیم بگیر . یه مقلد نباش .من پارسال زبان کل لغات و قواعد رو تو کنکور درست زدم . امسال میدونم لغات و قواعد رو میتونم تو یه نصف روز جم کنم .الان بیشتر رو کلوز ومتن کار میکنم . هر کتابی رو که به نطر خودت خوبه بگیر مردونه کار کن . منتظر تایید من نباش که اگه از الان شروع کنی میشه یا نه ؟ چون نمیدونم .یه جمله دارم که میگه : اون که به حرف دیگران زندگی میکنه همون بهتر که زندگی نکنه. همه بعد از کنکور حسرت این رو میخورن که 100 % خودشونو نشون ندادن . بهترین تلاشتو بکن شد شد نشد به درک . حداقلش حسرت نمیخوری که چرا تلاشت رو نکردی . انسان اشرف مخلوقاته . این روشنایی درون ماست که مارو میترسونه نه تاریکیه درون ما . حتما این جمله ی کلیشه ای رو شنیدی: اگر بقیه تونستن تو هم میتونی .بزار بهت بگم اگر بقیه تونستن تو هم با روش متفاوت از دیگران میتونی . ما همه منحصر به فردیم .چون با هم فرق داریم . هوشمون وخانوادمون وپایه ی تحصلیمون و حتی نور محل مطالعمون با هم فرق داره .پس خودت باش و100 % رو نشون بده . ببین مهم نیست به اون چیزی که میخوای بهش میرسی یانه .مهم اون اراده ای هست که از خودت نشون میدی .مهم اون شخصیتیه که از خودت میسازی . این جمله رو نه فقط به تو بلکه به همه مگم :یا به اندازه ی تلاشتون آرزو کنید یا به اندازه ی آرزوتون تلاش.
      راستی گفتی کنکور آسان است گفتم این روبگم خالی از لطف نیست . بچه ها وقتی میگن کنکور آسان است مثله جکه .مثله اینه که بهت بگن گاو حیوان مودبیست . اما من بهتون میگم بچه ها کنکور سخت نیست منتها اگر تلاش نکنید خیلیم سخته .

داداش امیرحسین که خود منم کههههه خخخخخ

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها

داداش امیرحسین که خود منم کههههه خخخخخ
      اون نام کاربریش این بود : amirho3in
      عادت میشه این برتر بودن
      سیاه و سفیدش قلبا خوبن
      قناعت همون خوشبختی بود
      تمام صلح ها تو بخشش بودن
      بنویس...
      قضاوت فقط مخصوص خداست
      بنویس....
      حماقت جداست رشادت جداست
      بنویس....
      اول قصه که هممون بودیم
      بنویس...
      یکی بود و یکی نبودش کجاست
      بیا و این جهش رو درک کن

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درصداتو دیدم امیدوار شدم.مخصوصا این که ریاضی و فیزیک منفی بود
      همچین رتبه ای میخوام حداقل-_-

فقط یه چیز ذهنمو مشغول کرده و اون درصدای منفی بود.سهمیه فقط مناطق بود یا چیز دیگه هم داشتی؟

6. Top | #6
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای دانش آموزان متوسط و ضعیفی که تمایل دارند مطالعه نخوانده ها و قسمت های کم تسلط را بیشتر از بقیه کنکوری ها داشته باشند اجازه میده تا هم جمع بندی کنند و هم مطالعه داشته باشند

چطوری میشه هم تا روزهای نزدیک به کنکور هم خواند و هم جمع بندی کرد ؟!!

درفاصله 3 ماهه تا کنکور بهترین کار برای جمع بندی خوانده ها و رسیدن به کم تسلط ها و نخوانده ها چیه ؟!

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این امیر حسین کارش خیلی درسته دوستان منظورم همون ah.at
      بنده خدا ساعت 3 پاشوده اومده پست گذاشته برای کسایی که صفرن
      اجرش تو کنکور با خدا

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی خوب بود یهنی میام اینجا پر از انرژی مثبت میشم
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اکثر مطلق داوطلبای کنکور ریاضی رو یا نمیزنن یا در حد 10-20 و اینا میزنن کسی که بتونه ریاضی رو بالای 50 بزنه (چیزی حدود 15 سوال از 30 ) سوال که اونم با وجود هندسه و امار و بعضی فصل های اسون امکان پذیره میتونه به راحتی بره بالا

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فكر ميكنم اگه رو يه كاغذ پارتيشن بندي كني خيلي بهتر منظورتو رسوندي

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      درصداتو دیدم امیدوار شدم.مخصوصا این که ریاضی و فیزیک منفی بود
      همچین رتبه ای میخوام حداقل-_-

فقط یه چیز ذهنمو مشغول کرده و اون درصدای منفی بود.سهمیه فقط مناطق بود یا چیز دیگه هم داشتی؟

سلام لاله خانوم ...
      مثله این که کامل نخوندید تاپیک رو ...
      ببینید من وسه کنکور 94 هم از همون تابستون 93 شروع کردم به خوندن ولی کنکور آسان است سرم کلاه گذاشت ...
      به خاطر همین دم عیدی دیگه تصمیم گرفتم از هیییچ کدوم از دی وی دیاشون استفاده نکنم ...
      اما چون هنوز جو تبلیغاتی سنگین بود منم مثه یه احمق باز رفتم سراغ دی وی دیای ریاضی و فیزیکشون ... خدا رو شکر که از بقیشون استفاده نکردم دو باره ... البته به جز ریاضی و فیزیکشون ...
      خب اگه منم مثلا وسه فیزیک از گاج نقره ای استفاده میکردم و وسه ریاضی هم میرفتم خیلی سبز میگرفتم همون موقع ...
      آیا بخ نظرتون نمیتونستم که ریاضی و فیزیکمو حداقل 30 بزنم ...
      خب اینجوری رتبم زیر 3000 و حتی زیر 2000 هم میومدو من الا داشتم پزشکی میخوندم ...
      فقط اشتباهم انتخاب منابعم بود همین ....
      پس اگه منابعتون خوبن دیگه جای نگرانی نیست ...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      فكر ميكنم اگه رو يه كاغذ پارتيشن بندي كني خيلي بهتر منظورتو رسوندي

سلاااام به خانوم دکتر انجمن ...
      خوب هستین؟؟؟

خب آخرش یه جمع بندی از برنامه کرده بودم ...

بفرمایید :

یه جمع بندی از برنامه :

من یه جمع بندی بکنم:
      اختصاصی ها :
      یک ماه هفته زیست
      بعد زیست سه هفته فیزیک
      بعد فیزیک دو هفته هفته شیمی .
      ریاضی رو هم روزی 1 ساعت .

40 دقیقه در روز هم زیست .
      زمین شناسی هم اگه خاستی بخونی روزی چند صفحه بخون ...

عمومی ها:
      40 دقیقه ادبیات و 40 دقیقه زبان .
      2 ساعت عربی / دینی هر روز ...

بقیش همش دیگه میشد توضیحات که بچه ها چیا رو بخونن ، چجوری بخونن و ...
      در کل روش خوندن بود ...

راستی خب جدول هم رسم کردم ...

تایم اول تایم دوم تایم سوم تایم چهارم تایم پنجم تایم ششم تایم هفتم
      ساعت 7 تا 9 9.20تا11.20 1 تا 3 3.20 تا 4.20 4.20تا5.20 5.40تا7.40 8تا10
      درس طبق زمان بندی اون
      9هفته
      ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      طبق زمان بندی اون
      9 هفته
      ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      طبق زمان بندی اون
      9 هفته
      ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      طبق زمان بندی اون 9 هفته ( فیزیک ، شیمی
      و یا زیست )
      ریاضی عربی / دینی زبان ، ادبیات ، زیست هر کدوم
      40 دقیقه

اینم از برنامه ...
      تازه از ساعت 10 به بعد کاملا آزادید ...

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام علیکم .
      جناب ah.at !
      شما شیمی رو خیلی عالی زده ای . میشه بگید از چه منبعی خوندید و برنامتون دقیقا چی بود ؟

در ضمن با برنامه ی شما تا حدی مخالفم ؛ چون کسی که تا حالا هیچی نخونده ، نمی تونه 12 ساعت روزانه درس بخونه (بجز چند نفر انگشت شمار)
      اگه منابعش خوب باشه ، با صرف کمترین زمان بهترین نتیجه رو میگیره .
      اما برنامه ی من :
      ادبیات:
      املاء و لغت: کتاب ادبیات در 10 روز که تو نت هست ، نزدیک به هزار لغت ادبیات رو در 15 صفحه آورده که باید تو 8 برگ آچاری پرینت پشت رو بگیری و هر روز حدود یه ربع بخونی ، یه مداد هم دستت باشه لغاتی که بلد نبودی علامت بزنی ، در جلسات بعدی هم ابتدا مرور کنی ...
      آرایه : کتاب ادبیات جامع مهروماه در پایان قسمت آموزش آرایه ، آرایه ها رو تو یه صفحه جمع بندی کرده که واقعا کامله ، در کنارش از جزوه ی جمع بندی آرایه ی کانون که تو سایتش هست ، استفاده کنید . خیالتون از 2-3 تست آرایه راحت باشه .
      تاریخ ادبیات: جزوه ی جمع بندی کانون کافیه
      قرابت : جزوه ی جمع بندی کانون
      زبان فارسی: درسنامه های نشر الگو + چند تا تست نمونه
      در نهایت زدن آزمون های جامع کنکورهای قبل از 91 و آزمایشی های اخیر
      بقیه رو تو یه تاپیکی گفتم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کاش دوستان ریاضی هم فعال بودن

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها

سلام لاله خانوم ...
      مثله این که کامل نخوندید تاپیک رو ...
      ببینید من وسه کنکور 94 هم از همون تابستون 93 شروع کردم به خوندن ولی کنکور آسان است سرم کلاه گذاشت ...
      به خاطر همین دم عیدی دیگه تصمیم گرفتم از هیییچ کدوم از دی وی دیاشون استفاده نکنم ...
      اما چون هنوز جو تبلیغاتی سنگین بود منم مثه یه احمق باز رفتم سراغ دی وی دیای ریاضی و فیزیکشون ... خدا رو شکر که از بقیشون استفاده نکردم دو باره ... البته به جز ریاضی و فیزیکشون ...
      خب اگه منم مثلا وسه فیزیک از گاج نقره ای استفاده میکردم و وسه ریاضی هم میرفتم خیلی سبز میگرفتم همون موقع ...
      آیا بخ نظرتون نمیتونستم که ریاضی و فیزیکمو حداقل 30 بزنم ...
      خب اینجوری رتبم زیر 3000 و حتی زیر 2000 هم میومدو من الا داشتم پزشکی میخوندم ...
      فقط اشتباهم انتخاب منابعم بود همین ....
      پس اگه منابعتون خوبن دیگه جای نگرانی نیست ...
      داداش فکرکنم ایشون پرسیدن که سهمیه, چیزی میزی دارین که این رتبه روآوردین.
      رفع اسپم: واقعابرنامه ی عالی ای است.وچه برنامه ای بهتر از این برنامه که توسط یک دوست ماهرنوشته شده.

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن